Tai Farro su grybais Receptas nuneša kramtomus nesmulkintus grūdus į naujas aukštumas! Jis pakepinamas su česnakais, šviežiomis žolelėmis ir parmezano sūriu.


Kai Alexas ir aš pirmą kartą pradėjome kartu gaminti maistą, greitai atėjome mėgautis Farro. Šie kramtomi senoviniai grūdai turi tekstūrą, panašią į miežius, tačiau virti yra daug greičiau. Mes sukūrėme „Farro“ salotų partiją ir sukramtome. Ei, tai iš tikrųjų tikrai gerai!
Šiandien aš mėgstu gaminti partiją kaip sveiką garnyrą arba kaip grūdų dubenį. Šis „Farro“ su grybais skamba skonio iš pikantiškų grybų, česnako, šviežių čiobrelių ir raudonėlio. Įpilkite šviežių citrinų sulčių ir šiek tiek tarkuoto parmezano sūrio, o tai yra garnyras, apie kurį visi rėkia!
Norite daugiau su grybais? Išbandykite grybų sriubą, pakepintus grybus ir svogūnus, „Portobello“ mėsainį ir dar daugiau.


Patarimai „Farro“ su grybais
Šis „Farro“ su grybais yra nepaprastai kvapnus ir visiškas minios malonumas. Net grybų neapykanta čia gali būti įsitikinę! Česnakai, žolelės ir sūris primena mūsų grybų makaronų receptą, kuris tampa mėgstamiausiu skaitytoju.
Šis receptas veikia kaip sveikas garnyras ir gerai veiktų šalia keptos lašišos ar kedro lentos lašišos. Arba padarykite jį vegetarišku patiekalu, pridėdami keletą salotų ir kukurūzų duonos. Galite patiekti bet kurį sezoną. Bet mums, turint nuoširdų nesmulkintą grūdą ir tamsius skonius grybuose, jis puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Keletas šio recepto patarimų:
- Farro yra pagamintas iš kviečių, todėl jis nėra glitimo. Jei turite jautrumą glitimui, bet norite pasigaminti šį receptą, jis gerai veiktų su rudais ryžiais ar soromis.
- Įsitikinkite, kad naudokite išvardytas šviežias žoleles: tai gamina patiekalą!


Kaip gaminti „Farro“: du metodai
Grūdų virti šiam farro su grybais yra labai lengva: ir palyginti greitai! Mes tai mylime „Peared Farro“ virėja tik per 15–20 minučių ant viryklės. Taip pat galite virti momentiniame puode. Čia yra du mūsų metodai:
- Viryklės: Į puodą įpilkite „Farro“ kartu su 3 kartus didesniu vandens kiekiu ir keliais žiupsneliais druskos. Užvirkite žemai, tada virkite neuždengtą 15–20 minučių, kol farro suminkštės.
- Momentinis puodas: Į greitą puodą įpilkite farro, vandens ir košerinės druskos. Slėgis virkite aukštai 7 minutes ir natūraliai išsiskiria 7 minutes. Kai „įkaitinta“ laikas, šis metodas iš viso trunka apie 20 minučių ir yra visiškai išjungtas! Eikite į „Moment Pot Farro“.


Pastaba apie „Farro“ tipus
Galite nusipirkti „Farro“ kaip sveiką, pusiau supiltą ar pervertą. Mes rekomenduojame nusipirkti „Pearled Farro“ Šiam farro su grybų receptu. Kodėl? „Pearled Farro“ yra greičiausias gaminimas. Tai taip pat tikėtina, ką rasite parduotuvėje.
Jei perkate sveiką ar pusiau peržiūrėtą, pranašumas yra tas, kad jame yra dar daugiau maistinių medžiagų (tačiau skirtumas nėra reikšmingas, todėl mes einame su pervargėliais). Norėdami šiek tiek greičiau gaminti sveiką ar pusiau pervertą „Farro“, galite jį pamirkyti valandą arba per naktį, kad paspartintumėte reikalus. Kitas receptas su Farro? Išbandykite mūsų nuoširdžias „Farro“ salotas.
Būdai, kaip tai tarnauti
Šis „Farro“ su grybais yra puikus garnyras, skirtas keptuvėje, kuriai skirta vištiena ar kepta lašiša. Jūs taip pat galite patiekti jį su pakepintomis krevetėmis virš viršaus arba šalia „Pan Seared“ šukutės elegantiškam patiekalui.
Man patinka į lėkštę pridėti dar vieną žalią daržovę, pavyzdžiui, pakepintus brokolio ar skrudintus šparagus.
Dietinės pastabos
Šis „Farro“ su grybų receptu yra vegetariškas.
Spausdinti
Farro su grybais ir parmezanu
Šis „Farro“ su grybų receptu kramtomu sveiku grūdu nuneša į naujas aukštumas! Jis pakepinamas su česnakais, šviežiomis žolelėmis ir parmezano sūriu.
- Prep laikas: 15 minučių
- Virkite laikas: 10 minučių
- Bendras laikas: 25 minutės
- Išeiga: 6 kaip pusė 1x
- Kategorija: Šoninis patiekalas
- Metodas: Viryklės
- Virtuvė: Vegetariškas
- 1 ½ puodelio sausas pervertas farro arba apie 4 puodeliai virti
- 1 geltonas svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 8 uncijos Mišrūs grybai (tokie kaip „Baby Portobello“, „Shiitake“ ir „Oyster“)
- ¼ puodelio smulkiai supjaustytas šviežias čiobrelis ir raudonėlis, laisvai supakuotas
- 2 šaukštai ypač nekaltas alyvuogių aliejus
- 2 šaukštai Šviežios citrinos sultys
- ½ puodelio Parmezanas arba pecorino romano sūris
- Košerinė druska ir šviežias maltas pipiras
- Padarykite „Farro“: jei turite slėginę viryklę, naudokite mūsų momentinio puodo „Farro“ metodą. Priešingu atveju įdėkite farro į puodą su 4 ½ puodelio vandens. Pagardinkite ½ šaukštelio košerinio druskos ir užvirkite mažai. Virkite iki suminkštės, 15–20 minučių (arba maždaug 30 minučių, jei naudojate pusiau supjaustytą farro).
- Tuo tarpu paruoškite daržoves: Sumalkite svogūną. Minkytiną česnaką. Nuvalykite grybus, tada supjaustykite juos. Susmulkinkite čiobrelius ir raudonėlį.
- Pakepintame keptuvėje ar keptuvėje alyvuogių aliejus įkaitinkite iki vidutinės ugnies. Įpilkite svogūno ir pakepinkite 5 minutes. Įpilkite grybų ir pakepinkite 2 minutes. Įpilkite česnako, žolelių ir ¼ šaukštelio košerinės druskos ir pakepinkite 2 minutes. Įmaišykite virtą farro ir citrinos sultis. Virkite maždaug 2 minutes, kol kaitins.
- Įmaišykite parmezano arba pecorino sūrio ir šviežių maltų pipirų. Paragaukite ir sureguliuokite skonius pagal poreikį. Patiekite iškart. („Lefors“ parduotuvės šaldytuve buvo iki 4 dienų.)
Pastabos
Pastaba: Farro yra pagamintas iš kviečių, todėl jis nėra glitimo. Jei turite jautrumą glitimui, bet norite pasigaminti šį receptą, jis gerai veiktų su rudais ryžiais ar soromis.
Šalutinių patiekalų receptai, kuriais galite mėgautis
Jei jums patinka šis „Farro“ su grybais, čia yra keletas sveikų garnyrų, kurie jums gali patikti: