Krapų marinuoti vištos salotos – pora virėjų


Tai krapų marinuoti vištienos salotos Ar bet koks marinatų mėgėjų svajonė! Su aštriais marinuotais marinuotais agurkais, kreminiu padažu ir švelnia vištiena, tai yra baltymams supakuotas maistas, kuris susirenka vos per 20 minučių ir visą savaitę išlieka skanus. Už lengvą vegetarišką apsikeitimą – naudokite avinžirnius!

Krapų marinuoti vištienos salotos

Paskambinkite visiems marinatų mėgėjams – kurkite savo naują mėgstamą patiekalų idėją! Visa mano šeima yra apsėsta marinatų, todėl dirbu per marinuotų skonio receptus. Mes jau turime a marinuoti picą ir krapai: Taigi kodėl neišbandžius vištienos salotų?

Po pirmojo įkandimo Aleksas ir aš abu sumurmėjome: „Oho!“ Tangių krapų marinatų, kreminio majonezo padažo ir pikantiškos vištienos derinys sukuria šį nenugalimą ir tekstūros skonį. Tai, kas daro šį ypatingą, yra dviguba krapų dozė (tiek šviežia, tiek džiovinta) ir tobula aštrių ir kreminių elementų pusiausvyra. Tai tobula Didelis baltymų valgis Tai veikia kaip lengvas pietų receptas ar vakarienės idėja! Taip pat lengva sukurti vegetarišką versiją su avinžirniais.

Patarimai, kaip tobuloms krapo marinuoti vištos salotas

Po ilgų eksperimentų sužinojau, kad keli pagrindiniai elementai paima šias vištienos salotas nuo gero iki absoliučiai trokštamo:

  • Svarbu marinuoti marinuoti santykį: Visas puodelis susmulkintų krapų marinuotų marinatų gali atrodyti labai daug, tačiau tai sukuria tobulą patirtį marinuodama. Saldus marinuotas marinavimas yra neprivalomas, tačiau jis taip pat užpildo dar daugiau marinatų skonio.
  • Mayo-jogurto mišinys: Naudojant tiek majonezą, tiek graikišką jogurtą sukuriama tobula kreminė tekstūra, išlaikant lengvesnę nei tradicinės „All-Mayo“ versijos. Aš daug naudoju šį derinį receptuose, pavyzdžiui, mūsų mėgstamiausiame Cezario padažas ir Tuno salotos.
  • Naudokite šviežius krapus: Aš išbandžiau šį receptą be šviežių krapų: jis skonis geras, bet ne toks geras kaip šviežių krapų papildymas!
Krapų marinuoti vištos salotos, maišančios dubenyje

Pastabos, skirtos vištienos susmulkinimui

Šis receptas greitai susideda, ypač jei naudojate iš anksto paruoštą vištieną. Jei naudojate iš anksto supjaustytą vištieną ar vištą, pakeiskite 2 puodelius susmulkinti.

Man patinka gaminti savo susmulkintą vištieną, nes ją taip lengva paruošti! Jei pradedate nuo žalių vištienos krūtinėlės, jūs tiesiog drugelį kiekvieną krūtį, atsargiai pjaustydami horizontaliai, tada atskirkite į du plonesnius gabalus. Pažvelkite į sūdytą vandenyje 7–10 minučių, kol vidinė temperatūra pasieks 160 ° F. Leiskite pailsėti 5 minutes, tada susmulkinkite pirštais, kad gautumėte tobulą tekstūrą.

Taip pat galite padaryti Momentinis puodas susmulkinta vištiena arba „Crockpot“ susmulkinta vištiena– Tiesiog praleiskite prieskonius tuose receptuose.

Būdai mėgautis šiomis salotomis

Šios universalios vištienos salotos veikia labai skirtingais būdais:

  • Klasikinis sumuštinis: Patiekite ant skrudintos duonos su salotomis tobulam pietums. Sourdough duona arba amatininkų Bread Ar mano asmeniniai mėgstamiausi!
  • Salotų įvyniojimai: Norėdami pamatyti mažesnio angliavandenių variantą, įvyniokite sviestines salotas ar romėniškus lapus.
  • Įdarytas avokadas: Perpus sumažinkite avokadą ir užpildykite kiekvieną pusę vištienos salotomis sveikam, tenkinančiam patiekalui.
  • Pamerkite su krekeriais: Patiekite su krekeriais ar agurko griežinėliais kaip užkandžių receptas.
  • Galios dubuo: Padėkite ant žalumynų lovos su papildomomis daržovėmis, skirtomis baltymams Galios dubuo.
Krapų marinuoti vištienos salotos

Padarykite tai savo – tinkamais variantais

Šis receptas yra nepaprastai pritaikomas jūsų nuostatoms:

  • Vegetariška ar veganiška versija: Vištieną pakeiskite 2 puodelius su avinžirniais. Skonio profilis puikiai tinka avinžirniams, o jūs vis dar gaunate daug baltymų! Veganui naudokite ½ puodelio veganišką majonezą ir praleiskite graikišką jogurtą.
  • Papildomas traškumas: Pridėkite saują susmulkintų graikinių riešutų ar migdolų, kad gautumėte papildomą tekstūros kontrastą.
  • Aštrus smūgis: Sumaišykite šaukštelį karšto padažo arba supjaustyto jalapeño šilumos mėgėjams.
  • Žolelių apsikeitimas: Nors krapai yra tradiciniai, tai gerai veikia su šviežiomis petražolėmis ar laiškiniais česnakais, jei tai yra tai, ką jūs turite po ranka.
Krapų marinuoti vištos salotos atviras veidas

Saugojimas ir patiekalų paruošimo patarimai

Šios krapų marinuotų vištienos salotos puikiai tinka patiekalams, ruošiantiems pietums ar vakarienėms visą savaitę. Salotos trunka iki 4 dienų šaldytuve uždarytame inde.

Jei supakuokite pietus, vištų salotas pakuokite atskirai nuo duonos ir surinkite prieš pat valgydami, kad išvengtumėte šlapio.

Aš nerekomenduoju užšaldyti šias salotas, nes majonezas ir jogurtas gali atsisakyti atšildymo, o daržovės praranda traškumą.

Visiems, norintiems išsiveržti iš pietų provėžos, šis receptas siūlo puikų kombinuotą ir jaudinantį skonį. Marinatų mylėtojas jūsų gyvenime padėkos! Norėčiau išgirsti, jei išbandysite šį receptą ir bet kokius jūsų sukurtus variantus. Laimingo virimo!

Spausdinti

Krapų marinuoti vištienos salotos

Krapų marinuoti vištienos salotos

5 žvaigždės 4 žvaigždės 3 žvaigždės 2 žvaigždės 1 žvaigždė

Nėra apžvalgų

Šios krapų marinuotų vištienos salotos yra bet kokia marinuotų mėgėjų svajonė! Su aštriais marinuotais marinuotais agurkais, kreminiu padažu ir švelnia vištiena, tai yra baltymams supakuotas maistas, kuris susirenka vos per 20 minučių ir visą savaitę išlieka skanus. Už lengvą vegetarišką apsikeitimą – naudokite avinžirnius!

  • Autorius: „Sonja Overhiser“
  • Prep laikas: 5 minutės
  • Virkite laikas: 15 minučių
  • Bendras laikas: 20 minučių
  • Išeiga: 4 1x
  • Kategorija: Salotos
  • Metodas: Viryklės
  • Virtuvė: Salotos
  • Dieta: Be glitimo
  • 2 be odos be odos krūtys (1 svaras) arba 2 puodeliai susmulkinta vištiena (arba pakeiskite 2 puodelius, kurie sutrintų avinžirnius vegetarams)
  • 1 puodelis Susmulkintų krapų marinuoti agurkai
  • ¼ puodelio saldus malonumas (neprivalomas)
  • 2 Salierų stiebai, supjaustytos supjaustytos
  • ¼ puodelio maltas raudonasis svogūnas arba žalias svogūnas
  • & frac13; puodelis majonezas
  • ¼ puodelio Graikų jogurtas
  • 1 šaukštas Dijono garstyčios
  • 1 arbatinis šaukštelis baltojo vynas ar obuolių sidro actas
  • 1 šaukštas smulkiai supjaustytas šviežias krapas
  • ½ šaukštelio Džiovinti krapai
  • ½ šaukštelio košerinė druska, ir dar daugiau pagal skonį
  • Šviežiai malti juodieji pipirai

  1. Padarykite susmulkintą vištieną: Jei vištiena dar nėra drugelinė, uždėkite ranką ant kiekvienos krūties viršaus ir aštriu peiliu atsargiai supjaustykite ją horizontaliai. Išleiskite krūtį kaip knygą, tada supjaustykite išilgai raukšlės, kad atskirtų dvi puses. Į puodelį įpilkite 6 puodelių vandens ir įmaišykite į 2 šaukštelius druskos. Užvirkite ir įpilkite vištienos. Virkite, kol vidinė temperatūra bus 160 ° F arba centras nebebus rausvas, maždaug 7–10 minučių. Nuimkite į lėkštę ir leiskite jai pailsėti 5 minutes. Kai vištiena bus pakankamai vėsusi, kad paliestumėte, pirštais suplėšykite vištieną į smulkintuvus.
  2. Padarykite salotas: Kol vištiena virsta, supjaustykite daržoves. Sumaišykite visus ingredientus dubenyje. Atšalkite iki patiekimo: skonis geriausiai skonis yra maždaug 30 minučių atšalimo laikas (nors jūs taip pat galite jį valgyti iš karto). Laikykite šaldytuvą iki 4 dienų.



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -