Vos Keli produktai, Keli paprasti žingssniai – ir jūsų virvė kvepės Taip, Lyg Ką Tik į Ją Buritų UŽSUKęS ŽYMUS RESTORANO ŠEFAS.Šenventei, vakarui su draugais ar tiesioog Jaukiam PasisėdėjimUi Namuose – Jautienos Antrekoto Gali Tapti Tikru stalo karaliumi. Prie Prekybos Tinklo „Iki“ Komandos Prisijungęs Šefas Dainius Šapakauskas Specialiai Tinklo 33-iajam GimtadieniUi parengė receptą, Kurris ne tik atdo bei Kvepia įspanddingai, ir ir nustebina paprastumu.
Jautiena vis populiarėja
Pastaruoju Metu Jautiena vis dažniau atsiduria lietuvių pirkinių krepšeliuose, Pasebi „iki“ Komunikacijos Vadovė Gintarė Kitovė. Tai Lemia ir Nebrangių, Bet gurmaniškų Patrirčių Paieškos, ir Didernis dėmesys sveikata.
„Mūsų Duomenys Rodo, Kad Jautienos suvarttojojimas Šalyje. NAUJų Skonių IR ATRANDA, JOG JAUTIENą Galima parušti daug paprasčiais, Nei Galėtų Pasodi “, – Sako Tinklo Atstovė.
Jautiena mėgstama ne tik dėl SavsKirtinio Savo Skonio, Tekstūros, Bet Ji dyAŽnas Pasinkimo ir Tų, Kure Stengiasi Maitintis SVEKAIAU. Jautiena Turi Daug Geležies, Kitų Mikroelementų: Vitaminų B12, B6, Seleno, Cinko, Fosforo. Būk į, Ją Valgant Organizmas APUPINAMAS NAUDINGAI IR KokyBiškais baltymais. ŽINOMA, SVARBU JA NEPIKTNAUDŽJAITI IR SIEKTI SUBALANSUOTO, VISAVAVERCIO RAZIONO.
Dėl į labai svarbu pasInkti Aukštos Kokybės Mėsą, AkcentUJA ILGametę PiritRį Turintis „Iki“ MėSOS Technologas Vitold Fedaravičiijus. Derėtų įvertinti ne tik į Kainą, lažink ir Kelis KITUS VEKSNIUS, Pvz., Kilmę.
„Esame Pasirinkę Visą ŠViežią Jautieną TieKti iš lietuvos ūdių. Visų Pirma, Tai Svarbu dėl ŠViežumo. Paprasta – lietuvirijeUi -Gabuų Mėsa ParduoTuves pasaKia GreiiCiAuuueuueuueuueuueueueu iiSi GabeUde GabeUtUtUtSiSiVeUVEVEVEUTUSITHIJE IUDIJU IŠK. Būkite, lietuvos TiKėjai Taiko Itin Aukštus Standartus Gyvulių Auginimo sąlygoms. Vitrinozės siūLomą Mėsą, Tadnesnė Pristaymo Grandinė Yra Labai Svarbu “, – Sako V. Fedaravičius.
SVEREAMOSE TINKLO VITRINOSE ESANTI JAUTIENA YPATATIONA NE Tik VIETINE KILME – ŪS TIESų Ji Yra ne Majiau Nei 5 Dienas Brandina Buliaus Mėsa. Brandinimas pirkėjams SUTEIKIA SUSKSKIRTINį Skonį IR Padeda MėSoJe Naudingo naudingo medžiagas. Pasak Mėsos Technologo, Tokia Mėsa Yra Minkstesnė, Geresnės Tekstūros, Ją Greičiauke parušti, o Karšti Patiekalai su Ja Tuti itin itin Malonų Aromatą.
ŠEFO Paslaptys: Svarbiaizia – Temperatūra
JAUTIENA – ne tik Skani, lažink itin universali mėsa. Ji PUikiai Tinka TiK KasandieniaMS Patiekalams, Tiek Šventiniam Stalui, O Viena Jos ydatybių – Nebūdina Iškepti Visiškai. Skirtingai Nei PaukšTiena AR KAIULIENA, JAUTIENA BURI BŪTI Valgoma IR VidUtinInkai AR MajAIU SUMKEPUSI – BUTENT TaipIP JI JI SUNLIEKA SULTINGA, MINKSKTA IR ISRYSRININA SAVO TIKRąJį SKONį.
Kaiip pasiekti Tobulą Rezultatą? „Didžiausia Kepsnio„ PaslaPtis “ – Tinkama Vidinė Orkaitėje Dar esančios Mėsos temperatūra. Jei Norte Sultino ŽALIO (Angl. Termometras Arba Skaitmeninis Maisto Zondas krūkas – Jūsų Geriausas Daugas. Taipt išvensite netikėtumų ir Gausite Būtent Tokį Rezultatą, Kokio Norite, „ – Pataria Šefas.
Ji Taip Taip PAT REKOMENMENDUJA PRIES KEPANT MėSą ŠIEK O po Kepimo Kepsnį BūTILAINAI PALIKTI PAILSėTi – TaipIK SULTS PASISKIRSTO IR MėSA TAMPA Dar MINKSSNė.
„Jautiena Tikrai dėkinga Mėsa įvairiems Kulinariniams Eksperimentams, Tačinau Visai Nėra Burina Personsnako Su Prieskoniai – Dažnai Pakanka Druskos, Pipirų, Česnako ir Žolelių Sausraškingą Skonį “, – Sako D. Špakauskas.
Jo Siūlomam Patiekalui pririks Vos Kelių Produktų, O Rezultatas – Aromatationa, Burnoje Tirpstanti Mėsa, Kuri Patiks TiteK Šeimai, Tiek Sveiciams. Garnyrui ŠEFAS REKOMENDUJA RINKTIS ORKAITėJe Keepas Bulves Bei SVIESTE PAKEPINTAS ŠPARAGINES MUDELES AR BROKOLIUS SU ŽOLELIų SVIESTU. „Tai Paprasti Deriniai, Kurie Atskleidžia JAUTIENOS Skonį, LAT NEUŽGOŽA JO“, – Priduria D. Špakauskas.
Antrekotas Su Česnaku, SVIESTU IR ŽOLELėMIS
Porcijos: „Pamaitinsite“ vizus sveicius – Iki 10 Asmenų. Jeigu Ruošite Majiau, Koreguokite Kepimo laike.
Reikės: apie 2,3 kg Antrekoto Kepsnio, 4 Šaukštų Rozmarino.
Gaminame:
- ĮKaitinkite Orkaitę IKI 230 ° C.
- Padėkite kepsnį į Seklų Kepimo indą Riebalų Puse į Viršų.
- Apteepkite Antrekoto Kepsnį SVIESTU.
- Dubenėlje sumaišykitas česnaką, druską ir prieskonius. UŽBERKITE Šiuos Mišinį Ant Kepsnio.
- Įdėkite kepsnį į Orkaitę 15-Ai Minos, 230 ° C temperatūra. PO 15 Minučių Sumajinkite temperatūras Iki 165 ° C IR KEPKITE Dar MAŽDAUG 2 Valandos (Majdaug 40 MINUZIų Vienam kilogramui Antrekoto kepsnio). Naudokite termometrą Arba Skaitmeninį Maisto Zondą, Kad Patikrintumėte Kepsnio Vidinę Temperatūrą, IR Kepkite iki Pageidaujamo LaiPssnio.
- Perkelkite Kepsnį skruzdėlyno pjausmo lentos arba grotelių, užkenkite folija ir liskite pailsėti 15–30 Minučių. Mėgaukitės!
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.