Prasidėjus moliUGų Sezonui daugislelis Iš Jų Puola Gaminti Kreminę Sriubą AR Troškinius. Tačiiau šios rudens Daržovės Universalumas Kur Kasnis – MoliUGAI PUIKIAI DERA IR SALDŽJIUOSE KEPINIUOSE. „Pagaminti desertai ne tik nustebins Rudenišku Skoniu“, „BET IR Padės Suaupiti“, „NES MOLIUGAI“, „Prekybos Tinklo“ „Rimi“ AtSTOVų TEIGIMU, Vienas Prieieinamijausių Sezono Produktų.
„Rudenį pirkėjai dažniau Renkasi Sezonviras Vaisius ir Daržoves, Tokius KAIP Moliūkai, Cukinijos, Obuoliai. Jie ne tik pigesni, lažes sezono metru ir ypač maistingi, todėl virvėje Tampa puikia išeitimi ieškantiems Kokybės už prieinamą Kainą. Šią Savaitę Mūsų ParduoTUVėSe lietuviSkIMS MOLIUGAMS Taikoma Nuolaida, O Ketvirtadienį – Vienos Dienos NUOlaidos Daugybei Produktų Kategorijų, Tad Reikiamų Produktų SiULOLOBEI UŽ UIŽ DARAŽ SAGORIJANENSNę. Pradžiuginti Artimuosius Sveikerniai Bei Taupesnais desertais “, – Sako Prekybos Tinklo„ Rimi “RYSHIų Sucuomenene Vadovė Luka Lesauskaitė-Remeikė.
PUIKIA TINKA VIETOJE CUKRAUS
MoliUgas Natūraliai Saldus, Todėl Ši Daržovė Ypač pays Būti, šios daržovės mainštaina siUeikia piragams drėgmės – jie ilgiau išlieka minkšti ir purūs.
MoliUGAS PUIKIAI DERA IR SU įVAIRAIAINAI PYRAGAMS DAŽNAI NAUDOJAMAMAIS Prieskoniai: Cinamonu, Karardamonu, Imbieru ar Muskato Riešutu. Jei desertuose noRiSi Gaivumo, MoluiGą Galima Derinti Su Citrusiniais Vaisiai – Žaliąja Citrina, Apelsinu AR Mandarinu.
KAIP MOLIUGą Integruoti į Desertus?
Norint moliudą įmaišyti į piragų ar Sausainių TeSlą patogiaizia jį Supjaustyti Gabaliukais, iškepti orkaitėje ir suTrinti į Tyrę. Tyrę Galima BuriTi Naudoti SHKART Arba UŽSIšALDYTI PORCIJOMIS – Taipt Iš VIENO MOLIUGO GALIMA SUSIKEPTI NET KelisSIUSIUS, OSALDINTAAMSTroškiNiamsas ar Verdantas Sriubą. Jei nuo moli moligigo jums lieka sėklų, jų taipp pat nešmeskite – ešdživintos Jos tabiKiu UŽKandžiU Arba DeKORACIJA KEPINIAMS.
Prekybos Tinklas „Rimi“ Siūlo SHBANBYTI DU Rudeniškas Receptas: Tartą Su Moliūkais ir Grivų MoliUGų Pyragą Su Žaliųjų Citrinų glaistu.
Trapios tešlos tarta su moliudais
Reikės:
500 g trapios tešlos
700 ml MoliGo Tyrės
300 ml Nesaldinto sutirštinto pieno
3 vnt. Kiaušinių
50 g Cukraus
50 g Rudojo Cukraus
1 Šaukšto Miltų
1,5 Šaukšspelio kardamono
1 Šaukšelis Cinamono
1 šaukšštelio Malto Imbiero
Žiupesnio druskos ir pipirų
Gaminimo Eiga:
MoliUGą nuplaukite, Nusausinkite, perpjaukite per pusę ir dėkite į SviStiniuUPENIUMI. Kai moliUgas autobusas Minkštas, ištraukite iš orkeitės, atvėsinkite, sšskaptuokite Minkštąją Dalį IR SUTRINKITE IKI VIENTISOS MASėS SU VORTUVINIU TRINTUVU. Minksmo Reikia Apie 450 g. Dideliame Dubenyje sumaišykite MoliGo Tyrę, Pieną, Kiaušinius, Cukrų, Miltus, Prieskonius. Apie 70–100 g TešLos Atidėkite Papuošimui.
TešLą SHKOKOKIOKITE, SUSPJAUSTYKITE NOMIMOS FORMOS LAPELIUS, DėKite į Skardą, Išklotą Kepimo PopIERIUMI, IR KEPKITE įKaitintOJE IKI 180 ° C OrkaitėJe, Kol LaLaLai Iškeps. Likusią TeSlą SHKOčiKIKITE, DėKite į Apvalią, SVIESTU KEPIMO formaą IR PISPAUSKITE TESlą Prie Skardos Kraaštų. TešLą Subadykite Šakute. Supilkite MoliUGO įdarą skruzdėlyno Tešlos ir dėkite į įKaitintą Iki 180 ° C orkaitę. „Kepkite Apie“ 40–45 minutės. Kai piragas iškeps ir atvės, Papuoškite spalvotais lapeliais.
MoliUGų Pyragas Su Žaliųjų Citrinų Gaistu
Reikės:
SVIESTO Skardai Patepti
400 g MoliUGO
3 vnt. Kiaušinių
255 g Cukranendrių Cukraus
250 ml RAPSų ALEJaus
210 g Kvietinių Miltų
2 Šaukštelių Kepimo Miltelių
0,5 Šaukšštelio druskos
0.5 Šaukšelis Muskato Riešuto
2 Šaukštelių Malto Cinamono
Žaliųjų Citrinų Glaistui:
1 vnt. ŽALIOSIOS CITRINOS
100 g Kremino Sūrio
50 g SVIESTO
80 g Cukraus Miltelių
Gaminimo Eiga:
Orkaitę įKaitinkite IKI 175 ° C. SVIESTU SUSTEPKITE 24 cm Skersmens formaą (8 Porcijoms). MoliUGą NULUPKITE, ISHimkite SėKlas ir Smulkiai Sutarkuokite. Kiaušinius ir cukrų išplakite iki purios masės. Sudėkite Tarkuotus moliūkus ir supilkite Aliejaus. Dubenyje sumaišykite Miltus, Kepimo Miltelius, Druską IR Prieskonius. Miltų Mišinį įMaišykite į Kiaušinių Plakinį. Supilkite TeSlą į forma. Piragą kepkite apatinėje orkaitės dalyje apie 60 Minučių, Dantų Krapštuku patikrinkite, ar piragas iškepęs. Liskite visiškai atvėsti ir evverskite piragą skruzdės lėkštės.
NUO ŽALIOSIOS CITRINOS NUTKARKUKITE ŽAILYVAS IR ISSPAUSKITE SULTIS. „Visus“ ingredientas, Skirtus glaistui, išplakite iki vientisos, purios masės ir sudėkite į Konditeristinį Maišelį. Papuoškitas piragą glaistu. Skanausas!
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.