Site icon Regionų žinios

Taksi, kuris padeda keliautojams rasti geriausius makaronus žemėje


Kagavoje nėra sunku rasti tinkamą dubenį makaronų, neoficialios „Japonijos Udono sostinės“. Ši Japonijos Shikoku salos prefektūra gali pasigirti daugiau nei 700 restoranų, skirtų Udonui. Nesvarbu, kur esate, tik kelios minutės nuo storų, kramtomų makaronų maudosi gardžiame, kvapniame sultinyje.

Bet jei esate po Geriausia Udonas Kagavoje, tada niekur nėra geriau pasisukti nei „Udon“ taksi. Ši vietinė kelionių tarnyba keliautojams nuveda į „Udon“ nuskaitymą, kurį pasigirsite prie kiekvieno maisto draugo, kurį turite namuose. Pagalvokite: Mažyčiai kaimo sąnariai, šeimos valdomos parduotuvės, turinčios dešimtis linijų giliai, ir restoranai, kurie patiekia drąsius tradicinių makaronų posūkius.

Taigi, jei jūs perbraukiate geriausius makaronų dubenėlius Japonijoje, skamba kaip jūsų nuotykių rūšis, šokinėkite. Šis skanus apvažiavimas per Kagavos Udono sceną nepanaši į viską, ką rasite vadove – ir viskas prasideda nuo važiavimo taksi. Štai ką žinoti apie garsųjį Udono taksi.

Vairuotojai yra sertifikuoti makaronų ekspertai

„Udon“ taksi, pažymėtas milžinišku makaronų dubeniu ant jo stogo, keliautojus nuveža į Kagavos geriausius Udono restoranus.

Jūsų vadovas nėra tik vairuotojas – jie yra sertifikuotas „Udon“ ekspertas.

„Man reikia žinių apie Udono istoriją, Udono skonį kiekviename restorane ir jų kainas, vietą, meniu ir pan.“, – aiškina birželio Tada, kelionių gidas „Udon Taxi“.

Prieš jiems leidžiant už juodo taksi, ant kurio buvo milžiniškas makaronų dubuo, vairo, būsimi vadovai turi įrodyti savo Udono patirtį. Taikymo procesas apima rašytinius ir lauko egzaminus-plius praktinis Udono gamybos testas. Tai griežtas procesas, ir tai yra rimtas pasididžiavimo taškas. Šie vairuotojai nori pasidalyti savo gilia meile Udonui su keliautojais iš Japonijos ir užsienio.

„Japonijoje yra daug garsaus udono, tačiau Kagavoje galite valgyti geriausią udoną. Jis gamina visus ingredientus, reikalingus udonui gaminti”,-sako Tada, pažymėdama, kad regiono kviečiai yra ypač aukštos kokybės.

Naršykite daugybę mėgstamiausių Japonijos makaronų stilių

Išbandykite kelių tipų Udoną su „Udon Taxi“.

„Udon Taxi Tours“ trunka dvi ar tris valandas ir prasideda nuo 10 800 jenų (apie 75 USD) iki keturių žmonių. Kuo ilgesnis važiavimas, tuo toliau nuo sumušto kelio galite eiti ieškoti geriausio Udono Japonijoje.

Prieš važiuodami keliu, vadovai paklauskite, kokio udono trokštate-nesvarbu, ar tai Zaru Udonas (atšaldomi makaronai su susmulkintu Nori ir stipriu sultiniu), Niku Udon (šiltų makaronų viršuje su plonais pjūviais, imbiero sezoniniu jautiena), Geso Tempura Udon (vaizduojami traškūs kvadratai), arba klasikinis udonas. Viskas, ko jums reikia atnešti, yra jūsų apetitas ir noras be gėdos.

Nėra dviejų turų

Mėgaukitės garuojančiu Udono dubeniu su savo vadovu.

Pagalvokite apie „Udon Taxi“ vairuotojus kaip „Udon Concierges“ – jie asmeniškai pasirenka du ar tris išskirtinius restoranus Kagavoje, pritaikytus kiekvieno svečio skoniui. Jie netgi prisijungs prie jūsų prie stalo, pavers kiekvieną patiekalą į galimybę pakeisti istorijas ir pasinerti į Japonijos makaronų kultūrą.

Nei dvi kelionėse nėra vienodos, o jūsų gido asmeniniai mėgstamiausi formuojasi ten, kur eisite. Tada mėgaujasi keliautojais į Ayauta Seiman-savitarnos Udono stendą kraujavimenėje su nuostabiu vaizdu į Iino kalną.

„Jie turi unikalų patiekalą, vadinamą daržovių udonu, pagamintu iš česnako alyvuogių aliejaus. Tai labai skanu”, – sako ta.

TADA taip pat rekomenduoja sustoti „Kamakiri Udon“ parduotuvėje Kanonji mieste, „labai išgalvotą restoraną, kuriame galėsite mėgautis kramtomais Udon makaronais“ ir Teuchi Udon Okada, kuriai vadovauja atsidavęs rankų darbo makaronų meistras.

Visur, kur kelias veda, vienas dalykas yra tikras: turą baigsite pilvu, kuriame pilna makaronų – ir naujai susimąstos meilę Kagawa parašo patiekalui.



Source link

Exit mobile version