Site icon Regionų žinios

Drėgnas, Pigus ir neįtikėtinai Lengvas obuolių piragas Rudeniui – nereikės net lupti obuolių

Vėstantys Orai Reiškia, Kad namai Vis dažniau pakvimpa kepiniais. Kaiip obuoliai – Vieni Perkamiaiausių Vaisių, Taip IR Jų Pyragas – Daugeliny Skaniaiausas desertos, Pasebi Gintarė Kitovė, Prekybos Tinklo „Iki“ KomunikaciaNaS Vadovė. Jo Skonį pažįstame nuo vaikystės, lažintis ir džiis vis tam gali Gali Stipriai nustebinti. SėKMėS Raktas – Dar LENGVESNIS NEI Tradicinis METODAS PARUOŠTI OBUOLIUS. „Pyragas Bus Neak Pigus“, „Drėgnas“, „Burnoje Tirpstantis“, „LAT IR Greitas“.

Kur dėti obuolius – į ŠaldyTuvą ar skruzdės spintelės?

Obuolius lietuviai mėgsta kaurus Metus, Bet Ruduo ir šie vaiisai – natsieJami, Sako Tinklo Atstovė.

„ŠVIEŽ Kvapnių. Kraunasi obuolių Daugiau, PasieDodami Akcijomis SKIRTO SKIRTINGAS Jų VEISLES IR ŠIAI RUDENS SEZONO Karaliais MėGAUJasi PraktiišKai Kasandien “, – Saco G. Kitovė.

Parsinešus Daugiau Obuolių Namo, Daugelis tinklas NESUSIMąStydami Juos Tiesiog Palieka Ant Spintelės. Pasak „iki“ daržovių ir vaisių Skyrius DARBUOTOJOS Jolantos Sabaitienės, Dubuo Blizganių Raudonskruosčių VirtUVėJe – Tai NE TIk RudenišKas InterJero Papuošim, Bet ir ViLiOJantis PrimaININIOUSSSSSSSSSSIJONOTONOTONOTONOTONOTONOTAIKIJOS Gėrybes.

„Anot specialistas ų Rekomenacijų, Kasandien Reikėtų SuvalgyTi Bent 200 gramų Šviežių Vaisių. Kai obuoliAi traškūs, Skanūs ir aromationi – net nerekės Raginti Jų Valgyti, Jie parūdls. Juos Baikyti Namuose, Kad šie veisiaiiSsaugotų Taipy Vertinamas Savo Savybes “, – Sako J. Sabaitienė Ir Negaili Patarimų.

Jeigu vaisius PlanuoJate SuviGyti per porą Dienų, Ramiai galite Juos Baikyti Kambario temperatūroJEJE – SVARBU Tik, kad į Juos neplieksstų Saulė ir Jie Nestovėtų Šalia ū. Prieš dėdami obuolius į dubenį, peržvelkite, ar nešantis namo Kitti produktai jų nepažeidė – Bet Koks obuolių sumUšims ar žiievelės įtrūkimas Suturumpina Jų Galijimo Laiką.

„KAIP IR ŽMONėMS, OBUOLOLIAMS GALIJA TAS Pats Principos – Bloga Draugistė Gali Sugadinti visą Kompaniją. Tad Trumpės ir Jų Galijimo Laikas.

Norint ilgiau obuolius išlaikiti traškius, Jiems reiks vėssnės aPlinkos. Idealaii Tinka Rūsys, Bet jeigu Jo neturite – dėkite į ŠaldyTuvą, Vaisių ir Daržovių Stalčikių. Dešimt obuoli ilgiau ezliks Sultingi ir Nepraras Skonio. „Tik vėlgi, geriais baikyti juos Atskirai, ne Jie ir Šaldiuve„ nokins “Kitas gėrybes, o be to – ir patys labai Mėgsta SUGETI KVAPUS. Galite Juos įdėti į Maišelį, Tačinau neuždarykite Sandariai – Obuoliams Reikia „Kvėpuoti“, – Sako J. Sabaitienė.

Niujas obuolių pirago receptai – norėsis iSkart laikoma du

Ruduo – geriaisias metas ne tik iki valios kramsnoti Šviežius obuolius, statymas ir laikrodis jų piragą. Jų reeptai dežnai šeimaJe perdukodami į kartos į kartą. „Nors Klasika“ – Visada Pasiteisina, lažintis „iki“ Konditeris Thierry Lauvray džiaijisi, kad Šiainais Laikais reeptai įgauna naujas fortas ir neleidžia Nuobodžiškai virvevėe.

„Esame įpratę Obuolius Lupti, Pjaustyti ir Tik Tuomet Maišyti su Tešla. LAT PROCESą Galima ir Pasastinti – Nereikės Nuo Vaisių Paašalinti žiyvelės, Kruopšiški Jų Smulkinti į Vienodo DyDerge. Galima Susmulkinti Maisto Smulkintuve, O Vos Su Keliais paprastai ingredientais Jų Masė Orkaitėje virs NuostabiAs Drėgnu IR Puriu piragu. Skanus Sezonas Yra Ruduo “, – Pajada Th. Lauvray ir Dalijasi receptu.

ITIN DRėGNAS IR LENGVAI

Porcijos: 10 (Ø 20 cm forma)

Gaminimo laikai: 15 min. Ruošti ir 55 min. Keepi

Reikės: 300 g Obuolių, 2 Šaukštų Citrinos Sulčių, 3 Kiaušinių, 250 G Cukraus, 275 G MILTų, 2 ½ ŠauKšTelio Kepimo Miltelių, 100 G SVIESTO, 110 G Graikiško Jogurto, 1 Šaukšo. Žievelis. Jei norite, galite įdėti mėgstamų Prieskonių: ½ ŠaukšTelio cinamono, Imbiero, ŠieK TIEK MUSKATO, Taipk Pat Saujelę MėGSTAMų Riešutų.

Gaminame:

  1. ĮKaitinkite Orkaitę Iki 175 ° C.
  2. Torto formaą ApipurKškite Aliejumi (Arba patepkite sViestu) ir tikklokite Kepimo PopIERIUMI, TADA ApipurKŠKITE IR POPIERIų.
  3. Obuolių Nelupkite, Bet Pašalinkite Jų Šerdį, Sėklas ir Grubiai Pasmulkinkite. Maisto Smulkintuve Arba Dideliame Trintuve Sutrinkite obuolių Gabaliukus ir Citrinos Sultis, Kol Gausite Beveik Tyrę.
  4. Į Didelį Dubenį Sudėkite cukrų, Kiaušinius ir išplakite, Kol Masė Taps Lengva IR Puri. Miltus su Kepimo Milteliais persiJokite ir po Truputį įmaišykite į dubenį Kartu su kambario temperatūra SVIESTU. Maiašykitas, Kol Masė Taps Vienalytė, Tada įMaišykite jogurtą.
  5. Į Pirago TešLą įMAISHIKITE SUMALTUS OBUOLIUS, TARKUOTą CITRINOS ŽIEGIS ŽVELĖJAS IR SUMAISHYKITE. Supilkite į paruštą pirago formaą.
  6. Kepkite 50–60 Minučių, Bet PriaškAtsAt Iš Orkaitės Patirikrinkite Su Dantų Krapštuku, ar inhkepė. ĮSmeigtas į Vidurį IR IšTRAUKTAS JIS TURI Likti Švarus. „Palikite“ atvėsti apie 15 minučių, Tada nuimkite torto formos šonai. Prieš Pjaustydami ir Patiekdami, magiKite Visaškai ATVėTI.

„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Exit mobile version