Tai Braškių popsicles Receptas yra naminis su tikromis braškėmis ir natūraliai saldintas klevų sirupu! Jie yra skanesni nei parduotuvėje pirktos versijos ir pasiruošti užtrunka vos kelias minutes.
Kai sužinosite, kaip paprasta gaminti popsicles namuose naudojant tik tikrus vaisius, nebegrįš! Taigi čia yra „Master Braškių popsicle“ receptas, kurį dievina visa mūsų šeima (tiek vaikai, tiek aš, tiek Alexas).
Šios braškių popsicles turi didelį vaisių skonį, atsirandantį naudojant tikrus vaisius ir šiek tiek kreminės iš kokosų pieno. Slapti ingredientai yra maža balzaminio acto ir vanilės, o tai sustiprina braškių skonį! Taip pat galite juos panardyti į tamsų šokoladą (visiškai neprivaloma – jie yra skanūs abiem būdais), o tai paverčia juos savotiška sveika magnum juosta. Ypač mano vaikai yra apsėsti!
Kas daro šias braškių popsicles ypatingas
Aš sužinojau, kad daugelis braškių „Popsicle“ receptų gali pasirodyti per kietas ir ledinis arba neturi puikaus skonio. Išbandęs daugybę variantų, atradau, kas daro nepriekaištingą naminių braškių popsicles:
- Tikros šviežios braškės: Naudojant šviežias uogas, sukuriamas ryškus, autentiškas skonis, kurio dirbtinės versijos tiesiog negali atitikti.
- Kokosų pieno magija: Viso riebumo kokosų pienas sukuria tą tobulą kreminę tekstūrą be pieno. Tai prideda turtingumo, tuo pačiu leidžiant braškių skoniui spindėti.
- Natūralus saldinimas: Klevo sirupas suteikia saldumo sudėtingesniam skoniui nei įprastas cukrus.
- Balzamiko paslaptis: Tik vienas šaukštelis balzaminio acto acto dramatiškai pašviesina braškių skonį. Tai mano slaptas ingredientas, verčiantis žmones klausti „kas daro šiuos skonius tokiu geru?“
Pastaba apie popsicle formas
Ale ir aš ką tik gavome šiuos naujus Silikono popsicle formos Kad mes mėgstame dėl dviejų priežasčių. Pirma, jiems labai lengva iššokti popsicles (palyginti su kitomis mūsų pelėstomis, kur jūs turite paleisti šiltą vandenį ir vilkėti lazdą, kad ištrauktumėte).
Kitas puikus dalykas yra tai, kad jie yra labai maži: bet jie yra puikus patiekalų dydis! Kiekviena forma prieš užšalimą telpa šiek tiek daugiau nei 2 šaukštus mišinio. Tai puikus būdas sveikai elgtis! Jei turite didesnes formas, tai padarys maždaug pusę popsicles kiekio.
Kaip pasigaminti braškių popsicles
Jie susilieja vos per kelias minutes aktyvaus laiko, tada šaldiklis atlieka visus darbus:
1. Maišymas.
Sumaišykite braškes, kokosų pieną, klevų sirupą (pradėkite nuo 3 šaukštų ir pridėkite daugiau pagal skonį), balzaminio acto ir vanilės maišytuve. Sumaišykite, kol bus visiškai lygi.
Saldumo patarimas: Atminkite, kad užšalimas nuobodu skonį, todėl jūsų mišinys turėtų būti šiek tiek saldesnis, nei norite, kad būtų galutinės popsicles. Aš paprastai pradedu nuo 3 šaukštų klevų sirupo ir sureguliuoju iš ten.
2. Užpildykite ir užšaldykite.
Supilkite mišinį į popsicle formas, įterpkite lazdeles ir užšaldykite 3–4 valandas, kol visiškai kietas. Nesukite šio žingsnio – iš esmės užšaldytos popsicles subyrės, kai bandysite juos pašalinti.
3. Pasirenkama šokolado danga.
Norėdami gauti papildomą specialų patiekalą, ištirpinkite tamsiojo šokolado drožles su maža alyvuogių aliejaus (tai neleidžia šokoladui įtrūkti, kai sušalęs). Greitai panardinkite užšaldytos popsicles ir padėkite ant pergamento popieriaus.
Šokolado sėkmė: Dirbkite greitai, kai pasinerkite! Šaltos popsiklės iškart nustatys šokoladą, taigi, prieš pradėdami panardinti, turėkite paruoštas pergamento popierius.
Keletas skanių variantų
Įvaldę pagrindines braškių popsicles, išbandykite šias mano sukurtas variacijas:
- Braškių banana: Į maišytuvą įpilkite pusės prinokusio banano ir naudokite pusę kokoso pieno, kad gautumėte papildomą kremą ir natūralų saldumą.
- Braškių minios ar bazilikas: Prieš maišant į maišytuvą, įpilkite kelis šviežius žolelių lapus. (Kaip pastaba, mano vaikams tai patinka mažiau, bet aš myliu pridėtą elementą!)
- Braškių kokosas: Prie mišinio įpilkite 2 šaukštus susmulkinto kokoso, kad gautumėte daugiau atogrąžų skonio ir tekstūros, arba ant šokolado pabarstykite šokoladu, kol jis nesikiša.
Sandėliavimo patarimai
Šios braškių popsicles gerai laikosi šaldiklyje. Kai pilnai užšaldyta formose, perkelkite popsicles į hermetišką indą ar šaldiklio maišą, kad būtų išvengta šaldiklio deginimo. Jie išlaikys iki 1 mėnesio.
Tarnavimo triukas: Leiskite šokoladui dengtoms popsicles sėdėti kambario temperatūroje vos minutę prieš valgydami-tai neleidžia šokoladui per sunku įkandti.
Dietinės pastabos
Šios braškių popsicles yra vegetariškos, veganiškos, augalinės, be pieno ir be glitimo.
Dažnai užduodami klausimai
Šis receptas yra geriausias su šviežiomis uogomis. Jei turite, atšildykite braškes ir supjaustykite jas išmatuoti. Jums gali tekti pridėti papildomo klevų sirupo, nes užšaldytos uogos paprastai nėra tokios saldžios.
Aš siūlau rasti kokosų pieną šiam receptui. Jei jo neturite ar turite alergiją, galite išbandyti su pienu ar jogurtu.
Naudojant visą riebalų kokosų pieną, padeda sukurti sklandesnę tekstūrą, o natūralus cukrus vaisiuose ir klevų sirupe taip pat padeda. Kruopščiai maišyti yra raktas į kristalizacijos prevenciją.
Spausdinti
Braškių popsicles
Šis braškių popsicles receptas yra naminis su tikromis braškėmis ir natūraliai saldintas klevų sirupu! Jie yra skanesni nei parduotuvėje pirktos versijos ir pasiruošti užtrunka vos kelias minutes.
- Prep laikas: 10 minučių
- Užšaldymo laikas: 3 valandos
- Bendras laikas: 3 valandos 10 minučių
- Išeiga: 8 mažas arba 4 didelis (1 ¼ puodelio bendras mišinys) 1x
- Kategorija: Desertas
- Metodas: Sušalęs
- Virtuvė: Popsicle
- Dieta: Veganas
- 1½ puodelio supjaustytos braškės (apie 8 uncijos)
- ½ puodelio pilno riebumo kokosų pienas
- 3 šaukštai iki ¼ puodelio klevų sirupo
- 1 arbatinis šaukštelis balzaminis actas
- ½ šaukštelio Vanilės ekstraktas
Šokolado dangai (neprivaloma)
- ¾ puodelio Tamsių šokolado drožlės
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejus
- Padarykite popsicle mišinį: Į maišytuve sudėkite braškes, kokosų pieną, klevų sirupą, balzaminio acto ir vanilės ekstraktą. Sumaišykite iki vientisos. Paragaukite ir pridėkite papildomą šaukštą klevų sirupo, jei norite, atsižvelgiant į uogų saldumą (žr. Pastabas).
- Užšaldykite popsicles: Įdėkite lazdeles ir supilkite mišinį į popsicle formas. Užšaldykite 3–4 valandas, kol visiškai kietas.
- Paruoškite šokolado dangą: Įdėkite šokolado drožles ir alyvuogių aliejų į sauso stiklo matavimo puodelį arba mažą stiklo dubenį (įsitikinkite, kad jis visiškai sausas, arba šokoladas užgrobs). Mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių, tada išmaišykite. Tęskite mikrobangų gamybą 10 sekundžių intervalais, maišydami tarp kiekvieno, kol daugiausia ištirps vos keliais gabaliukais. Maišykite, kol išnyks visi šokolado gabaliukai, o mišinys bus visiškai lygus. Supilkite į mažą, siaurą puodelį, kad lengvai panardintumėte.
- Pamerkite popsicles (neprivaloma): pašalinkite iš formų popsicles. Greitai dirbdami, panardinkite kiekvieną popsicle į išlydytą šokoladą, kol visiškai uždengs. Akimirką palaikykite, kad šokoladas pradėtų kietinti, tada padėkite ant pergamento popieriaus, kad nepriliptų.
- Galutinis užšaldymas: Grįžkite į panardintas popsicles į šaldiklį dar 30 minučių, kad prieš patiekdami visiškai nustatytumėte šokolado dangą. Parduotuvėje baigtos popsicles hermetiškame inde šaldiklyje iki 1 mėnesio.