Kai įsivaiduoJame Profesionalaus sportininko lėkštę, ne viienam vis dar dar thkyla gan nuobodus vaidas. Tačinau SvarbiuMS šios Savaitės Mačams suUOMIJA IR Lenkija BERUOOŠIJOS Jautienos tortilijos su įagairiaspalvėmis DaržovėMis ir aromathationas vištienos karis, prisotosntas šViežių gėrybių – prekybos Tinklo „iKi“ praneSime spaudai darbkleidžijos firminius receptus.
SVEIKA GYVENSENA – tai ne Tik fizinis aktyvumas, lažintis ir Kasandieniaii pasrinkimai lėkštėje. Todėl „iki“, šiemet Pradėjęs Partnerystę Su lieTuvos futbolo federacija (lff), pasiūlė geriaisiems Šalies futbolininkams Prasleisti PaslaPties šydą – Koks Maistas JIEMS padeda kasdien koVoti iKi iki.
„Šiais laikais patarimų Subalansotai MITYBAI SHIES NETRUKSTA, TAčiTau Praktika Dažnai Tampa Geresniu PavyzdAiU Nei Teorija. lengvai virsta įkvėpimu, Kuo paįvailinti Savo Kasandienę MITYBą NESIIMANT DRRASTIKKų POKYCHIų. Prekybos Tinklo „iki“ Komunikacijos Vadovė.
Justo Lasicko Jautieios tortilijos su Daržovėmis
Šią Savaitę Su lieTuvos futbolo rinktinės Marškinėliais sšbėgsiančio J. Lasicko viienas Mėgstamiaiusių PatieKalų – JAUTIENOS tortilijos Su Daržovėmis. Kroatijos Klube Šiuo Metu ŽAIDIISISIS GYNėJAS SAKO, Kad Tai Neak Paprastas, Labai Skanus, Bet ir Taupus receptai.
„Gnevenant Vienam dažnai Senku atritaikti Reikias Porcijas, Todėl, Pasigaminęs Daugeau Smulkintos Jautienos, Likusią Panaudoju Gamindamas Makaronus – Vienas PAGINDINIS PRODIKTAS PASIGAMONI DU SITIAIAUS MAKARONUS. Švaistymo, išlaidų ir ai ailo virvėje “, – Sako J. Lasickas.
Didžiulis šio recepto Plusas – PatieKalas TiesioG Negali Pabosti, Mat Kone Kaskart Galima Naudoti vis Kitas Gėrybes ir EksperimentUoti.
„Po Daugybės Bandymų Atradau Daržoves, Kurios vyras Geriausai Dera Su Šiuo Patiekalu. Žmogus Asmeniškai labiaiausi Parinka KopūStas, Kukurūzai ir Agurkas, Tačiiau Yra Daugybė KiTų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Variantų Skonį – PavyzdžiUI, Pupelės, Pomidorai ar Svogūnai “, – ATRasti Savą Skanaiuią VERSIJą KVIEICA Lievos Rinktinės Gynėjas.
Reikės: 500 g Smulkintos Jautienos, 80–100 g Pomidorų Padažo, Tortilijų Paplotėlių, Salsos Arba Mėgstamo Padažo (Pvz., Barbekiu), Smulkintų Kopūstų, 50 G Konservotų Kukurūrėų, 1 ŠVIEŽ. Mėgstamų Daržovių).
Gaminame:
- ĮKaitinkite KeepuVę IR SUBERKITE Smulkintą Jautieną. Kepkite maišydami, kol mėsa įgaus parudusią spalvą.
- Supilkite pomidorų Padažą ir liskite mėsai troškintis Ant vidutinės ugnies 10–15 Minučių.
- Tuo Metu orkaitę įKaitinkite iki 100 ° C IR Trumpai PAISICILKITE tortilijų Paplotėlius – Jie Taps Minkšti ir ŠieK TIEK TRašku.
- Ant tortilijos paplotėlių užtepkite šieK tiek salsos arba Kitto mėgstamo padažo. Dėkite Keepos Jautienos, pagardinkite Daržovėmis – Šviežiais KopūSais, Kukurūkais ir Agurku (Galite eksperimentUoti su Kitomis DaržovėMis ar Padažais).
- Susukite tortiliją, persmeikite dantų krapštukais ir patieKite Shkart, Kol Šilta. Skanaus!
Pauliaus Golubicko Vištienos ir daržovių Karis
Jei vėstant orams noRis ko nors ypač Jaukaus ir Sota, Tačiiau vis Tuek Drauugenko SveIKAM Gnevenimo Būdui – P. Golubickas Dalijasi Kario Kario su Vištiena ir Darkovėmis receptu. SuomiJoJe ŽAIDŽIANIHIO FUTBOLININKO PATIEKALAS NE TIK Sušildys, Bet ir Nudžiugins Spalvomis Jau Pradedant Ilgėtis Vasaros.
„Mano mėgstamiaiasas Maistas – Tiesiog Vaisiai. Žada P. Golubickas.
Lietuvos rinktinės garbę šią Savaitę GinsiSIS SAGAS Paprastai Vištienos Karį PatireKia Su BaltaiISAINAIS ARBA RUDAIISAIS RYIJAI, TAIP PAT SIŪLO NEPAMIRSI JO PAPuoSiSi SmUlkinTOMIS. Tai ne tik puteiks ir šieK TIEK NAUJO PRIESKONIO, BET IR GALUTINIS REZULTATAS ATODYS Dar GRAžiau.
„Dar Viena Sudedamoji Dalis – Ciberžolė. Ją Gal ne Visi Labai Mėgsta, Tarp Jų – Ir Aš. LAT JOS NEREIKIA DAUG, IR Skonis NUO PUSS ŠAUKŠTelio Geltoną Spalvą “, – Pataria P. Golubickas.
Reikės: Konsistenciją), 1 Majos Morkos, 1/2 Raudonosios Paprikos, Saujos špinatų, Druskos ir Pipirų, 1-2 Skiltelių Česnako, 1 Arbatinio ŠauKšTelio. Mišinio, pusės šaukšštelio ciberžolės, šiek tiek citrinos sulčių, šviežios kalendros papuošimui.
Gaminame:
- Viską Pasjošiame: Vištienos krūtinėlę SupjaustKite Gabalėliais, Susmulkinkite Svogūną, SupjaustKite Morką, Papriką. Česnaką išspaudžiu – pats pjaustyti smulkiai net nenoriu mėgint (Juokiasi).
- Kepame Vištieną: įKaitinkite KeepuVę Su Aliejumi, Dėkite Vištienos GabaliUukus, Pagardinkite druska, Pipirais ir apkepkite, Kol iS visų pusių ApsKrus. „ISimkite“, o neridėkite.
- Atskleidžiame Prieskonius: į Tą pacią KeveVę dėkite svogūną, Česnaką, Imbierą ir pakepkite Kelias minutės, Kol suminkstėja ir Pradeda Jaustis visi Aromata. SVARBIAISIA – KAD SVOGUNAS APKEPTų. Tuomet SUBERKITE KARIO Prieskonius, Ciberžolę – IR Labai Trumpai pakepkite, Kad Sausiskirtų Kvapai.
- Supilkite Kokosų Pieną, Gerai ShmaišiKite IR LEKITE UŽVirti.
- Tuomet Sudėkite Papriką, Morką, Apkeptą Vištieną, Sumajinkite Ugnį ir troškinkite apie 10–15 min.
- PačioJe Pabaigoje dėkite špinatus ir patroškinkite dar 2–3 minutės, Kol Špinatai Suminkištės, SusitRAUKS. ĮSpaudžiame Šiek TiK Citrinos Sulčių, Pabarstome ŠVIEŽISIS KALENDROMIS IR PATIEKIAME SU RYIGAI. Skanaus!
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.