Regionų žinios

Cottage sūrio mac ir sūris – pora virėjų

Tai varškės mac ir sūris Receptas gamina kreminį, baltymų kupiną komforto maistą, kuris yra paruoštas vos per 20 minučių. Štai kaip maišyti varškę į šilčiausią sūrio padažą, kurį kada nors paragavote!

Cottage sūrio mac ir sūris O9n dubenį su šaukštu ir papuoštas džiūvėsėliais.

Kotedžo sūris tapo gana madingu ingredientu, ir čia yra vienas iš mano visų laikų mėgstamiausių būdų jį naudoti. Kai pirmą kartą pasiūliau gaminti varškės „Mac“ ir „Cheese“, Aleksas man suteikė vieną iš tų išvaizdų, sakančių: „Aš tave myliu, bet man rūpi tavo sprendimas“. Po dvidešimties minučių jis nuplėšė dubenėlio dugną!

Štai dalykas, kurį atradau per daugelį metų receptų testavimą: Cottage sūris panašus į rikotą, kai sumaišytas, sukuriant neįtikėtinai kreminę bazę, kuri yra natūraliai aukšta baltymų. Tai puikiai padeda makaronus, paversdami juos viena mėgstamiausių mano šeimos „Easy Dinner“ idėjų!

Varškės „Mac“ ir sūrio ingredientai

Galbūt galvojate, varškė makaronuose? Taip, šios baltos varškės puikiai susimaišo, kai derinamos su čederio sūriu ir prieskoniais. Radau, kad geriausia pridėti šiek tiek kukurūzų krakmolo, kad padažas padėtų sutirštinti ir padengti makaronus. Čia yra ingredientai, kurių jums reikia:

  • Trumpi makaronai: Bet kokio tipo trumpi makaronai veikia. Man patinka naudoti „Cavatappi“, tačiau puikiai tinka su makaronais, kriauklėmis, penne, rigatoni ir spiralėmis.
  • Kotedžo sūris: Aš rekomenduoju naudoti 4% „Milk -Fat“ varškės sūrio, kad gautumėte turtingiausią skonį. Taip pat veikia ir 2% „Milk -Fat“ parinktis; Tiesiog venkite be riebalų varškės.
  • Pienas Paprastai naudoju 2% pieno, bet bet kokio tipo pienas.
  • Kukurūzų krakmolas: Tai padeda sutirštinti padažą ir pridėti šilkinį kūną, panašų į miltus ir sviestą Roux Daugelyje „Mac“ ir „Sūrio“ receptų (pvz., Šis).
  • Susmulkintas čederio sūris: „Cheddar“ prideda, kad tikimasi „Mac“ ir „Sūrio skonio“.
  • Česnakų milteliai ir paprika: „Paprika“ yra neprivaloma, tačiau padeda padaryti ryškią spalvą.

„Tai buvo taip Yummy! Aš jį iškepiau ir ant viršaus pridėjau šiek tiek sūrio kartu su trupiniais ir baigiau mylėti, kaip lengva ir skanu. Ačiū!” -Lisa

Pro patarimai tobulų rezultatų

Įranga: Sumaišytiems receptams naudoju greitaeigį maišytuvą, kuris vos per kelias sekundes švilpia padažą. Taip pat veikia standartinis trintuvų ir maisto perdirbėjas; Net mažas maišytuvas gali veikti priklausomai nuo jo dydžio talpos.

Makaronų patarimas: Jei makaronai užtrunka ilgiau nei padažas arba jūs iš anksto paruošiate savo makaronus, būtinai išmesite juos šiek tiek alyvuogių aliejaus arba jis prilips prie keptuvės.

Keptas variantas: Šis varškės „Mac“ ir sūris yra paruoštas vos per 20 minučių, o tai idealiai tinka greitai vakarieniauti. Kai turite daugiau laiko, „Mac“ ir sūrio kepimas 350 ° F 15 minučių padidina dar daugiau skonio! Tai padeda padažui persmelkti makaronus, todėl jis yra turtingesnis ir pikantiškesnis.

PASTABA, kaip tarnauti miniai

Šis receptas gerai padvigubėjo tarnauti miniai. Norėdami greitai padvigubinti kiekius, galite naudoti 2x mygtuką žemiau esančiame recepte. Naudodami 1 svarą makaronų, galite supilti jį į 9 x 13 ″ kepimo indą ir kepti 15 minučių 350 ° F temperatūroje prieš patiekdami.

Varškės pranašumas

„Healthline“ teigimu, varškė gali būti sveika galimybė, palyginti su kitomis sūrių rūšimis. Čia yra keletas varškės sūrio pranašumų:

  • Tai yra mažesnis kalorijų sūris nei kitų rūšių. Vienos puodelio porcijoje yra tik 163 kalorijos.
  • Tai labai Daug baltymų. Vienoje puodelyje yra 28 gramai baltymų, daugiau nei pusė jūsų kasdienio poreikio. Įspūdingai baltymai sudaro daugiau kaip 70% kalorijų.
  • Jis turi maistinių medžiagų kaip B vitaminai, kalcis, fosforas ir selenas.

Padaryti tai savo: variantai ir priedai

Aš patiekiau šį varškės „Mac“ ir sūrio receptą išrankiems vaikams, sveikatai sąmoningiems suaugusiesiems ir visiems, esantiems tarp jų: ​​ir visada yra būdas jį pritaikyti!

Kepta versija: Kepimas perkelia skonį į kitą lygį. Aš pernešu gatavus makaronus į kepimo indą ir kepu 350 ° F temperatūroje 15 minučių.

Veggie Adders: Aš mėgstu į šį patiekalą įtraukti papildomas daržoves. Šaldyti žirniai, virti brokoliai ar pakepinti špinatai gerai veikia. Aš pridedu juos tiesiai gale, kad jie išlaikytų savo tekstūrą.

Prieskoniai: Kartais į sūrio padažą pridedu šaukštą „Dijon“ garstyčių ar net baziliko pesto (padaryti pesto mac ir sūrio).

Puikūs patiekalų pasiūlymai

Ar „Mac“ ir „Cheese“ yra pagrindinė ar pusė? Aš myliu šį receptą bet kuriuo atveju kaip greitas savaitės nakties valgis arba iškeptas didelėje keptuvėje kaip pramogų pusė. Kaip pagrindinis patiekalas, čia yra keletas būdų, kaip jį paversti maistu:

Saugoti likučius

Kotedžo sūrio „Mac“ ir sūris trunka šaldytuvą iki 3 dienų. Norėdami jį pakartoti, įdėkite į keptuvę ant viryklės ir švelniai pašildykite, prireikus įpilkite pieno purslų arba žiupsnelio druskos.

Dietinės pastabos

Šis varškės „Mac“ ir sūrio receptas yra vegetariškas.

Dažnai užduodami klausimai

Kotedžo sūris? „Mac“ ir „Cheese“? Argi ne taip keista?

Visai ne! Kotedžo sūris prideda kreminę tekstūrą ir nedidelį tangį, kuris gražiai papildo sūrio skonio. Tai taip pat lengvesnė alternatyva tradiciniams MAC ir sūrio receptams.

Kokio tipo varškę turėčiau naudoti?

Čia rekomenduojame 4% „Milk -Fat“ varškės sūrio, kad būtų geriausias skonis. Kadangi padažas gaminamas maišytuve, galite naudoti bet kokio tipo varškę: mažą ar didelę varškę.

Neturiu maišytuvo. Ar vis tiek galiu pasigaminti šį receptą?

Taip! Nors maišytuvas sukuria sklandžiausią padažą, galite naudoti bulvių košę, kad suskaidytumėte varškę, kol jis bus gana lygus. Atminkite, kad tekstūra bus stambesnė.

Spausdinti

Varškės mac ir sūris

5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė

5 nuo 3 apžvalgos

Šis varškės „Mac“ ir sūrio receptas gamina kreminį, baltymais supakuotą komforto maistą, kuris yra paruoštas vos per 20 minučių. Štai kaip maišyti varškę į šilčiausią sūrio padažą, kurį kada nors paragavote!

  • Autorius: „Sonja Overhiser“
  • Prep laikas: 10 minučių
  • Virkite laikas: 10 minučių
  • Bendras laikas: 20 minučių
  • Išeiga: 4 1x
  • Kategorija: Pagrindinis patiekalas
  • Metodas: Viryklės
  • Virtuvė: Vegetariškas
  • Dieta: Vegetariškas
  • 8 uncijos trumpi makaronai*
  • 1 puodelis 4% pieno riebalų varškės sūrio
  • ¾ puodelio Pasirinktas pienas (mes naudojome 2%)
  • 1 šaukštas kukurūzų krakmolas
  • 1 puodelis susmulkintas čederio sūris
  • ¼ šaukštelio česnako milteliai
  • ¼ šaukštelio paprika (neprivaloma spalvoms)
  • ¼ šaukštelio košerinė druska

  1. Užvirkite didelį puodą dosniai sūdyto vandens. Įpilkite makaronų ir virkite, kol „al dente“ (patikrinkite kelias minutes, kol pakuotės instrukcijos nurodys). Nusausinkite makaronus.
  2. Tuo tarpu maišytuve sumaišykite varškę, pieną, kukurūzų krakmolą, susmulkintą čederio sūrį, česnako miltelius, papriką ir košerinę druską. Sūrio mišinį supilkite į keptuvę ir 5 minutes įkaitinkite, kol sutirštės. Kai jis sutirštės, nuimkite nuo ugnies, kol pasibaigs makaronai.
  3. Baigę padažą, įpilkite virtų ir nusausintų makaronų. Išmaišykite, kad sujungtumėte. Paragaukite ir prireikus įpilkite žiupsnelio druskos.
  4. Patiekite nedelsiant arba leiskite jam keletą minučių sėdėti, kad sugertų padažo skonį (taip pat galite perkelti į kepimo indą ir kepti 15 minučių 350 ° F, kad gautumėte dar daugiau skonio). Jei norite, viršuje su patyrusiais panko ar džiūvėsėliais, kad būtų traškūs. Likos trunka iki 3 dienų atšaldyti; Švelniai pašildykite ant viryklės ir, jei reikia, įpilkite pieno ar žiupsnelio druskos.

Pastabos

*Šį receptą lengva padvigubinti miniai, tada įdėkite į 9 x 13 keptuvę ir kepkite 15 minučių 350 ° F temperatūroje.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Exit mobile version