Kai kada sekėte restoraną socialinėje žiniasklaidoje, pastebėjote, kad seilėtekis viskas jie paskelbė ir tada suprato, kad esate per toli, kad galėtumėte pateikti užsakymą? Atsidūrus tokioje keblioje padėtyje, vienintelis sprendimas yra patekti į savo virtuvę. Taip gimė ši Kabocha Chickpea Miso sriuba, įkvėpta Salud Bend mieste, Oregone.
Tai viskas, ko norite sriuboje: guodžiantis, maitinantis, sultinys, supakuotas su smagiais moliūgais, kuriuos nusipirkote be plano (tik mes?!), ir TAIP greitai ir lengvai pagaminami! Tiesiog 1 puodas, 8 ingredientaiir 30 minučių reikalaujama. Virkime sriubą!
Kaip pasigaminti šią Kabocha avinžirnių miso sriubą
Ši PAPRASTA sriuba prasideda nuo paprasto pikantiško pagrindo: svogūnų ir česnakų, pakeptų alyvuogių aliejuje.
Toliau dedame avinžirnius, kubeliais pjaustytą kabocha moliūgą ir daržovių sultinio bei vandens mišinį. Šis daržovių sultinio ir vandens derinys sukuria sultinio konsistenciją, o daržovių sultinio skonis neužgožia miso.
Troškinus, kol moliūgas bus tiesiog vos suminkštėję, suberiame kopūstus ir toliau verdame dar kelias minutes, kol suminkštės. Vienas iš dalykų, kuriuos mėgstame kabocha skvošas yra tai, kad jis išlaiko tikrai sočią, nuostabią tekstūrą, kai jis gaminamas iki al dente! Tačiau jei nerandate kabocha moliūgų, šiame recepte galite naudoti ir gilių moliūgą.
Galutinis ingredientas: miso pasta (viską apie tai sužinokite čia)! Mums ypač patinka naudoti avinžirniai miso pasta, kurios skonis yra švelnus, idealiai sūrus, šiek tiek saldus. Be to, jis tinka tiems, kurie valgo be sojos. Kad šis ingredientas, kuriame gausu probiotikų, išliktų kuo daugiau naudos (ir užtikrintų sklandžią tekstūrą – be gumulėlių!), miso pastą išplakame su trupučiu vandens ir pridedame baigiant virti.
Manome, kad jums patiks ši sriuba! Tai:
Brothy
Guodžiantis
Pikantiškas
Šviesa
Maitinantis
IR TAIP greitai + lengva pagaminti!
Tai sriuba, kurios siekiame vėsią rudens ar žiemos dieną, kai trokštame ko nors paprasto ir naudingo. Tai puiku kaip a daug skaidulų pusėje, taip pat galima mėgautis kaip lengvą patiekalą, ypač jei įdedate papildomą skardinę avinžirnių ir patiekite su duona ar ryžiais.
Daugiau paprastų sriubų, kurios jums patiks
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistinis kepėjas Instagrame. Į sveikatą, draugai!
Porcijos 4 (~ 2 stiklinės porcijos)
- 1-2 Valg alyvuogių aliejaus
- 1 puodelis kubeliais supjaustyto baltojo arba geltonojo svogūno (1/2 vidutinio svogūno išeina ~1 puodelis arba 130 g)
- 4 didelių gvazdikėlių česnako, malto
- 4 kupinas puodelių Kabocha skvošas, pašalintos sėklos, nuluptos ir supjaustytos 1,5 colio gabalėliais (išmatuota nupjovus // tinka ir gilių moliūgai)
- 1 (15 oz.) skardinė avinžirniai, nusausinti (arba padvigubinti, jei norite sodresnės, mažiau sultingos sriubos)
- 2 puodeliai daržovių sultinio
- 2 puodeliai vandens
- 2 puodeliai kapotų kopūstų (arba kitų sočių žalumynų – jei naudojate špinatus, įpilkite juos tuo pačiu metu kaip miso mišinį)
- 2 Valg avinžirnių miso pasta (arba sub white miso // sužinokite apie miso čia)
-
Įkaitinkite didelį puodą ant vidutinės ugnies. Kai įkais, supilkite alyvuogių aliejų ir svogūną ir pakepinkite 3–4 minutes, retkarčiais pamaišydami, kol pradės suminkštėti. Suberkite česnaką ir patroškinkite iki kvapnios – apie 30–60 sekundžių.
-
Įpilkite kabocha skvošo, avinžirnių, daržovių sultinio ir vandens ir užvirinkite ant vidutinės-stiprios ugnies. Kai užvirs, sumažinkite iki silpnos ugnies ir virkite 5–7 minutes, kol susmeigus šakute kabocha skvošas vos vos suminkštės. Tada sudėkite kopūstus ir toliau virkite 5 minutes, kad suminkštėtų. Nukelkite nuo ugnies.
-
Mažame dubenyje sumaišykite miso pastą su 2–3 šaukštais šilto vandens ir maišykite / plakite, kol ištirps. Į sriubą įpilkite miso mišinio ir išmaišykite, kad susimaišytų. Paragaukite ir pakoreguokite, jei reikia, įpildami daugiau miso pastos, kad būtų sodrumas / sūrumas.
-
Skvošo tekstūra geriausia ką tik išvirta, tačiau likusi sriuba šaldytuve išsilaikys 3-4 dienas arba šaldiklyje 1 mėnesį ar ilgiau.
* Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas, apskaičiuotas be pasirenkamų ingredientų.
Patiekimas: 1 (dviejų puodelių) porcija Kalorijos: 210 Angliavandeniai: 35.5 g Baltymai: 7.2 g Riebalai: 5.4 g Sotieji riebalai: 0.7 g Polinesotieji riebalai: 1 g Mononesotieji riebalai: 2.8 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 719 mg Kalis: 545 mg Pluoštas: 9 g Cukrus: 11.4 g Vitaminas A: 7079 TV Vitaminas C: 28 mg Kalcis: 74 mg Geležis: 1.6 mg