Tai lengva „Applesauce“ pyragas Sumaišykite tiesiai keptuvėje be dubenėlių: vos 10 minučių paruoškite drėgną, cinamoną prieskonių pyragą! Puikiai tinka užimtiems kepėjams ir dirba su cukraus cukraus ar grietinėlės sūrio milteliais.

Bėgant metams sukūriau dešimtis pyragų receptų, ir šis nuolat gauna rave apžvalgas: mano mėgstamiausias „Easy Applesauce“ pyragas! Genijus slypi viskuo, kai viską sumaišykite tiesiai kepimo keptuvėje, tai reiškia, kad per 15 minučių galite turėti švelnų, prieskonių kvapo pyragą orkaitėje.
Skonio paslaptis nėra tik obuolių padaugumas, nors tai išlaiko ją neįtikėtinai drėgną ir pūkuotą. Tai yra graikiško jogurto, alyvuogių aliejaus ir jaukių prieskonių derinys tame nuostabiame vieno skėčio maišymo metode!
Kodėl šis obuolių pyrago receptas veikia taip gerai
Aš be galo myliu šį drėgną, prieskonių kvapą kvapą, kurį galite iškepti tiesiai į kepimo indą. Aš sukūriau šį „Applesauce“ pyrago receptą, įkvėptą „Cookbook Prep: Essential College Cookbook“ knygos Mano autorės draugė Katie Sullivan Morford. Tai tapo mėgstamiausia mano šeimoje! Štai kodėl:
- Tai nėra lengva padaryti. Nereikia maišyti dubenėlių! Viską sumaišysite torto keptuvėje.
- Tai turi didelį jaukų skonį. Šiame pyrage yra alyvuogių aliejus, graikiškas jogurtas ir obuoliai, kad pyragas būtų drėgnas. Turėdami tokius paprastus ingredientus, tikėtumėte, kad skonis taip pat bus per daug paprastas. Bet tai yra puikus saldumo kiekis, cinamono aromatas ir aštrus vaismedis iš obuolių.
- Tai tinka bet kuriam sezonui. Nors „Applesauce“ pyragas turi šiek tiek rudens vibe, galite jį padaryti bet kuriuo metu.
Esminiai ingredientai
- Obuoliai: Man čia patinka čia naudoti nesaldintus obuolius. Namų „Applesauce“ nereikia, tačiau tai būtų dar skaniau!
- Rudas cukrus: Aš konkrečiai naudoju šviesiai rudą cukrų, nes jis prideda melasos natos, neperkraudamas obuolių skonio ir išlaiko gražią šviesiai rudą spalvą.
- Graikų jogurtas: Kartu su „Applesauce“ yra tai, kas tortui suteikia drėgną tekstūrą. Aš sužinojau, kad riebus graikiškas jogurtas veikia geriausiai, tačiau neriebus veiks su žiupsneliu.
- Alyvuogių aliejus: Naudojant alyvuogių aliejų vietoj sviesto, sukuriamas švelnesnis trupinys ir tortą drėgnas dienas. Aš naudoju švelnų alyvuogių aliejų (ieškokite konteinerių, pažymėtų „švelnaus skonio“, bet viskas veikia).
- Cinamonas: Šiame recepte esu dosnus cinamono, nes jis taip gerai suporuotas su obuolių padažu. Jei jums patinka jaukūs prieskoniai, galite pridėti ½ šaukštelio kiekvieno žemės imbiero, allSpice ir gvazdikėlių.
Mano vienkartinio maišymo metodas
Šio „Applesauce“ pyrago grožis yra jo paprastumas. Galite tiesiogine prasme sumaišyti viską tiesiai į sviestą kepimo indą, kuris pašalina valymą.
Pradėkite kruopščiai sviestu. Pirmiausia sumaišykite visus sausus ingredientus, naudodami šakę, kad suskaidytumėte bet kokius rudojo cukraus gumulėlius. Svarbiausia yra tai padaryti šlapių ingredientų centre.
Aš įkišu kiaušinį į šulinį, tada vienu metu pridedu aliejų, jogurto, obuolių ir vanilės. Maišymas vyksta greitai: aš naudoju šakę ir dirbu iš centro išorės, kol tik sumaišiau.
Pro patarimas: Negalima per daug! Sustokite, kai tik miltai išnyks. Keli gabaliukai yra puikūs ir neturės įtakos tortui.
Idėjos
Dabar, žinoma, jei norėtumėte, kad galėtumėte suplakti šį „Applesauce“ pyragą su apledėjimu. Tačiau, kad tai būtų lengva ir lengva, mes mėgstame, kad vietoj apledėjimo vietoj apledėjimo būtų naudojamas lengvas cukraus miltelių dulkinimas. Čia yra keletas papildomų variantų:
- Maitinamas cukrus (lengviausias): Viršuje su cukraus milteliais dulkėmis.
- Glazūros apledėjimas (šventinis): Padarykite dvigubą cukraus pudros miltelių receptą ir supilkite jį ant viršaus.
- Klevo glazūra (linksmybės): Išbandykite šią lengvą klevo glazūrą, kuri prideda daugybę jaukių skonio!
- Kremo sūrio apledėjimas (dekadentas): Padarykite mūsų grietinėlės sūrio šaltį ir supilkite jį virš viršaus.
Sandėliavimo ir „Make-Ahead“ patarimai
Laikykite obuolių pyragą, padengtą kambario temperatūroje iki 3 dienų, arba atšaldytas iki 5 dienų. Prieš patiekdami, atneškite į kambario temperatūrą. Galite užšaldyti iki 3 mėnesių (atšildymas kambario temperatūroje).
„Make-Ahead“ patarimas: Aš dažnai gaminu šį pyragą ryte ir tą vakarą patiekiu. Po sėdėjimo kelioms valandoms jis skonis dar geriau.
Dietinės pastabos
Šis „Applesauce“ pyrago receptas yra vegetariškas. Norėdami be pieno, naudokite jogurtą be pieno. (Ir praneškite mums, kaip sekasi!)
Spausdinti
Lengvas obuolių tortas
Šis obuolių pyragas yra visiškai drėgnas, kvepia cinamonu ir ruduoju cukrumi. Ir jūs sumaišote visą tešlą į pyrago keptuvę! Nereikia maišyti dubenėlių.
- Prep laikas: 10 minučių
- Virkite laikas: 30 minučių
- Bendras laikas: 40 minučių
- Išeiga: 12 gabalai 1x
- Kategorija: Desertas
- Metodas: Keptas
- Virtuvė: Amerikos
- 1 ¼ puodelio universalūs miltai
- 2/3 puodelio Šviesiai rudas cukrus, tvirtai supakuotas
- 1 ½ šaukštelio maltas cinamonas
- ¾ šaukštelio Kepimo milteliai
- ¾ šaukštelio Kepimo soda
- ¼ šaukštelio košerinė druska
- 1 kiaušinis
- & frac13; puodelis alyvuogių aliejus
- ½ puodelio Paprastas graikų jogurtas
- ½ puodelio nesaldinta obuolių (arba naminių obuolių “)
- 1 arbatinis šaukštelis Vanilės ekstraktas
- Cukraus milteliai, skirti dulkėms
- Įkaitinkite orkaitę iki 350F. Sutepkite 8 colių kvadratinę kepimo keptuvę.
- Į kepimo skardą įdėkite miltus, rudąjį cukrų, cinamoną, kepimo miltelius, kepimo soda ir druską. Norėdami kruopščiai sumaišyti ingredientus, naudokite šakutę.
- Naudokite rankas, kad padarytumėte skylę sausų ingredientų centre. Į skylę nulaužkite kiaušinį ir įpilkite alyvuogių aliejaus, jogurto, obuolių ir vanilės. Norėdami sumaišyti ingredientus, naudokite šakutę, kol bus lygi ir susimaišysite. Tešlos viršų išlyginkite sviesto peilio šonu.
- Kepkite, kol pyragas bus gana tvirtas, kai lengvai paspausite jo centre, o viduryje įdėtas dantų krapštukas neturi šlapios tešlos, prilipusios prie jo nuo 25 iki 30 minučių.
- Išimkite iš orkaitės ir palikite ant prekystalio, kad visiškai atvėstumėte, 1 valandą. Palikite pyragą keptuvėje. Dulkės su cukrumi milteliais. Supjaustykite gabalėliais ir naudokite mažą mentelę, kad pakeltumėte juos iš keptuvės. Laikykite kambario temperatūroje 3 dienas arba atšaldykite iki 5 dienų.
Kiti „Applesauce“ receptai, kuriuos reikia išbandyti
Gavai likusius iš šio pyrago gaminimo? Išbandykite keletą mūsų 10 geriausių receptų su „Applesauce“, kad galėtumėte panaudoti stiklainį: