Kokia virvė jums arčinau širdies – japoniška ar meksikietumKka? „Rinktis Nebūdina“ – Viename Patiekale Galima Labai Skaniai SUPENTI JAS ABI. O geriaisia - nereikės nei įMantrių Produktų, Nei Didelių išlaidų ar Daug darbo. Japonijoje maaidžiantis lietuvos futbolo rinktinės saugas vykintas slivka ŠioJe Šalyje atrado nepaprastai lengvaip „IKI“ Praneš’as Spaudai.
Šiemet „iki“ tapo lievos futbolo federacijos (lff) rėmėju ir siekia neak palaikti profesionalų
„Matome, kad pirkėjai vis daug RAZIONą, NEPIKLAUSOMAI NUO GENENIMO RITMO AR FIZINIO AKTYVUMO “, – SAKO GINtarė Kitovė,„ Iki “KomunikaciJos Vadovė.
Priaš Daugiau Nei Metus į japoniją Persikėlęs V. Slivka Turi galimyBę NUOLAT MėgAUtis japonenkos virvės delikatesais. PATS įVAIRAIRI sušiai, Sriaiškinga Miso Sriuba, Greitai parušiami „udon“ Makaronai ar sodrūs, Kvapnūs Ramenas – lietuviroje jau Žinomi ir Pamėgti patieKalai. Tačinau ar Esate Ragavę Ypač Populiarų Modernios japonijos virvės Patiekalą – Okinavos Takų Ryžius?
„ŠIS Patiekalas ne Tik Kad Labai Gardus, Bet Man Dar ir Primena Nuostabiąją Okinavą. Ten Teko Lankytis du kartus. Pirmąjį Kartą – Su Komanda, Pasirošimo Sezonui StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Sušė Sezonui StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Sušė SezonUi StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Sušė SezonUi StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Sušė Sezonui StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Sušė SezonUi StoviKlos Metu, O Antrąjį Kartą Mėgavausi Šiuo Patiekalu, KAD SUSMOKAU Jį RUSHTI IR NAMUOSE “, – SAKO VIENAS Geriausių Lievos Saugų.
Takų Ryžiai, Arba Takoraisu, Yra Gana NAUJAS PATIEKALAS JAPONIJOS VORTUVėJE, TAčinau NeatsieJamas Nuo Okinavos salos. Dažnuose namuose džis vis sukasi ReguliaRIAME repertuare, NES Yra Drauugiškas Kišenei, Lengvai Pasiduooda interpretacacijomis ir paprasčiaisiai yra yra Skanus. Tai – skruzdėlyno ryžių paklodės patiadma smulkinta mėsa, švieži pomidorai, traškios salotos, tarkuotas suriris ir Kitti pajinkti prieda.
Takoraisu BUVO SUGALVOTI ASHTUNTOJO Dašimtmečio ViduryJe, Kai Jav Kariai, dislokuooti Jūrų Pėstininkų Bazėje okinavoje, Ilgėjosi meksikietumKų-amerikiškų („Tex-Mex“) Skonių iShShShKHIKKų-AMERIKETISKų („Tex-Mex“) Skonių ISKHIK. Tortilijų ir Takų Saloje Buvo Sungu Gauti, O Ko Jau Tikrai Netrūksta japonijJe – Tai Ryžių.
Eksperimentsuodamas 1984 m. Matsuzo Gibo SugalvoJo Takų Ryžius ir Juos Pradėjo SiUlyti Kavinėse Šalia Karinės Bazės. PatieKalas SHKART TAPO DIDŽIULIU HITU, JIS Net įSibrovė į Populiarių Tinklinių Restoranų Meniu ir TAPO
Okinavos Ryžių Privalumas ir Tai, Kad Jie PUikiai Tinka AktyVaus Gievenimo Būddo Žmonėms. „Stovyklos Metu šis latiekalas suteikdavo taipp Reikalingų jėgų intenensyvioms ir fiziškai alilinančikai treniruotėms, o atostogų Metu TiesioG džiugindavo gomurį savo Skonių Palete“, – PaiMi V. Slivka.
Tad shbandyti Tai, Kasa paiergę Daugelio japonų Širdis, Labai verta. Pasigaminkite Vykinto Okinavos Ryžių, Jei NORITE Skaniai Pasilepinti. Ypač – jei vis dar Laukia, o Gal Jau Buvo, intenensyvi ir ūsšių Pilna Diena.
Vykinto okinavos Takų Ryžiai
Porcijos: 2
Reikės: Citrinos, ½ Stiklinės Tarkuoto Sūrio, 1 ŠaukšTelio aliejaUS, 1 ŠaukšTelio druskos, 1 ŠaukšTelio (Arba Pagal Skonį) čili Prieskonių MioSinio.
Gaminame:
- Ryžiai. „Juos Kelis“ kartus perplaukite, ir užžpilkite ~ 240 ml Vandens. UŽVIRKITAS, SUMAŽKITE UGNį, UŽNNENKITE IR Virkite 12–15 min. Palikite Pastovėti Dar 10 min.
- Vištiena. Keepuvėje įKaitinkite Aliejų, SUBERKite FARSHą IR Apkepkite, Kol ApsKrus. Pagardinkite Druska ir čili Prieskoniai.
- Salsa. Pomidorus supjaustkite kuleliais ir sumaišykitų su smulkintu svogūnUnu. Įmaišykitas Kukurūzus, Chalapos paprikas ir supjaustytą Avokadą. Apšlakstykite žaliosios Citrinos Sultimis ir pagardinkito druska.
- SHDėliokite:
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.