Kaip užrakinti „Facebook“ profilį „iPhone“, „Android“ ir darbalaukyje?

Ne visi nori, kad jų „Facebook“ profilis būtų prieinamas bet kam. „Facebook“ profilio užsitikrinimas yra puikus būdas užkirsti kelią žmonėms sustingti jūsų sąskaitą, nes tai užtikrina, kad tik jūsų draugai gali pamatyti didžiąją dalį jūsų informacijos, įskaitant jūsų įrašus ir asmeninę informaciją. Šis vadovas padės užrakinti „Facebook“ profilį iš bet kurio įrenginio.

1. Užrakinkite „Facebook“ profilį „Android“/„iOS“

Užrakinti „Facebook“ profilį iš „Android“/„iOS“ įrenginio yra gana paprasta. Tiesiog atlikite šiuos veiksmus:

  1. Bakstelėkite Profilio piktograma meniu juostoje.
    Vaizdas Norėdami spustelėti savo profilio logotipą (1)
  2. Pasirinkite savo vardą, kad apsilankytumėte savo profilyje.
  3. Bakstelėkite trys taškai Šalia redagavimo profilio.
    Vaizdas Norėdami bakstelėti tris taškus (1)
  4. Slinkite žemyn ir bakstelėkite Užrakto profilis.
    Vaizdas Norėdami bakstelėti užrakto profilį. (1)
  5. Bakstelėkite Užrakinkite savo profilį tęsti.
  6. Paspauskite Gerai Kai paprašė patvirtinti.
    Vaizdas Norėdami paprašyti patvirtinti, paspauskite gerai. (1)
  7. Atsiras patvirtinimo pranešimas, kad jūsų profilis dabar yra užrakintas.

2. Užrakinkite „Facebook“ profilį darbalaukyje

Kaip ir „Mobile“, galite užrakinti savo „Facebook“ profilį iš namų kompiuterio. Štai kaip:

  1. Atidarykite „Facebook.com“ su savo darbalaukio naršykle.
  2. Įdėkite informaciją apie savo paskyros informaciją, kad galėtumėte pasiekti savo sąskaitą.
  3. Spustelėkite savo Profilio/pavadinimo logotipas apsilankyti jūsų profilyje.
    Vaizdas Norėdami spustelėti savo vardą logotipą
  4. Profilio puslapyje pasirinkite Trijų taškų meniu viršuje.
    Vaizdas Norėdami pasirinkti trijų taškų meniu viršuje
  5. Iš išskleidžiamumo spustelėkite Užrakto profilis.
    Vaizdas Norėdami spustelėti užraktą, kad užrakintumėte „Facebook“ profilį
  6. Spustelėkite Užrakinkite savo profilį Kai paraginta.
    Vaizdas Norėdami spustelėti užrakinti savo profilį, kai bus paragintas.
  7. Patvirtinkite spustelėdami Geraiir jūsų profilis bus užrakintas.
    Vaizdas, kurį turite patvirtinti spustelėjus Gerai, kad užrakintumėte „Facebook“ profilį

Kodėl reikia užrakinti „Facebook“ profilį?

Užrakintas „Facebook“ profilis padeda išlaikyti jūsų skaitmeninį gyvenimą privatų. Žmonės, esantys už jūsų draugų sąrašo ribų, nebegalės naudotis jūsų įrašais, istorijomis ar išsamiu profilio informacija. Jie taip pat negalės priartinti jūsų profilio ar aprėpti nuotraukų.

Viskas, kuo dalijatės, automatiškai matoma tik draugams, o profilio apžvalgos įjungtos pagal numatytuosius nustatymus. Tuo pačiu metu jūs vis dar rodote paieškose ir žmonės gali atsiųsti jums draugų užklausas, tačiau jūsų asmeninis turinys išlieka saugus.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Skaitykite toliau