Senku įSiVAIDUOTI VORTUVę BE Daržo Karalienių Morkų – Jos Pigios, Sveikos ir pasakiškai Universalios. Apie Tai liudija ir statistika – šios traškios oranžinės grakuoolės, Pasak prekybos Tinklo „iki“ KomunikaciJos Vadovės Gintarės Kitovės, Yra Viena populiaRIAIZIų DARŽVIų lietuvoje. Lygai Taip, Kaip Jos Perkamosas SUSTISUS METUS, Galima ir Jomis MėgAUtis Kiaiaurą Dieną. Esame įpratę Jas Ruošti Piettums, Vakarienei ar DesertUI, Tačiiau Morkomis labai Skanu Nuspalvinti ir Pusryčius.
„Morkos Mus Lydi nuo Vaikystės – Dažnam Vaikui Jos net yra mėgstamiaia Daržovė, NES YRA Taški, Spalvinga, Natūraliai ŠieK TieK Saldi. Neapsieinama Verdant Sriubą AR RUSHIANT Troškinį, O Morkų Pyragu Pakvimpa dažni namai Daugiau Žmonių įVertina ne tik Gerą Jų Kainą, Naudą Sveikata, BET ATRANDA IR Dar PLATESNES MORKų Galimybes VORTUVėJE “, – Sako G. Kitovė.
„Paprastas Triukas“, KAIP SUGRINTI MORKOMS TRaškumąą
Didelis šių Nebrangių Daržovių Privalumas ir Tai, Kad Morkos ilgai Negenda, Tad Jų Visad Galima Turėti Po Ranka. Žinoma, Jei Tinkamai Jas Baikysite, Pabrėžia „iki“ daržovių ir vaisių Skyrius DarbuotoJa Jolanta Sabaitienė.
„Jeigu Jų NekeTate Valgyti Dar Tą Pačią ŠaldyTuvą – TiesioG Sudėkite Morkas į Maišelį IR Jį Pravirą Laikykito daržovių Stalčiše.
Visgi, Jeigu Morkos užsigulėjo ir prarado savo televizija – „išeitas yra“. Morkose, KAIP IR, Pavyzdžiui, Ridikėliuose, Yra Daug Vandens. Jei Morkos Vysta – Reiiškia, Kad Joms JO Trūksta.
„Paprasčiaisiai liskite Morkoms Godžiai„ atsigerti “. Įdėkite Jas į Labai Šaltą Vandenį, Geriausia Su Ledukais, Bent Kelioms Valandoms. Morkos saldainiai Skystį ir dėl to Atgaus Anksternę SHVAIDą BEI Taškumą “, – Naudinga GudryBe Dalijasi Tinklo šViežių GėRYBIų ŪNOVė.
ĮPRRASTIEMS Patiekalams – Morkų Pagerinimas
ParduoTUves NuKloję Rudeninis Vaisių, Daržovių Derlius – Priminimas, Kad Per Dieną Reikėtų Suvalgiti MajiaiAI 400 G ŠVIEŽIų GėRYBIų. Svarstant, KAIP į Visavertį Šeimos Meniu įTRAUKTI DAUGIAU Darživių, Morkos autobusų Jei Pasitaiko, Kad Vaikas Raukosi dėl Brokolio, Tai Reto kas kaS lėkštės sšstumia morkas.
„Grynas Pradėti Jau Ryte. Daugiau, ne keksiuukai puikiai tiks ir į prišpiečių dėžutę “, – Sako J. Tamševičienė IR Dalijasi Net 5 receptais tiems, Kas Vertina Gardų ir Nebrangų Naminį Maistą.
Saldūs ir Purūs Morkų Blarnieli su Jogurto ir Riešutų Padažu
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 15 min.
Reikės: Riešuto, Žiupsnelio imbiero, 1 Šaukšelis Vanilės Ekstrakto, 3 Šaukštų Medaus, 1 Kiaušino. Padažui: 3 Šaukštų Medaus, 50 g Graikiško Jogurto, 2 Šaukštų Pistacijų ar Kitų Riešutų.
Gaminame:
- Morkas Sutarkuokite Vidutinio Dydžio Tarka. Sumaišykitas su Kiaušiniu ir Kefiru. Pridėkite Prieskonių, Miltų, Kepimo Miltelių, Sodos ir „chia“ sėklų, Tada Gerai sšmaišiKite.
- Kepkite blynus įKaitinttoje KeveVėJe Su Šlakeliu Aliejaus, Kol Abi PUSS Taps Auksinės. PatireKite Su Jogurtu, Medumi ir Susmulkintomis Pistacijomis. Skanaus!
Pikantiški Morkų ir Cukinijų Blynai Su Petražolėmis
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 15 minučių
Reikės: 2 Didelių Morkos, 2 Cukinijų, 1 SvogūnOno, 2 Česnako Skiltelių, Saujelės ŠViežių Petražolių, 4-5 ŠauKštų Pieno, 4-5 ŠauKštų Miltų, 2 Kiaušinių, Druskus, pipirų.
Gaminame:
- Cukiniją Nuplaukite, Morkas Nulupkite ir Stambiai suarkuokite. Svogūną Stambiai supjaustykite, Susmulkinkite Česnaką, Petražoles Smulkiai supjaustKite.
- Viską Sumaišykitas Su Miltaias, Kiaušiniu ir Pienu. Pagardinkite druska, pipirais ir kepkite karštoje buduvėje su Trupučiu ALYVUGIų ALIEJaus. Blynai PUikiai Dera Su įvairais pagardais, pavyzdžiui, „Tzatziki“, Jogurtu ar ŠVIEŽIS SALOTOMIS.
Sveikesni Morkų ir obuolių keksiuukai
Porcijos: 12 Keksiukų
Gaminimo laikai: 20 min. Ruošti ir 25 min. Keepi
Reikės: Šaukšštelio Kepimo Miltelių, ½ Šaukštelio Smulkios druskos, ½ Puodelio medaus Arba Klevų Sirupo, Jei Norite – ½ Puodelio Smulkintų grakinių Riešutų, Razinų Arba Šokolado Gabaliuke.
Gaminame:
- ĮKaitinkite Orkaitę Iki 180 LAIPSSNIų. Keksiukų Skardą SHKLOKITE POPIERINėMIS FORMELėMIS.
- Dubenyje sumaišykitas Miltus, Avižinius Dribsnius, Cinamoną, Kepimo Miltelius, Druską IR, Jei Naudojate, Papildomus ingredientas – Smulkintus Riešutus, Džiovintus Vaisius, qokoladą.
- Atskirame Dubenyje išplakite medų, Kiaušinius ir SVIESTą. Įmaišykite TarKuotus obuolius ir Morkas. Supilkite Mišinį į Sausus ingredientas ir sšmaišiKite.
- TešLą Šaukštu supilkite į Keksiukų Formeles, UŽPILDYDAMI JAS IKI KRAISHTų. Kepkite, Kol Keksiuukai GrAIJAI PARUS, O į Vidurį įKištas Dantų Krapštukas SHSITRAUKS ŠVARUS, APIE 25–30 MINUCIų.
Skrebučitai su Morkų ir varškės užitepėle
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 30 min.
Reikės:
Gaminame:
- ĮKaitinkite Orkaitę Iki 190 ° C.
- Nulupkite ir smulkiai supjaustkite morkas, apšlakstykite alyvuoogių aliejumi ir sšmaišiKite.
- Kepimo Skardą SUSKLOKITE KEPIMO POPIERIUMI, skruzdėlyno JOS SUPERKITE MORKAS. Kepkite 20–25 minutės, Kol Sumeinkstės.
- „Shkeptas Morkas“ tryntuvu sumaišykite Su Varške, Citrinos Sultimis, Druska IR Pipirais, Kol Gausite Vientisą Masę. Paskrudinkite duonos, Tepkite skruzdėlyno Jos Morkų UŽTEPėlę IR Mėgaukitės! Skanu ir Ant Viršaus papjaustyti ŠViežių Morkų, Kurios SUTEIKS traškumo.
Maistas Morkų ir bananų glotnutis
Porcijos: 2
Gaminimo laikai: 5 min.
Reikės: 2 Morkų, 2 Bananų, 1 Puodelio Graikiško Jogurto, 1 Puodelio pieno Arba Augalinio Gėrimo, 2 ŠaukšTelių Cinamono.
Gaminame:
- Morkas Nulupkite, Jas Ir Bananus Susmulkinkite. Jeigu jūsų trynuvas nėra galingas, galite morkas pried Tai apvirti. Jei norite, kad glotnutis būtų itin Kreminis, Susmulkintą bananą idėkite į Maišelį ir ma -palkite šaldiklyje Bent Valandai.
- Sudėkite vizus ingredientas į Trintuvą IR SUTRINKite Dideliu greičiu. Pilkite į Stiklinę ir Mėgaukitės!
- Kitą kartą galite ir eKperimentUoti – įdėti sėklų, Riešutų, Šaukštą Riešutų Kremo ar ŠieK TIEK IMBIERO, įPILTI IR ŠieK TIEK APELSINų ARBUOLIų SULCIų.
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.