Šis lengvai kepamų krevečių receptas yra geriausias skonis ir yra visiškai rankos! Jis pagardintas iki tobulumo su česnakais ir žolelėmis.
Krevetės yra didelis nugalėtojas Taigi greitai virti. (Ir mūsų 3 metų amžiaus yra apsėstas.) Mano įprastas būdas tai gaminti yra tai Pakepintos krevetės. Bet kitą dieną pagalvojau: kodėl neišbandžius keptų krevečių orkaitėje?
Na, jūs netikėtumėte „Oho!“ – sušuko po kiekvieno kąsnio. Šis metodas yra Taigi Lengva ir krevetės išeina sultingi ir puikiai pagardintos česnakais ir žolelėmis. Pereikite, visi kiti krevečių receptai! Tai yra tobula sveika, greita ir lengva vakarienė.
Keptų krevečių receptas – per 5 minutes
Šis orkaitės keptų krevečių receptas negalėjo būti paprastesnis. Vienintelė sunki dalis laukia, kol krosnis pašildys. Po to: Tai vos 5 minutės karštoje krosnyje. Arba jei neturite laiko pašildyti: žemiau esančiame recepte naudokite broilerio metodą! Tikslus laikas priklausys nuo jūsų krevečių dydžio. Čia yra keletas patarimų, kaip padaryti šias skrudintas krevetes:
- Naudokite bet kokio dydžio krevetes. Tiesiog atminkite, kad virėjo laikas skirsis atsižvelgiant į dydį. Kepkite krevetes nuo 4 iki 6 minučių, kol jos nepermatoma.
- Kepkite ar kepkite. „Broiled Shrimp“ pranašumas yra tas, kad jums nereikia laukti, kol krosnis pašildys!
- Jei norite. Tai neprivaloma, tačiau pridedant džiūvėsėlius, pati traškiausia danga tampa traškiausia. Eikite į keptas krevetes.
- Patikrinkite ir įvertinkite dūvumą. Ištraukite keptuvę iš krosnies ir įvertinkite nuobodumą. Visada galite gaminti daugiau: bet jūs negalite jo anuliuoti pervirti!
Dar vienas greitas variantas? Eikite į keptas krevetes.
Orkaitės keptų krevetės prieskoniai
Šiame recepte naudojami paprasti prieskoniai, tačiau jie paprasčiausiai skonis tobulas. Česnakų ir žolelių derinys perkelia sultingas krevetes į naujas aukštis. Štai ką aš naudoju, be druskos ir pipirų:
- Česnakai
- Džiovintas raudonėlis
- Svogūnų milteliai
- Šviežios citrinos sultys (po kepimo)
- Šviežios petražolių ar kalendros (po kepimo)
Taip pat galite ieškoti daugiau lotyniškos nuojautos, kurią man patinka daryti, kai mes gaminame savo krevečių dubuo su kalkių kalkių ryžiai. Išbandykite tai su ½ šaukštelio kiekvieno rūkytos paprikos, česnako miltelių, svogūnų miltelių ir kmynų.
Skonio variantai ir priedai
Žinoma, yra daugybė kitų būdų, kaip pagardinant šį keptų krevečių receptą! Čia yra dar keletas idėjų apie priedus, kurie padidintų šį patiekalą ar alternatyvius jo pagardinimo būdus:
- Feta trupina. Viršuje su feta Viduržemio jūra arba graikų stiliaus vibe.
- Kalendros kalkės. Išjunkite raudonėlio kmynų ir citrinų sultis kalkėms arba išbandykite kitą mano mėgstamiausią Kalanto kalkių krevetės.
- Kario milteliai arba pastos. Padidinkite skonius maišydami kario miltelius arba kario pastą pagal skonį (praleiskite raudonėlį).
Būdai, kaip patiekti orkaitėje keptas krevetes
Padarykite tai valgį! Viskas, ko jums reikia apsirengti šioms krevetėms, yra keletas daržovių, grūdų ar salotų. Čia yra mūsų pagrindinės rekomendacijos:
- Eik Viduržemio jūros regiono stilius ir padaryk kuskusas arba Izraelio kuskusas.
- Padarykite greitą puodą ryžiaiAr Kokosų ryžiaiAr kalkių kalkių ryžiaiarba Patyręs quinoa.
- Pabandykite garuose ar pakepintomis daržovėmis žirniaiAr Pakepinti grybaiAr Pakepinti brokoliaiAr Ruko špinataiAr Garintas žiedinis kopūstasarba Pakepinti kopūstai.
- Pridėkite šviežių žalių salotų, pavyzdžiui, arugula salotosAr ožkos sūrio salotosAr kopūstų salotosAr Itališkos salotosarba Smulkintos salotos.
Šviežios vs šaldytos krevetės: kurią naudoti?
Galite naudoti šviežius arba šaldytos krevetės Dėl šio skrudinto krevečių recepto. Čia yra kelios pastabos:
- Tiek švieži, tiek šaldytos krevečių darbai! Mitas apie žuvis yra tas, kad „švieži yra geriausia“, tačiau užšaldyti nebūtinai yra žemesnės kokybės. Tiesą sakant, tai gali būti aukštesnė.
- Kodėl? Kai tik gyvūnas miršta, jis pradeda suskaidyti; Užšalimas sustabdo šį procesą. Jei žuvis užšaldyta, kai ji buvo sugauta ir liks užšalusi, kol pateks į jūsų virtuvę, ji bus aukštesnė kokybė nei žalia žuvis, kuriai prireikė savaitės, kad patektų į jūsų lėkštę.
Norite sužinoti geriausią būdą atitirpinti krevetes? Eik į Kaip atšildyti krevetes.
Saugoti likučius
Aš rekomenduoju valgyti šias keptas krevetes gaminimo dieną (Aleksas ir aš paprastai nemyliu krevečių kaip likučių). Bet jis taupo iki 3 dienų atšaldyti. Mums labiau patinka tai padaryti tokiais dalykais krevečių salotos ar net krevečių ritinėliai antrą dieną.
Dietinės pastabos
Peskatariškas, be glitimo ir be pieno.
Spausdinti
Lengvai keptos krevetės
Šis lengvai kepamų krevečių receptas yra geriausias skonis ir yra visiškai rankos! Jis pagardintas iki tobulumo su česnakais ir žolelėmis.
- Prep laikas: 10 minučių
- Virkite laikas: 5 minutės
- Bendras laikas: 15 minučių
- Išeiga: 4 1x
- Kategorija: Pagrindinis patiekalas
- Metodas: Keptas
- Virtuvė: Jūros gėrybės
- Dieta: Be glitimo
- 1 Svarstykite dideles krevetes, apvogtas (uodega įjungta arba išjungta)
- 2 šaukštai alyvuogių aliejus
- 2 česnako skiltelės
- ½ šaukštelio Džiovintas raudonėlis*
- ½ šaukštelio svogūnų milteliai
- ½ šaukštelio košerinė druska
- Citrinų pleištai
- Smulkintos petražolių ar kalendros, skirtas garnyrui
- Įkaitinkite orkaitę iki 400 laipsnių pagal Farenheitą arba įkaitinkite broilerį.
- Jei sušalęs, atšildykite krevetes.
- Minkytiną česnaką. Sauskite krevečių. Vidutiniame dubenyje išmeskite krevetėmis su alyvuogių aliejumi, česnaku, raudonėliu, svogūnų milteliais ir košerine druska.
- Keptas metodas: Kepimo skardą ištieskite pergamento popieriumi. Sudėkite krevetes ant kepimo skardos lyginiame sluoksnyje. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite iki sultingos ir nepermatomos, maždaug 4–6 minutes, priklausomai nuo krevečių dydžio.
- Broilerio metodas: Sudėkite krevetes ant kepimo skardos lyginiame sluoksnyje. Padėkite kepimo skardą Broilerie ir broilyje 3–6 minutes, kol sultingi ir nepermatomi, prireikus pasukdami dėklą net virimo metu.
- Spritz su šviežiomis citrinų sultimis iš citrinų pleištų, pabarstykite pjaustytomis petražolėmis ar kalendra ir nedelsdami patiekite.
Pastabos
*Arba pakeiskite prieskonius: išbandykite ½ šaukštelio kiekvienas Rūkytas paprika, česnako milteliai, svogūnų milteliai ir kmynai.
Daugiau mėgstamų krevečių receptų
Krevetės daro greičiausią savaitės nakties vakarienės! Čia yra dar keli mūsų mėgstamiausi Sveikos krevečių receptai: