Site icon Regionų žinios

Braškių salotos su balzaminiu vinaigrette – pora virėjų


*Jei turite laiko, skrudinti riešutus yra puikus būdas padidinti skonius! Įpilkite riešutų į sausą keptuvę ir skrudinkite nuo 3 iki 5 minučių ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami. Iškart nuimkite į lėkštę. Pažiūrėkite, kaip skrudinti pekano riešutus, kaip skrudinti migdolus ar kaip skrudinti graikinius riešutus. Kiti riešutų variantai yra lazdyno riešutai, susmulkintos pistacijos, cukruoti pekano riešutai ar cukruoti graikiniai riešutai.

** Sūris yra neprivalomas, tačiau prideda sveikintiną pikantišką kontrastą. Mums patinka fetos sūris ar ožkos sūris. Gorgonzola arba parmezano sūris taip pat veikia. Išmeskite sūrį veganiškoms salotoms ir padaže naudokite klevų sirupą.

*** Apsvarstykite galimybę pridėti baltymų, kad jis būtų pagrindinis patiekalas! Pabandykite vištiena kaip parmezano vištiena, ant grotelių kepta vištiena ar pajuodusi vištiena, Lašiša kaip kepta lašiša, kepta lašiša arba ant grotelių kepta lašiša, arba tofu Kaip keptas tofu, traški tofu ar ant grotelių keptas tofu.

Likę ir pateikite išankstinius patarimus: salotos yra garsiai neoptimalios kaip likučiai, nes laikui bėgant jos tampa drėgnos. Mums patinka patiekiant atskiras salotas, kai patiekiate, ir paprasčiausiai pamerkite padažą per kiekvieną lėkštę ar dubenį. Jei pagaminkite iš anksto, supjaustykite komponentus ir laikykite juos šaldytuve atskirose individualiose talpyklose. Tiesiogiai prieš patiekdami leiskite tvarsliavimui pasiekti kambario temperatūrą, tada užpilkite kiekvieną salotą.

Kiti salotų padažo parinktys yra aguonų sėklų padažas, braškių vinaigrette arba citrusinių salotų padažas.



Source link

Exit mobile version