Regionų žinios

Mėgstamiausios kapotos salotos (puikus garnyras!) – pora virėjų

Tai lengva Smulkintų salotų receptas Turi naminį itališką padažą, traškias daržoves ir parmezano sūrį, skirtą aukščiausio lygio garnyrui. Paruošta vos per 20 minučių su didžiuliu skoniu!

Smulkintos salotos baltame dubenyje su itališku padažu

Ar ieškote šoninių salotų, kad būtų galima pritaikyti visus savo patiekalus? Aš visada ieškau puikaus žalios salotos. Taigi galiu pateikti mano mėgstamiausią kapotų salotų receptą.

Tai madinga ir griežta. Tai prasideda nuo mano naminio itališko padažo: aštraus, pikantiško ir Herbio. Pridėkite prie tų askaloninių česnakų, pomidorų, agurko ir pipirų iš pipirų. Parmezano sūris sandarina sandorį. Kiekvieną kartą, kai tai tarnauju draugams ar šeimos nariams, jie prašo recepto (ne juokavimas!).

Kodėl šis kapotų salotų receptas veikia

Be nesėkmės, kai patiekiu šias salotas vakarienės vakarėlyje, žmonės klausia: Oho! Kas yra šiose salotose? Tada žinai, kad receptas yra sargas!

Aš išbandžiau daugybę salotų receptai Bėgant metams, ir šis receptas tapo šeimos ir skaitytojo mėgstamiausiu. Paslaptis slypi ingredientų pusiausvyroje ir mano niūrumo Naminis itališko aprangos receptas Tai paprastos daržovės paverčia kažkuo nepaprastu.

Būtini geriausiai susmulkintų salotų ingredientai

  • Salotų bazė: Kai kuriems tekstūros kontrastams naudoju 1 „Romaine Heart“ ir 5 puodelius Lapinės salotos. „Romaine“ teikia traškumą, o minkštesnės salotos padidina tūrį.
  • Daržovės: Aš visada naudoju Anglų agurkas: Man labiau patinka, nes jie iš esmės be sėklų, o oda turi švelnų skonį. Aš pridedu vyšnių pomidorų, supjaustytų per pusę ir vieną didelį askaloninį čekiavimą, kad būtų subtilus svogūnų skonis.
  • Skonio stiprintuvai: Pagrindinis ingredientas yra supjaustytas supjaustytas pipirų, skirtų aštraus šilumos, ir nepraleiskite prinokusių žalių alyvuogių, kad būtų galima sūdyti sūrus ir šviežio parmezano sūrio drožlių. Man patinka Castelvetrano alyvuogės jų švelniam skoniui.

Patarimai padažui

Aš raukšlėju padažą rankomis, naudodamas didelį šluotelę vidutiniame dubenyje: dubenėlio dydis yra svarbus norint pasiekti geriausią emulsiją. Svarbiausia yra alyvuogių aliejaus šaukšto pridėjimas šaukštu, o nuolat plaka. Dijono garstyčios padaže taip pat padeda ją emulsuoti.

Skonio profilis subalansuoja aštrų baltojo vyno actą su klevų sirupu ir džiovintų žolelių. Aš dažnai gaminu dvigubą partiją, nes šis padažas puikiai išlaiko šaldytuvą iki 2 savaičių.

Būdai, kaip patiekti susmulkintas salotas

Šios universalios susmulkintos salotų poros su tiek savaitės nakties vakarienėmis, tiek vakarienėmis, kuriose norite padaryti įspūdį. Kai kurios aptarnaujančios idėjos:

Dėl nuoširdesnio patiekalo aš kartais tai paversiu pagrindinėmis indų salotomis, pridedant keptuvę vištieną, kietai virtus kiaušinius ar marinuotomis baltomis pupelėmis.

Sandėliavimo ir „Make-Ahead“ patarimai

Šios pjaustytos salotos geriausiai patiekiamos šviežios, tačiau aš atradau keletą patiekalų paruošimo triukų:

Tos pačios dienos porcija: Paruoškite visas daržoves ir padažą atskirai iki 4 valandų į priekį. Prieš surinkdami, laikykite daržoves, uždengtas šaldytuve ir padengkite drabužius iki kambario temperatūros.

Valgymo paruošimas: Atskiri komponentai gerai išlaiko 2–3 dienas, kai tinkamai laikomi. Salotos nuplaukite ir supjaustykite salotų suktuke ir laikykite kitas pjaustytas daržoves atskirose talpyklose.

Dietinės pastabos

Šis pjaustytų salotų receptas yra vegetariškas ir be glitimo. Veganams, augalams ir pienui be pieno praleiskite parmezano sūrį. (Tai vis dar taip pat skanu!)

Dažnai užduodami klausimai

Koks yra geriausias būdas vienodai pjaustyti daržoves?

Aš naudoju aštrų virėjo peilį ir siekiu ½ colio gabalų. Skirdami laiką su „Prep“, pastebimas skirtumas yra galutiniame pristatyme.

Ar galiu naminį padažą pakeisti parduotuvėje pirkta?

Nors jūs galite naudoti buteliuose išpilstytą itališką padažą, aš labai skatinu išbandyti naminę versiją: tai daro šias salotas ypatingas ir reikia 5 minučių.

Kaip neleisti salotų šlapioms?

Visada kruopščiai nusausinkite salotas ir prieš patiekdami įpilkite padažo. Jei tarnauju vakarėlyje, aš laikau aprangą šone ir leisiu svečiams pridėti savo.

Spausdinti

Mėgstamiausios kapotos salotos


5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė

5 nuo 9 apžvalgos

Šios kapotos salotos nustebins visus aplink stalą! Naminis itališkas padažas, daržovės ir parmezano sūris sujungia į vieną nepaprastų salotų.

  • Autorius: „Sonja Overhiser“
  • Prep laikas: 15 minučių
  • Virkite laikas: 0 minučių
  • Bendras laikas: 15 minučių
  • Išeiga: 8 porcijos 1x
  • Kategorija: Salotos
  • Metodas: Neapdorotas
  • Virtuvė: Italijos įkvėptas
  • 1 receptas naminis itališkas padažas
  • 1 Romaine širdis (3 puodeliai)
  • 5 puodeliai Lapinės salotos
  • 1 Didelis askalonis
  • 1 Anglų agurkas (2 puodeliai susmulkinti)
  • ½ puodelio Vyšnių pomidorai
  • ½ puodelio prinokusios žalios alyvuogės, perpus sumažintos
  • ½ puodelio Jarredas supjaustytas pipiras
  • ¼ puodelio Parmezano drožlės ar smulkinimai, dar daugiau
  • ¼ šaukštelio raudonųjų pipirų dribsniai, neprivalomi

  1. Padarykite naminį itališką padažą.
  2. Susmulkinkite romėną ir salotas. Plonai supjaustykite askaloniją. Nulupkite ir supjaustykite agurką. Per pusę supjaustykite pomidorus ir alyvuoges.
  3. Sumaišykite visus salotų ingredientus, įskaitant padažą, ir išmeskite, kad sujungtumėte. Jei padarykite iš anksto, komponentus šaldykite atskirai; Prieš patiekdami, padažą padėkite iki kambario temperatūros.

Kiti salotų receptai, kuriais galite patikti

Meilės salotos? Čia yra keletas mūsų populiariausių salotų receptų, kuriuos reikia išbandyti:

Nuoroda į informacijos šaltinį

Exit mobile version