Kilimėliai – ne tik Prasidėjus mokslo metams, prekybos Tinklo „iki“ parduoTuvėse ŠViežių Bandelių nuperkama Viršimtadalio Daugiau, o Didžiaiasas Pakrausos Šuolis – Nesaldžių Bandelių. Tai Rodo, Kad Šiulaikiniai Mokiniai vis dažniau Renkasi Sočiijus, Nebranjus užkandžius, Kurie Padėtų Susidoroti su alkiS Esant intensiviam Mokymosi Ritmui, Sako Gintarė Kitovė, „Iki“ KomunikacaCiJ.
Švieži sprendimai išalkusiems
Mokinių grįžimas į Mokyklas Reikalauja ne Tik NAUJų SąSiuvinių, Bet ir Patikimų Sprendimų, KAIP Greitai ir Skaniai Pamaitinti Augantį Organizm. Bandelės ir Švieži, Reudi UŽkandžiAi – ne tik Gardus, statymas ir praktiškas pasrinkimas: Juos galima suvalyti Pertraukos mettu, pakeliui į burilį ar ruoSiant namų darbus.
„Tinklo Statistika Rodo“, „Kad TiK Pernai“, „TiK Šiemet“ daug. Akivaidu, Kadlandelės dažnai Pasirenkamos KAIP PIETų UŽKANDIS – NE Tik MOKSLEIVIų, BET IR Studentų BEI DIRBANIųJų, KURIE VERINA GREITį IR KOKYBę.
„Iki“ šiai užeduočiiai Kasandien rušiasi nuo pat ankstaus ryto – dar priez parduotuvėse pASIRODANT PIRMIESSIEMS PIRKėJAMS, į JOSE ESANZINASNIS PAISNIS PAISANAMOS PIRMOS BANDELėSS, PIRAGėLIAI KROSNISAANAI. Krosnys nuolat Kepa Šviežią Duoną IR Bandeles, Kurių lentynos pildomos Bent Tris Kartus Dienoje.
„Šviežumas – praktinkai„ iki “sinonimai. Todėl TIEK Saldžias, TIEK NESaldžias Bandeles Kepame net Kelis KARTUS PER DIENą, KAD KIEKVIENAS PIRKėJAS Jų Galėtų įsigiti Kuo ŠVIEŽSNIų. „Su Meile Iki“ Bandelės Gaminamos naudojant
NUO KLASIKOS – IKI TARPTUTINIų Skanėstų
Šių Metų PopuliaRausių Bandelių „Iki“ Dešimtukas RODO AISKIą TendenciJą – Pirkėjai Vertina Tiuk nuo Seno Pamėgtas Klasikines Bandeles, TiK Drąsiai RagauJa NAUJOVES. Lyderiauja sviiestinis Kruasanas, Antroje Vietoje – Kruasanas Su Karameliniu įDaru, O TrečiciąJą UŽima Tradicinė Spurga Su įDaru.
„NUOLAT SAVO Asortimentą PeržiūMime, Pildome, KadtISINTUME įVairių Skonių Lūdesčius. Ir Tikrai pavyksta pataikyti į Dešimtuką – pavyzdjeui, vos arikeTyta Bandelė Su Varške JauUIUI, Klientų Širdis ir įsitvirttinti TARP POPULIARAIIų “, – Pasebi G. Kitovė.
Lietuviai – Dideli smaliži, Todėl Kepinių Topuose DaugiaiAai Karaliauja Saldūs Pasinkimai. Tačinau Sulig Rugsėju RezKIAI ėdai NESaldžių Bandelių Paklausa, IR Tai Visiškai suprantama. TiK Mokiniai, TIEK KITI PIRKėJAI IEŠKO NE TIK Skonio, BET IR SoTUMO – Jiems Reikia Tokių užikandžių, Kurie Papildytų Energijos Atsargas.
„Tarp Nesaldžių Bandelių MėGSTAMIAUSIAS PIRKINYS – PICOS UŽKANDIS„ VESUVIO “„ SU SALIAMIU IR ŠONINE “,„ KURIS SAVO SOTUMU Gali “PAISTI NET PIETų PIETų PATEKALą. Populiarūs ir kibinai su Vištienos Bei Kiailienos įdarais, Mini Picos Su Kumpiu ir Paprika, Taipy Pat Burekas Su Sūrriu ir Špinatais. Tad pirkėjai Mielai Skanauja įvairių Virtuvių Skonių – nuo italinkkos iki balanivos ir karaimikos “, – Pasebi G. Kitovė.
Kilimėliaiėjo naujovėmis „iki“ vėl stebina
NAUJų MOKSLO METų PROGA „IKI“ PritATė IR Skanių NAUJOVIų. Kilimėliaiėjį parduotuvėse pasirodė „kukurūzų šuns“-pasaulyje itin Pamėgtas Kukurūzų Dašrainis. JO SUSSKIRTINUMAS – JIS KEPAMAS ANT MEDINIO PagALIUKO, O DESHRELė ApgaumaMA TESHLA Su Kukurūzų Miltais. „Tašorės“ – traškas Kukurūzų TešLos „Apsiatustas“, Viduje – Dašrelė. Ir Skanu, Ir Sotu, IR Labai Patogu Valgyti.
„Pasaulinis Mados Klyksmas – Dubajaus Stiliaus Šokoladas – Taipy Pat Atsiskleidė NAUJU Skoniu„ Iki “lenennose. Jau Kurį Laiką Kepame Pirkėjų Simpatijas UŽSITARNAVUSIUS DUBAJaus Stiliaus Kruasanus su Pistacijų įdaru, o Rugsėjį PaiUlėme ir Spurgą „Donut DuBai Style“ SU įDaru, Kuri. Sensacija “, – pasakoja„ iki “Komunikacijos Vadovė.
PastARaisiai Mėnesais asortimentą „Iki“ Papildė Dar Daugiauau NAUJOVIų: Varškės IR BRaškių Skonio Bandelėmis, Marcipaniniaiais Sukueiais, „Skarelėmis“ su Kremu, Spurgomis su Sausainių įDaru, Bandelėmis. užikandžiui PUikiaii Tinkančiais mini Kruasanais su Kumpiu ir Sūrriu Bei Pomidorais ir Mocarela, Taipt pat Mini Česnakiniai batonais.
„Pirkėjams Pristatėme IR Daugelio MėgStamus Čeburekus, Legendinius Belinašus Su Mėsa. Taipp pat įpūtėme į„ iki “lenynas Graikikųkų Vėjų – Jau Kurį Laiką PirKėjai Gali įsiki šKiIIIIIIAIAIAi Duonelių. ĮPJautą Duonelę Galima įdaryti Kokiais Tik NORISI Priedais – Vištiena, Kumpiu, SūrriU, Salotomis, Humusu, Taškiomis Daržovėmis. Jos Yra Puikus variantai norint paįvailinti įprastus sumUštinius ar Kebabus ir PUikiai Tinka į Priašpiečių Dėžię “, – idėja Dalijasi G. Kitovė.
„Iki“ Kokybė Dera Su geromis Kainomis
„IKI“ Garsėja TIEK patAKLIOMIS KAINOMIS, TIEK AUKSŠTA ŠVIEŽų Kepinių Kokybe. „Nors Bandelės“, „Duona Lennenose Paprastai Neužsiguli“, „Tačiiau Jų“ „Jaunystės Laiką“ Pailgina Laikmo Būdas – Kepiniai Dedami į Nesildomas Lenynas. Dėl to jie nedžiziva, ilgiau išlaiko dr.
„Kas Savaitę„ iki “skelbia tūnstančius nuolaidų, ir jų niekad netrūksta šViežių kepinių Skyriuje. Kaskart Galima Pigiau Paskanauti vis Kitų Bandelių – Jų įvairovė Didelė, Tad Kasandienius užkandžius lengva paįvaitinti. Būti, išlaikome ir pirkėjų Pamėgtas tradicijas. Kasandien Iki 10 Valandos Ryto „Iki“ parduoTUVėse Perkant DVI Bet Kurios Rūsies Spurgas Arba Kruasanus – Vieną Gausite Dovanų. O NUO 20 val. Iki parduotuvės darbo NUOLaida “, – KAIP Suaupiti, Pataria G. Kitovė.
G. Kitovė Primena, Kad geriaisais „Iki“ pASIULYLAIS PASINAUDOTI PAPRASTA – NAUDINGOS AKCIJOS, įVAIRIOS NUOLAIDOS IR YPATINI MobilijoJe programaėlėJe. JeJe pirkėjai ras ir asmeninių PasiUlymų Bei Dalyvaudami lojalumo programos RINKS TAIKKUS, KURIUOS GALėS SUSMAINYTI į Vertingus Prizus ar Nuoolaidas.
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.