Žaliakalnyje įsikūrusi mėsos krautuvėlė „Meat Box“ vilioja išskirtinės kokybės mėsos mėgėjus. Šeimos verslas, turintis ilgametę patirtį mėsos apdirbimo srityje, siūlo produkciją tiesiai iš Lietuvos ūkių. Tai reiškia, kad pirkėjai gali įsigyti šviežią mėsą, užaugintą humaniškomis sąlygomis.
„Meat Box“ vadovė Samanta pabrėžia, kad jie kruopščiai atsirenka ūkius ir galvijų veisles, užtikrindami aukščiausią kokybę. Visas procesas, nuo žaliavos iki galutinio produkto, atliekamas vietoje esančiame ceche. Parduotuvėje galima rasti ne tik šviežios jautienos ir kiaulienos, bet ir brandintos jautienos. Be to, asortimentas nuolat pildomas marinuotais, kepimui paruoštais gaminiais, tokiais kaip šašlykai ir dešrelės. Netrukus pirkėjai galės įsigyti ir ėrienos bei veršienos gaminių, paruoštų kepimui.
Nors „Meat Box“ duris atvėrė visai neseniai, klientų ratas sparčiai plečiasi. Pirkėjai vertina ne tik mėsos kokybę, bet ir tai, kad produkcija ruošiama be jokių priedų, išlaikant natūralų skonį. Anot Samantos, klientai dažnai sugrįžta ir atsiveda draugus bei šeimos narius, nes žino, kad čia ras tai, ko ieško. Be to, parduotuvėje galima užsisakyti mėsos paruošimą pagal individualius poreikius.
„Meat Box“ įsikūrusi Zanavykų g. 25, šalia Žaliakalnio turgaus. Parduotuvė dirba antradieniais-penktadieniais nuo 9 iki 17 val., o šeštadieniais – nuo 8 iki 15 val.