Vykdymas, kas nors? Vienas gurkšnys ir šis agurkų kalkių „Agua Fresca“ leis jums jaustis visu atostogų režimu. Pagaminta teisingai 3 ingredientai į 10 minučiųtai negalėjo būti paprastesnė ar labiau gaivinanti!
Tai yra didžiausias drėkinamasis gurkšnis, gėrimas prie baseino, taip pat puikiai tinka gaminti didelėse partijose, kuriais galima pasidalyti. Atnaujinkime!
Kas yra „Agua Fresca“?
„Agua Fresca“ (kuri išverčia į „gėlą vandenį“) yra gaivus gėrimas, plačiai populiarus Centrinėje ir Pietų Amerikoje, Meksikoje ir Karibų jūros dalyse. Paprastai tai yra vandens ir cukraus, sumaišyto su vaisiais, gėlėmis ar kitais kvapniais ingredientais, derinys.
Manoma, kad „Agua Frescas“ kūrimas gali grįžti šimtmečius ir kad iš pradžių juos sukūrė actekų žmonės. Tai yra mūsų įkvėptas, natūraliai pasaldintas, remiantis tuo, ką bandėme Meksikoje.
Kaip pasigaminti agurkų kalkių agua fresca
Šis „Agua Fresca“ naudoja subtilų, vėsinantį ir troškulio gelbėjimo gėrį iš vieno iš mūsų mėgstamiausių daržovių: agurkų! Geriausia dalis? Jums net nereikia jų nulupti. Tiesiog nusiplaukite, supjaustykite ir įmeskite į maišytuvą!
Kartu su agurku laimo sultys prideda ryškų vaisingumą, o agavos nektaras (arba klevų sirupas) prideda saldumo. Mėtų yra neprivaloma, bet labai rekomenduojama!
Sujungus ingredientus su vandeniu, tai yra taip paprasta, kaip maišyti, įtempti ir patiekti. Lengvas žirnys, kalkių gurkšnis! Štai kaip sekasi, tiesa?
Tikimės, kad jums patinka šis „Agua Fresca“, draugai! Tai:
Gaivus
Subtiliai saldus
Drėkinimas
Greita ir lengva
& Vacay puodelyje!
Tai didžiausias vasaros gėrimas vakarėliams, baseinui ir už jos ribų!
Daugiau gaivinančių vasaros gėrimų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 4 (~ 1 puodelio porcijos)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 3 puodeliai vanduo
- 2 Vidutinis agurkai, grubiai susmulkinti (2 vidutiniai agurkai dera ~ 4 puodeliai arba 450 g susmulkintų)
- 3 Vidutinis Limkos, sultys (3 vidutinės kalkės išeiga ~ 1/4 puodelio arba 60 ml sulčių)
- 2-3 Kasas agavos nektaro ar klevų sirupo
- 1 maža sauja Šviežios mėtų lapai (Pasirenkama, bet labai rekomenduojama // 1 mažas saujelė derlius ~ 15-20 lapų)
- Ledo kubeliai (tarnauti)
-
Prieš maišant, mes rekomenduojame paragauti savo agurkų, kad pamatytume, ar žievelė yra kartaus. Mes palikome žieveles, kad būtų ryški spalva ir skonis, tačiau reikia pašalinti kartaus žieveles.
-
Į maišytuvą įpilkite visus ingredientus (pradedant nuo mažesnio agavos ar klevų sirupo kiekio) ir maišykite, kol visiškai bus lygi. Per didelį dubenį užpilkite per smulkų tinklelį per didelį dubenį arba matuojantį puodelį, kad pašalintumėte minkštimą, naudodami šaukštą, kad jį perkeltumėte, ir prireikus paspartinkite. Paragaukite ir sureguliuokite, pridėdami daugiau agavos ar klevų sirupo, kad būtų saldumas ar daugiau liepų sulčių, kad būtų galima rauginti.
-
Patiekite atšaldytą, ant ledo. Likučiai 1–2 dienas yra šaldytuve arba gali būti užšaldyti į ledo kubelius ar popsicle formas!
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas su mažesniu agavos nektaro kiekiu ir be pasirenkamų ingredientų.
Tarnavimas: 1 puodelis Kalorijos: 53 Angliavandeniai: 13.2 g Baltymas: 0,8 g Riebumas: 0,2 g Sočiųjų riebalų: 0 g Polinesočiųjų riebalų: 0,04 g Mononesočiųjų riebalų: 0 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 3 mg Kalis: 177 mg Pluoštas: 1.3 g Cukrus: 9.2 g Vitaminas A: 23 Iu Vitaminas C: 9 mg Kalcis: 19 mg Geležis: 0,3 mg