Šie Moliūgų baltymų rutuliai Sumaišykite jaukius prieskonius su visaverčiais ingredientais, kad galėtumėte tobulai įkvėpti energijos įkvėpimo. Paruošta per 15 minučių be kepimo!


Kitą dieną aš turėjau šiek tiek likusių moliūgų tyrės, kad padaryčiau savo garsius moliūgų batonėlius rudens vakarėliui. Aš buvau švieži iš savo avižinių dribsnių baltymų strypų, todėl nusprendžiau suktis. Tai, kas prasidėjo kaip eksperimentas, virto mano mėgstamiausiu nauju sveikų užkandžių receptu!
Šiuos moliūgų baltymų batonėlius lengva pagaminti ir paragauti gražiai moliūgų prieskonių. Dar geriau, jie turi 5 gramai baltymų už rutulįkuris yra tinkamas mažam kąsniui. Jie tobuli Kritimo užkandis Arba užkandis ir skirkite tik 15 minučių!
Kodėl šie moliūgų baltymų rutuliai veikia
Per daugelį metų išbandžiau dešimtis energetikos batonėlių ir energijos rutulinių receptų, ypač po to, kai nusprendžiau nustoti pirkti parduotuvėje pirktą. Šį rudenį energijos rutuliukai man yra tobula pusiausvyra: pilna sveikų ingredientų ir pakankamai skanių, kad patenkintų mano užkandžių potraukį.
Paslaptis? Viskas apie pusiausvyrą. „Medjool“ datos suteikia natūralų saldumą ir veikia kaip rišamąjį agentą, o moliūgo tyrė prideda drėgmės, nepadarant jų drėgnais. Jie labai greitai susirenka į virtuvės kombainą, ir juos lengva pridėti prie pietų dėžučių visą savaitę.
Esminiai ingredientai
Kiekvienas šių baltymų rutulių ingredientas tarnauja ne tik skoniui:
Migdolų miltai: Migdolų miltai prideda baltymų ir sveikų riebalų, išlaikydami šiuos natūraliai be glitimo. Puiki tekstūra padeda viskam surišti kartu be jokio kruopštumo. Jei jums patinka gaminti Migdolų miltų blynaiTikriausiai jau turite šiek tiek po ranka.
„Medjool“ datos: Aš visada naudoju „Medjool“ datas: nenaudokite „Deglet Noor“ datų! Jie yra didesni, minkštesni ir saldesni, tai reiškia, kad jums reikia mažiau pridėto saldiklio. Ieškokite tų, kurie jaučiasi niūrūs ir šiek tiek lipnūs.
Moliūgų tyrė: Ketvirtadalis puodelio gali atrodyti kaip nedidelis kiekis, tačiau to pakanka, kad būtų galima pridėti drėgmės ir subtilaus moliūgo skonio, nepridedant kartumo.
Baltymų milteliai: Nors pasirenkama, rekomenduoju pridėti: tai prideda tik tinkamą saldumą šiam receptui.
Pro patarimai moliūgų baltymų rutuliams
Jų gaminimas negalėjo būti paprastesnis, tačiau keli technikos patarimai užtikrina tobulumą:
- Tinkamai paruoškite savo datas: Būtinai pašalinkite visas duobes! Tai skamba kvailai, bet aš beveik sugadinau savo maisto perdirbėją, praleisdamas duobę.
- Procesas etapais: Pirmiausia sumaišykite ingredientus be avižų. Tada pridėkite avižų: tai prideda gražų išvaizdą prie šių baltymų rutulių.
- Išbandykite tekstūrą: Tešla turėtų prilipti kartu, kai suspausta. Per sausa? Įpilkite vandens prie šaukštelio.
- Išspauskite, tada riedėkite: Viename rutulyje naudokite apie 2 šaukštus mišinio. Pirmiausia išspauskite jį į delną, kad suspaustumėte, tada susukite tarp rankų (tai neleidžia išsiskirti!).
Tarnaujantys pasiūlymai
Nors šie moliūgų baltymų rutuliai yra tobuli savarankiškai, čia yra mano mėgstamiausi būdai, kaip jais mėgautis:
- Ryto kompanionas: Du kamuoliai su tavo rytu Kavos gėrimas yra baltymų kupinas užkandis
- Papildymo dėžutės papildymas: Supakuokite per pietus: arba vaikams!
- Prieš treniruotę: Valgykite 30 minučių prieš mankštą, kad gautumėte nuolatinę energiją
- Popietės užkandis: Daug geriau nei daugybė popietės skanėstų, kurių galite trokšti
- Desertas: Patiekite po vakarienės, kai norite kažko saldaus, bet lengvo (mano vaikai iš tikrųjų juos myli)
- Vakarėlių lėkštė: Susitvarkyti ant kritimo desertų lentos su Lengvos įdarytos datos ir „Apple Dip“ arba Moliūgų panardinimas
Sandėliavimo ir „Make-Ahead“ patarimai
Šiuos moliūgų baltymų rutulius laikykite hermetiškame inde iki 5 dienų. Man labiau patinka švelnesnė tekstūra. Arba jie truks iki 10 dienų šaldytuve. Jie labai tvirtina, kai šalta, todėl prieš patiekdami leiskite jiems sėdėti kambario temperatūroje.
Aš jų neišbandžiau, bet jie taip pat turėtų dirbti sušalę iki 3 mėnesių.
Dietinės pastabos
Šie moliūgų baltymų rutuliai yra vegetariški, veganai, augaliniai, be glitimo ir be pieno.
Spausdinti
Moliūgų baltymų rutuliai
Šie moliūgų baltymų rutuliai sujungia jaukius prieskonius su visaverčiais ingredientais, kad būtų tobulas kritimo įkvėptas energijos įkandimas. Paruošta per 15 minučių be kepimo!
- 1 puodelis Migdolų miltai
- 1 puodelis Skrudinti žemės riešutai
- 12 „Medjool“ datos, duobės
- ¼ puodelio Moliūgų tyrė
- 1 šaukštas Klevo sirupas
- ½ šaukštelio Vanilės ekstraktas
- 1,5 šaukšteliai maltas cinamonas
- 1,5 šaukšteliai Moliūgų pyrago prieskonis
- ⅛ šaukštelis košerinė druska
- 1 puodelis Senamadiškos avižos
- ¼ puodelio Paprasti arba vanilės baltymų milteliai (pasirenkami, bet rekomenduojami)
- Dideliame virtuvės kombaine sumaišykite migdolų miltus, žemės riešutus, datas, moliūgų tyrę, klevų sirupą, vanilę, cinamoną, moliūgų pyrago prieskonį ir druską. Maišykite, kol visiškai susimaišys.
- Įpilkite avižų ir baltymų miltelių ir dar keletą sekundžių sumaišykite, kol ji pateks į tešlą be matomų datos gabalų, kurie prilimpa, kai ją suspaudžiate. (Jei jums labiau patinka naudoti baltymų miltelius, paragaukite ir įpilkite šiek tiek daugiau klevų sirupo, kad sureguliuotumėte saldumo lygį. Jei tešla yra labai sausa, įpilkite vandens šaukštelio ir sumaišykite, kol tešla susitvarkys.)
- Išimkite 2 šaukštus tešlos vienu metu, suspauskite ją kartu ir susukite į rutulį. Laikykite kambario temperatūroje 5 dienas arba atšaldykite iki 10 dienų.
Daugiau energijos rutulio ir baro receptų
Čia yra dar keli baltymų baro ir energijos rutulio receptai, kurie jums patiks: