Šie Avižinių dribsnių bandelės yra tobulas lengvas ir sveikas užkandis – pagamintas be rafinuotų miltų ar cukraus! Paruošti vos per 5 minutes jūsų „Blender“ dėka, jie natūraliai saldinami ir supakuoti su viso grūdo gerumu.


Šie avižinių dribsnių bandelės tapo mūsų savaitiniu naminių užkandžių kuokšteliais! Visi mūsų šeimos nariai juos myli – mano mažylis valgo po vieną kiekvieną dieną, o mano 8 metų vaikas griebia juos kelyje. Vietoj miltų jie naudoja avižas ir yra natūraliai pasaldintos medaus ar klevų sirupu, su puikiu švelniu trupiniu, dėl kurio jie tampa nenugalimi.
Geriausia dalis? Viskas vyksta maišytuve, todėl jie yra paruošti orkaičiai per mažiau nei 5 minutes! Jie yra puikūs greiti pusryčiai, sveiki užkandžiai ar priešpiečių dėžutė, apdorota riešutų sviestu. Ateikite patirti „Blender Magic“!
Ko jums reikia avižinių dribsnių bandelėms
Mano Sveikos bananų bandelės Receptas tapo šiek tiek legendinis – tūkstančiai skaitytojų juos mylėjo ir aš stengiuosi kas savaitę pasidaryti partiją! Bet kartais aš susiduriu su krize: mano dvejų metų vaikas nori savo bandelių, o akyse nėra nė vieno prinokusio banano. Taigi aš keletą savaičių buvau receptų tikrinimas, kad padaryčiau maišytuvo bandelę be banano. Rezultatas? Šios bandelės gali būti dar geresnės nei originalo! Čia yra ingredientai, kurių jums reikia:
- Senamadiškos avižos: Žvaigždžių ingredientas, įklijuotas į miltus maišytuve! Nepakeičia Plieninės supjaustytos avižos: Jie neveikia vienodai. Norėdami tai padaryti, būtinai naudokite avižus be glitimo Receptas be glitimo.
- Graikų jogurtas: Tai yra drėgmės herojus, pakeičiantis koše bananą. „Full-Fet“ geriausiai tinka konkurso bandelėms, tačiau 2% taip pat gerai.
- Kiaušiniai: Pateikite struktūrą ir padėkite bandelėms kilti. (Aš nebandžiau Linų kiaušiniaibet nedvejodami išbandykite ir praneškite man!)
- Alyvuogių aliejus: Skamba keistai, bet jis sukuria gražią bandelių tekstūrą ir yra Viduržemio jūros dieta draugiškas.
- Medaus ar klevų sirupas: Natūralus saldumas, patvirtintas vaikais; Klevo sirupas daro juos veganais.
- Vanilė, cinamonas, druska: Ši trifekta verčia juos skaniai apsikabinti.
5 žvaigždučių skaitytojo apžvalga
„Šie bandelės yra visiškai saldžios, bet ne per saldžios. Viena iš mano dukterų turėjo dvi pusryčiams, suplanuotoms su klevų migdolų sviestu. Kita mano dukra vieną su šiais vaikais buvo sušildyta su žemės riešutų sviestu. 4 nykščiai iš šių vaikų!” -Tanvee


Kepimo patarimai
Šiuos avižinių dribsnių bandeles taip paprasta kepti. Čia yra keletas patarimų, kuriuos reikia atsiminti:
- Naudokite standartinio dydžio maišytuvą, geriau greitą greitį. Venkite naudoti mažą maišytuvą: kiekiai yra per dideli (mes netyčia sprogo netyčia!).
- Tešlą reikia 5 minutes pailsėti ir sutirštinti. Iš pradžių tešla yra labai skysta, tačiau leiskite jai stovėti 5 minutes. Jis vis tiek bus laisvesnis už tipišką muffino tešlą: nesijaudinkite, jis vis tiek iškeps, kad būtų pūkuotas!
Skonio variantai
Yra tiek daug būdų, kaip sumaišyti šią bandelių koncepciją! Galite sulankstyti vaisių ar riešutų, kad gautumėte skirtingus skonio derinius. Štai keletas idėjų:
Saugoti likučius
Šie bandelės trunka iki 1 savaitės šaldytuve. Taip pat galite užšaldyti juos iki 3 mėnesių uždarytame šaldiklyje. Jie puikiai skonis kambario temperatūroje arba pašildomi oro keptuvėje ar skrudintoje orkaitėje.
Dar keli patiekalų pasiūlymai
Mano 2 metų vaikas tai valgo kiekvieną dieną! Mums patinka tai valgyti užkandis be glitimo Šilkite su plokščiu žemės riešutų sviestu ar migdolų sviestu, kad jie būtų labiau įdaryti.
Įpilkite užuominos daugiau saldumo su šiek tiek medaus užuominos ir kelios pabarstytos jūros druskos. Galimybės yra begalinės! Tikimės, kad jūs juos mylite tiek, kiek mes.
Spausdinti
Avižinių dribsnių bandelės
Šie avižinių dribsnių bandelės yra tobulas lengvas ir sveikas užkandis – pagamintas be miltų ar rafinuoto cukraus! Paruošti vos per 5 minutes jūsų „Blender“ dėka, jie natūraliai saldinami ir supakuoti su viso grūdo gerumu.
- Prep laikas: 10 minučių
- Virkite laikas: 30 minučių
- Bendras laikas: 40 minučių
- Išeiga: 12 1x
- Kategorija: Muffin
- Metodas: Keptas
- Virtuvė: Amerikos
- Dieta: Vegetariškas
- 2 puodeliai Senamadiškos ritininės avižos, plius ½ puodelio ir dar daugiau
- 1 puodelis Graikų jogurtas
- 2 dideli kiaušiniai
- ¼ puodelio alyvuogių aliejus
- ½ puodelio medaus ar klevų sirupas
- 1 arbatinis šaukštelis kiekvienas Vanilės ekstraktas, kepimo soda ir kepimo milteliai
- ½ šaukštelio Cinamonas
- ½ šaukštelio košerinė druska
- Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
- Įdėkite 2 puodelius suvyniotų avižų, graikiško jogurto, kiaušinių, alyvuogių aliejaus, medaus ar klevų sirupo, vanilės, kepimo miltelių, kepimo sodos, cinamono ir druskos. Maišykite viską aukštai minutę ar dvi, kol susidarys lygi tešla. Įpilkite likusių ½ puodelio avižų ir vieną kartą impulsą. Leiskite stovėti 5 minutes, kad tešla sutirštės.
- Vieta 12 bandelių puodelių Į muffino skardą ir supilkite tešlą, tolygiai padalintą tarp puodelių, užpildydami puodelius šalia viršaus. Pabarstykite viršūnes papildomomis avižomis.
- Kepkite 25–30 minučių, kol dantų krapštukas pasirodys švarus. Išimkite iš kekso skardos ir leiskite jiems keletą minučių atvėsti prieš patiekdami. Laikykite šaldytuvą arba užšaldytą.
Dar kelios sveikos užkandžių idėjos
Norite daugiau idėjų, kaip sveikai užkandžiauti? Štai keletas jums patiks: