Tai ryškus Raudonųjų kopūstų šlakelis Receptas yra puikus kreminio, aštraus ir saldaus balansas per 15 minučių su trumpu ingredientų sąrašu! Mano lengvas receptas gamina šviežią garnyrą, kuriame daugiausia sandėliuko ingredientai.

Iš pradžių sukūriau šį raudonųjų kopūstų šlako receptą, nes buvau pavargęs pirkti ir raudonus, ir žalius kopūstus savo klasikiniam „Coleslaw“ receptui. Pirmą kartą tarnavęs šeimos susibūrimui, manęs kelis kartus paprašė recepto! Dabar tai tampa visko, kas yra, iš visko Žuvų tacos į Ant grotelių kepta vištiena.
Man labiausiai patinka šis raudonųjų kopūstų šlakelis yra tai, kaip ji paverčia vieną paprastą kopūstų galvą (plius svogūną!) Į ką nors nepaprasto. Mano tradicinė Coleslavo receptas Reikia ir raudonųjų, ir žalių kopūstų veislių, tačiau čia jums reikia tik vienos! Persirengimas turi puikų pikantiško, aštraus, saldaus ir kreminio ir kreminio derinio derinį ir paima traškias kopūstų sruogas į naujas aukštumas.
„Puikus receptas. Labai malonus šlakelis, kurį tikrai darysiu dar kartą. Persirengimas yra tiesiog tobulas. Taip lengva ir skanu”. -Joanas
„Puikus kreminio, aštraus ir saldaus prisilietimo balansas. Aš tai padariau tiksliai taip, kaip parašyta. Tai tikras sargas!” -Anonimas
Kodėl raudoni kopūstai sukuria gerą šlakelį
Aš dažnai renkuosi raudonuosius kopūstus, o ne žalius, nes jame yra ilgesnis traškumas ir pasižymi nuostabia giliai purpurine spalva.
Mano patirtis rodo, kad raudoni kopūstai dienas yra traškūs šaldytuve, o žalieji kopūstai gali būti drėgni ar rudi greičiau. Dėl to raudonųjų kopūstų šlakelis puikiai tinka paruošti maistą arba kai esate linksmas.
Kaip susmulkinti kopūstus už šlako
Sunkiausia raudonųjų kopūstų šlako dalis yra kopūstų susmulkinimas. Aš įsilaužiau į kopūstus ir galėjau su visokiais keistais nelygiais gabalėliais – kol supratau šį triuką! Štai Kaip pjaustyti kopūstus kad galų gale su įkandimo dydžio smulkintuvais, puikiai tinkančiais šlakliui:
- Nuimkite visus išorinius kopūstų sluoksnius, kurie atrodo tvirti arba nėra švieži, ir išmeskite juos.
- Dideliu virėjo peiliu nupjaukite kopūstų šaknį.
- Kopūstus perpjaukite per pusę per stiebą, tada supjaustykite jį į ketvirčius.
- Nuimkite kopūstų šaknį, iškirpdami ją įstrižai.
- Plonai supjaustykite kopūstą trumpąja kryptimi, peiliu naudodami apskritą judesį.
Mano paslaptys geriausio Coleslavo padažo
Persirengimas yra tas, kuriame iš tikrųjų šviečia šis raudonųjų kopūstų šlakelis. Aš išbandžiau dešimtis variantų, ir šis derinys pasiekia kiekvieną skonio natą.
- Jis naudoja mažiau majonezą nei standartinis „Coleslaw“. Bazė prasideda nuo „Mayo“, tačiau aš naudoju mažiau nei daugumos tradicinių receptų – pakankamai, kad būtų sukurtas kremas, neužpildydamas šviežio kopūstų skonio. Štai kodėl man tai patinka:
- Obuolių sidro actas suteikia aštrų elementą Man labiau patinka ACV, o ne baltas actas, nes jis turi sudėtingesnį, šiek tiek vaisinį skonį.
- Džiovinti krapai ir salierų sėklos yra mano slapti ginklai. Jie prideda žolinę pastabą, kuri verčia žmones susimąstyti, kas daro šį šlako skonį tokiu ypatingu.
Saugokite ir pateikite patarimus
Man asmeniškai patinka šis raudonųjų kopūstų šlakelis iš karto patiekiamas, tačiau jūs galite jį padaryti į priekį ir šaldyti iki pat patiekimo. Kopūstai šiek tiek suminkštinamos, vis dar išlaikant savo traškumą, ir visi skoniai sulipo kartu. Tačiau atminkite, kad jums gali tekti atnaujinti skonį šiek tiek actu ar druska, nes laikui bėgant skoniai gali nuobodu.
Likusius likusius į hermetišką talpyklą šaldytuve iki 4 dienų. Jei pastebėsite skysčio perteklių po dienos ar dviejų, galite jį nutekėti – šlakelis vis tiek skonio fantastiškai.
Būdai, kaip man patinka tai tarnauti
Šis raudonųjų kopūstų šlakelis yra puikus Ant grotelių keptos vakarienės kaip Ant grotelių kepta lašiša arba Ant grotelių keptos krevetėsarba su salotų kolekcija, pavyzdžiui, Bulvių salotos ir pupelių salotos.
Dietinės pastabos
Šis raudonųjų kopūstų šlako receptas yra vegetariškas, be glitimo, veganiškas, augalų ir pieno produktų (naudojant „Vegan Mayo“).
Spausdinti
Lengvas raudonųjų kopūstų šlakelis
Šis ryškus raudonųjų kopūstų šlako receptas yra puikus kreminio, aštraus ir saldaus balansas per 15 minučių su trumpu ingredientų sąrašu! Mano lengvas receptas gamina šviežią garnyrą, kuriame daugiausia sandėliuko ingredientai.
- Prep laikas: 15 minučių
- Virkite laikas: 0 minučių
- Bendras laikas: 15 minučių
- Išeiga: 8 1x
- Kategorija: Šoninis patiekalas
- Metodas: Neapdorotas
- Virtuvė: Amerikos
- Dieta: Veganas
- 8 puodeliai Plonai supjaustytos raudonos kopūstos (1 Vidutiniai kopūstai, apie 2 1/2 svarai)
- ¼ raudonas svogūnas
- ½ puodelio majonezas (arba veganiškas majonezas)
- 2 šaukštai Obuolių sidro actas
- 2 šaukštai cukraus ar klevų sirupo
- ½ šaukštelio Džiovinti krapai
- ½ šaukštelio salierų sėklos
- 1 arbatinis šaukštelis košerinė druska
- Šviežios maltos juodosios pipirės
- Plonai supjaustykite raudonus kopūstus. Plonai supjaustykite svogūną į juosteles.
- Dideliame dubenyje išplakite majonezą, obuolių sidro actą, cukrų, džiovintus krapus, salierų sėklas, košerinės druską ir šviežius maltus juodus pipirus.
- Įpilkite kopūstų ir raudonojo svogūno ir išmeskite, kad sujungtumėte. Patiekite nedelsiant arba atšaldykite iki patiekimo. Laikykite šaldytuvą iki 4 dienų.
Kiti SLAW receptai, kurie jums gali patikti
„Coleslaw“ yra daugybė sukimų! Mums patinka šis raudonųjų kopūstų šlakelis dėl savo paprastumo, tačiau čia yra keletas kitų variantų, kuriuos galite naudoti priklausomai nuo jūsų turimų ingredientų: