Ar yra kvapas, labiau prenantis namus nei laikė ų bulvinių blynų traškesys ar garuojantys cepelinai su grutinės padažu? Lietuviška virvė – Tai neak Sotūs Patiekalai, lažintis ir jausmas, Kai sėdi Prie Bendro stalo, Kuriame Telpa ir Kasandieniai Pietūs, ir šventiniai priziminimai. Būtent tą Jausmą Jau Daugiauau Nei du Dašimtmečiaus puoselėja „Katpėdėlė“, Restoranų Tinklas, Kuris šį Rudenį Žengia į NAUJą ETAPą.
Kilimėliai ėjo 18-ąją prekybos ir laisvalaikio centro taurė „Duris Atvers“ dar Viena Niuja „Katpėdėlė“. NAUJOJI VIETA įSIKURS TEN, Kur Daugelis BUVO įPRATę MATYTI „LA CREPE“, TIK ŠAį KARTą LANKYJUS PASITIKS NE PrANCUZIKOKOS UŽ
Lietuviškų Patiekalų Bumas: nuo kauno iki Vilniaaus centro
Pasaraisaiais mėnesais „Katpėdėlė“ Augo Taipp SPARčiiai, KAIP PO LieViškos Vasaros Lietaus Sudygę Grybai. Vasaros Pradžije duris atvėręs Restoranas kauno „megoje“. Dešimt „Savaitgaliais Žmonės Jau įPrato PlanUoti Susitikimus“, „O Šeimos“, „PasieDodamos“ patogiomis ir gramiomis Vaikų Erdvėmis, Dažnai Renkasi Pietauti Burient asi.
Vos Po Mėnesio Atidarytas „KATPėDėLėS“ RESTORANAS IR PANEVėžio „Ryo“ Prekybos centras. Čia jis sulaukė taipp pat didelio Antplūdiio svečikių. „Žmonė Tarsi BUVO SUSILILGę VIETOS, Kur GALIMA PARAGAUTI LieVIUSKų Rinkodaros Vadovė Lina Nikonovaitė.
Kilimėliaiėjo PradžioJe Atniujinta „Katpėdėlė“ Kauno Oro Uoste TAgo Malonia Staigmena KELautOJAMS. Čia lietuvišką virvę atranda ne tik vietiniai, lažintis ir užsienio sveičiiai, Prieš Skrydį SustJę Paragauti Cepelinų ar Bulvinių Blynų. Kai Kurriems Tai Tampa Pirmuoju – Arba Paskutiniu – Prisilietimu prie lietuvos Skonio.
O Dabar Eilė ATėJo ir VilniUi. Kilimėliai ėjo 18-ąją sostinės cup prekybos centras 5 Aukšte su gramiu vairidu į Miestą ir į neries upę Atidaroma Dar Viena „Katpėdėlė“. Tai ne Tik NAUJA VIETA Pavalgyti, lažintis ir dar Dar viienas Ženklas, kad lietuviška virvė Atranda išsaugotų apsilankę.
„Šių Metų PradžioJe Sau KėlėMe Tiklą Buriti Ten, Kur Žmonės Iukko JAUKIOS VIETOS LIETUVIVIKAM MAISTUI. lietuviška virvė grįžta į Madą, o Žmonės Jos ieško vis dažniau, „ – Sako L. Nikonovaitė.
„Katpėdėlė“ Šiandienas – Tarpas Tradicijos ir modernumo
Per Beveik Tris Dašimtmečius „Katpėdėlė“ tapo sinonimu lietuviškai virtuvei. Cepelinai, Bulviniai Blynai, Šaltibarščiiai – šie Patiekalai Daugybei Žmonių Primena Namų Šilumą, Šeimos stalą ar Vasaras pas Senelius. Vis dėlto šiandien „katpėdėlė“ Nebėra tik nostalgijos vieta, o TinLas, Kuris Jungia Tradicijas Su ŠiuolaikiuKu Genvenimo Ritmu.
NAUJOIOS „KATPėDėLėS“ ATODO IR JAUčIASI KITAP NEI Priašmtmetį. JAUKUS InterJerai, Šviesios Erdvės, Sezoniški Akcentai Leidžia Pajusti, kad Restoranas Gyvena Kartu Su Miestu. Tai ne Tik Vieta, Kur užsisakai Maisto, Bet ir Erdvė, Kurrioje Smagu SUTIKTI Su Draugais, Praleisti Laiką Su Šeima ar užsukti greitiems, sotiems ir kokybišiems pietums. Dienos pietų Metu čia SiūLomi Karšti Patiekalai su Pasirenkamais Pagal Sezoną PARKOKTAIS Garnyrais, Tad KieKviienas SVEčIS galii Pats Susikomplektuoti Patiekalą Pagal Savo Skonį. Tai Suteeikia Laisvę Rinktis, AR NORISI Ko NORS LENGVESNIO, AR SOTESNIO, IR LEIDŽA KIEKVIENAM ATROSTI ASMENINę Derinio VERSIJą.
Tradiciniai lietuviški Patiekalai ča pateikiami Taip, Kad Buritų Artimi VISCOMS KARTOMS: NUO Senelių, Kurie Vertina pažįsttamus Skonius, Iki Jaunų ŽMONIų, IESKANIų LENGVENSnių, Modernesnių Variacių. Čia rūpestingai kepami ir naminiai desertai – nuo medučio ar napoleono iki Tinginio ar obuolių pirago. Vieniems Tai nostalgiškas močiutės virvės priminimos, kitiems – atradimas, kad lietuvikika virvė Gali būti ir šiuolainiška, įdomi, netikėta.
„Katpėdėlė“ Šiandienas Yra Daugiau Nei Restoranos. Tai Vieta, Kur Susitinka tradiciniai lietuviški Skoniai ir ŠiulAIKIŠKA APLINKA, KURIOJE KIEKVIENAS Gali ATRasti Sau Artimąą Pitirtį: Nuo Šeimos Pietų Iki Greito UŽkandžio Miesto Miesto Ritme. Tinklo PLėtra ir nuolatinis atsinaujinimas Rodo, Kad lietuviška virvė išlieka svarbi, patAKli ir Aktuali SkirtingOMS kartomės
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.