Vos spėjus apsidairiti – skruzdžių nosies štai Jau Paskutinis kilimėliaiėjo Savaitgalis. Laisvadieniai Daugelis Mūsų VirtUvėje Praleidžia Daugiau Laiko Nei darbo Prekybos TINKLAS „IKI“ SIULO SUSEITį: LENGVAI PARUOŠIAMą IR GARDA SAVETGALIO MENIU, KURIS NE TIK Sukurs Skonių ŠENTę, BET IR Padės SutuupiTi Pinigų.
Suaupysit ne Tik Maistui: 50 Proc. NUOLaida – Buitinei Chemijai ir Kosmetikai
„Vienos PatRAKLIų PasuULYMų Kas Savaitę „IKI“ Skelbiame TUKSTANIMEMS preKių. Tad Pigiau Apsipirks ir ieškantai šViežio derliaus vaisių, Daržovių, ir norenys Sočikių Mėsos, PauKšTIENOS, ŽUVIES PATIEKALų. Dar Liko ir Kelios Dienos Pasinaudoti DidžioSiomis NUOlaidomis Augintinių Šeimininkams – „GyVūnų fiestos“ Akcijos ėdalui, užkandžiams, aiSlamls ir Kittoms Gyvūnų PreKėms Sulaukė DiKėJUULEMEJULIOPERIOPERIOIO, DIVESIPEROPERIO, DEVENIO, DIDISIO. – Sako Gintarė Kitovė, Prekybos Tinklo „Iki“ Komunikacijos Vadovė.
Kartu su Kasandieniais Maisto Produktais pirkėjams patogu viienoje Vietoje Pasirūkinti ne tik gyvojais, statymas ir savimi Bei Namų Švara. „Iki“ yra Pradėjusi NAUJą Kliientams Naudingą InciatyVą – Vipenktadienius sušskiRtinėmis, Ypač giliomis ir plačiomis nuolaidomis, Kurios galioaa Vieną Dieną. Šį penktadienį, kilimėlisėjo 26 d., Pirkėjai su „iki“ programa ar lojalumo Kortele Gali naudotis net 50 Proc. Nuolaida buitinei chemijai ir kosmetikai. Akcija galrioja ekstai kat kategorijoms, tad kiaulgo apsirūpinkite atsargomis to, Ko Visada Reikia Namuose – Skalbimo Milteliais, Indaplovių Priemonėmis, Šampūnu, Dantų Pasta ir Kitomi būvis BūVis preKėmis.
VISAS KIEKVIENOS Savaitės Naudingas „Iki“ Akcijas Maistui, Pagal Kuras Lengva PlanUtis Meniu, IR geriaisius PasiUULYMU www.iki.lt/leidiniai.
Pirkėjų patogumui, „iki“ Dalijasi ir reeptų idėjomis. Jos Pritaikytos pririe ypač gerų PasiUlymų, Kurie „iki“ parduotuvėse Jau Pradeda Galioti Ketvirtadienį IR TęSIS Iki Sekmadienio, RugsėJo 28 d. Kad Suaupytumėte, Teliks Susidaryti pirkinių Sąrašą IR KasoJe PasieDoDoti „Iki“ programos „ARBA LOJALUMO KORTELE“.
Pagerintos Kultinės SLUONSNIUTOS TUNO SALOTOS
Kas Sakė, kad Sluoksniuota Mišrainė – tik Šventiniam stalui? Soti, Maistinga Mišrainė BUS PUIKUS Savaitgalio Priašpiečiiai, O Šalduve JI SUSSTOVėS KELIAS DIENAS IR TIKRAI GELBėS UŽIMTą DARBINGą DIENą.
Dar Viena proga šiam klasikiniam patiekalui – didelės nuolaidos „iki“ būtiniAIMEMS Produktams. Ne tik Šviežių Morkų, Svogūnų, Kiaušinių įSigysite už super-kanainas, lažink ir pasieNaudosite TąInien Net 40 Proc. NUOLADA „IKI“ TAIKOMA Konservuotų Vaisių, Daržovių Bei Mėsos ir ŽUVIES KONSERVų Kategorijoms.
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 25 min.
Reikės: Druskos, švieži Maltų Pipirų, Agurkų Papuošimui.
Gaminame:
- „SŠiKite IR NULUPKITE MORKAS“. Kietai sšvirkitas kiaušinius ir nulupkite. TUNą Nusausinkitas.
- Ant Stiklinio dubens dugno sudėkite kubeliais pjaustytų marinuotų agurkų sluoksnį. Ant Viršaus uŽtepkite Tolygų Tuno Sluoksnį.
- Kiaušinius supjaustkite kuleliais, pagardinkitas druska ir pipirais, įdėkite 2-3 Valgomuosius šaukštus majonezo ir suformuokite kiaušinių mišinio sluoksnį. „Pievagrybių Sukurkite Dar Vieną Sluoksnį“. Plonai Apteepkite Majonezu. Ant Jo UŽDėKite Sluoksnį Stambiai Tarkuotų Morkų (PUSę Vienos Morkos PAKITE Papuošimui). Ant Viršaus UŽTEPKite Majonezo.
- SūRį Sutarkuokite Smulkia Tarka ir Pabarstykite Salotų Viršų. Viršų papuoškite morkų griežinėliais, Kaparėliais ir agurkų Juostelėmis. Priešo Patiekdami Salotas ATVėSinkite ŠaldyTUVE.
Toskanetinka Lašiša su Saulėje džiovinais pomidorais
Kaklaraištis, Kas kartą paragauja šio patiekalo, bemat įtraukia jį į nuolatinį repertuarą. Kremiška, sšraškingo skonio laašiša su daržovėmis – lengvas, elegantiškas ir nebangus latekalas. „IKI“ „Suaupizitas PAGRINDINIAMS“ ingredientai – Lašišų „PjausniaMs“, „Gabalėliams IR Filė Taikoma Net 35 Proc. NUOLADA, MAŽųJų Špinatų įIGYSITE VOS NUO 99 CT/100 g. O Saulėje džiovintų pomidorų Verta į Sandėliuką Pasidėti Daugiau, NES Tik Penktadienį Jų įsigysite Net 40 Proc. Pigiau.
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 20 min.
Reikės: 500 g šviežios lašišos filė (padalintos į gabalėlius), 100 g IKI mažųjų špinatų, 75 g saulėje džiovintų pomidorų, 200 ml IKI grietinėlės, druskos, pipirų, 1-2 česnako skiltelių, 2 šaukštų Aliejaus, 250 G VISNNINIų Pomidorų Iki ūkis, 1/2 Citrinos, 25 G Tarkuoto Kietojo Sūrio, Šviežių Petražolių
Gaminame:
- Lašišą Pagardinkite Druska, Pipirais ir ėSkepkite butuvėje su Šlakeliu Aliejaus.
- „Sšimkite laašišą“ ir Atidėkite. Į Keepuvę įpilkite Dar Aleejaus, įdėkite išspaustą Česnaką Su Žiupsnelio druskos ir 1 Minutę pakepkite. Sudėkite smulkintus Saulėje džiovintus pomidorus, per pusę perpjatus vezninius pomidorus ir pakepkite 2-3 minutes, Kol jie Pradės Minkštėti.
- Įpilkite gritinėlės ir sunažkite ugnį iki vidutinės-mažos ir Švelniai pavkite 1-2 minutės, Kol padažas ims tirštėti. Paskaninkite Tarkuota Citrinos Žievele ir Šiek TieK Citrinos Sulčių. Pabarstykite TarKuoTU Kietuoju Sūriu ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Į Keepuvę Sudėkite špinatus ir liskite Jiems SumINMSINSTė – Tai turėtų Trukti vos 1–2 minutės. SHmaišykitai, Kad Jie įSilietų į Padažą. Grąkinkite laašišą į Keepuvę ir skruzdės Mažos ugnies Pašildykite 1–2 minutės. PATIEKite Papuošę Petražolių LaPeliais ir Su Makaronais, Ryžiais ar Kuskusu.
Sodrus viščikiukų Blauzdelių Troškinys su paprikomis
Šis nuostabiai aromationas latekalas Pradžiugins įagairius Pojaličius: Akis trauks Rezki Spalva, Ragauti Kvies KVAPAS, O Skonis Bus Itin iShraiškingas. O geriaisia, Reikės Visai Nedaug pastangų ir išlaidų. Šią Savaitę Paprikos „IKI“ – VOS 1,89 EUR/kg, O įvairių Rūsšių „Iki“ šVieži fassotai Mėsaitaipp pat ir antibiotikų Augintų Viščiukų broilerių Blauzdelėms – Taikoma Net 20 Proc. Nuolaida.
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 50 min.
Reikės: 8 ŠVIEŽIų Viščiukų Broilerių Blauzdelių (užiuginta be antibiotikų) iki, 2 raudonųjų Paprikų, 4-5 Prinokusių Pomidorų Iki ūkis, 2 Clever Svogūnū, 3 Skilelių česnako, 2 ŪKIS pastos, 1 šaukšslio maltos paprikos, 1 Šaukšštelio čili pipirų, druskos, pipirų, šviežių petražolių.
Gaminame:
- Vištienos Gabalėlius įTrinkite Druska, Pipirais ir SaldžiSios Paprikos Milteliais. Palaukite Bent Valandą, kad Skoniai įsigertų, ir tuomet puode su apkepkite mėsą iš visų pusių. Tame pačiame puode apkepkite svogūną ir česnaką.
- Sudėkite pomidorus (supjaustytus ir be odelės), Juostelėmis supjaustytas paprikas ir čili. Įpilkite Stiklinę Vandens ir 2 Šaukštus pomidorų pastos (Arba Daugiau, Pagal Poreikį). Virkite skruzdžių silpnos Ugnies apie 40 Minučių. PatireKite ApiBarstę Petražolėmis.
Kvapnus obuolių ir Slyvų Trupiniutistis
Obuolys ir Slyva – Tarsi Karališka Rudens Pora. Šie vaiisiai Skanūs ne tik Vieni Patys, lažintis ir nuostabiai dera kvapniuose kepiniuose. VAIKYSTę PriminsiSISIS OBUOLIų IR SLYVų Trupiniutis AbEJingų Nepaliks, O TieK ŠVIEŽIų ObuoliųTiK Mėlynųjų Slyvų „Iki“ įsigykite už super-karną-Gerokai Suaupizitas.
Porcijos: 6-8
Gaminimo laikai: 20 min. Ruošti ir 50 min. Keepi
Reikės: Kelių Obuolių, 6 Slyvų, Gabalėlio Iki Sviesto, Cinamono, Puodelio Iki Miltų, Pusės Puodelio Clever Cukraus, Pusės Puodelio avižinių dribsnių Clever.
Gaminame:
- Obuolius nulupkite ir supjaustkite Skiltelėmis, iš
- Kambario temperatūra SVIESTą TRINKITE PirSHTAI SU MILTAIS IR CUKRUMI, Koloniformuo Trupiniai. Juos sumaišykite Su avižiniai Dribsniai, SUPBERKITE ANT VAISIų IR TOLYGIAI PASKIRSTIKITE.
- PAIGAUKITE į IKI 180 LAIPSSNIų įKaitintą Orkaitę IR Kepkite apie 50 MinUčių Arba Kol Trupiniuočio paviršius dailiai apsKrus.
G. Kitovė Primena, Kad geriaisais „Iki“ pASIULYMais Pasinaudoti Paprasta – Naudingo Akcijos, įvairios nuolaidos ir ypationi pASIULYLAI Skelbiami leidiUose „iki“ parduUvėse, Interneto PuslapyPAPELAPEYPEIDEUPEUENES „IKI“ PARDUUTUVėSSE PUIULYLYPEYPEAPEUPEUPEUOSE „ www.iki.lt Ir mobilioJe ProgramėlėJe. JeJe pirkėjai ras ir asmeninių PasiUlymų Bei Dalyvaudami lojalumo programos RINKS TAIKKUS, KURIUOS GALėS SUSMAINYTI į Vertingus Prizus ar Nuoolaidas.
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.