- Įkaitinkite oro keptuvę nuo 375 ° F iki 400 ° F 5 minutes.
- Nupjaukite griežtus šparagų apatinius galus. Padėkite šparagų stiebus ant kepimo skardos.
- Džiovinkite juos alyvuogių aliejumi, įpilkite košerinės druskos ir išmeskite, kol gerai padengs.
- Įdėkite šparagus į oro kepsnio krepšį ir kepkite 5–7 minutes, drebėdami po 4 minučių, kol suminkštės ir lengvai paruduos ant galiukų.
- Išimkite iš oro kepyklos ir pabarstykite maistinėmis mielėmis ir esančiais. Patiekite iškart.
Pastabos
Keletas prieskonių variacijų idėjų:
-
- Parmezanas ir česnakai: Įpilkite ¼ šaukštelio česnako miltelių, kai mėtydami su aliejumi ir druska. Pabarstykite 2–3 šaukštus šviežiai tarkuoto parmezano sūrio ant šparagų iškart po oro kepimo.
-
- Citrina ir pipirai: Įpilkite ¼ šaukštelio maltų juodųjų pipirų, kai mėtydami su aliejumi ir druska. Po virimo per šparagą išspauskite pusę citrinos ir, jei norite, papuoškite citrinos žievele.
-
- Raudonųjų pipirų dribsniai: Įpilkite žiupsnelio prieš arba po oro kepimo, kad aščiau.
-
- Viskas bagelio prieskoniai: Po virimo pabarstykite šį madingą prieskonių mišinį ant šparagų.
-
- Sezamas: Išbandykite lengvą skrudinto sezamo aliejaus ir sezamo sėklų pabarstymą.