Kauno „Akropolyje“ vėl gurmaniškas šurmulys – maisto ir gėrimų mugė „Kaunas FOOD“! Gegužės 16-17 dienomis kviečiame atrasti naujus skonius ir pasimėgauti jau pamėgtais gardėsiais. Mugė suvienys žinomus gamintojus, unikalius skonius ir natūralius produktus, leisdama lankytojams įsigyti išskirtinių, gurmaniškų rankų darbo gaminių.
„Kaunas FOOD“ žadins jūsų receptorius novatoriškais gaminiais, įmantriais ingredientais ir kerinčiais kvapais. Kiekvienas dalyvis su malonumu pasidalins savo gamybos paslaptimis ir pakvies degustuoti savo produkciją. Čia rasite ne tik populiarių maisto prekių, bet ir naujų skonių: pagardų, padažų, vegetariškų ir veganiškų patiekalų, netradicinių šaltyje džiovintų saldumynų ir ledų.
Jau ne pirmą kartą mugėje dalyvaus padažų ir pagardų kūrėjai „Maži mamutai“. Įkūrėjas Vilius Tamošaitis teigia: „Mūsų tikslas – aukščiausios klasės pagardai, prilygstantys geriausiems restoranams. Mums svarbiausia kokybė, todėl nesiūlome pigių sprendimų. Norime, kad žmonės mėgautųsi nuostabiu produktu, ir tai pasiteisina – turime net 9 apdovanojimus!”
Mugės debiutantas – prekės ženklas „Microplants“ – pristatys inovatyvią daigyklą be dirvožemio. Vadovė Rasa Kuodienė pasakoja: „Mūsų mikrožalumynų auginimo sistema leidžia juos auginti be dirvožemio ir laistymo. Daigykloje mikrožalumynai visada švieži, skirtingai nei nuskinti. Be to, naudojame tik natūralias medžiagas, kurias galima kompostuoti – esame tvarūs!”
Tradicinių skonių gerbėjai taip pat neliks nuskriausti. Galėsite rasti vytintos mėsos, sūrių, naminės duonos, medaus, natūralių prieskonių, alyvuogių aliejaus, šviežių ir džiovintų vaisių bei kitų gardėsių, pagamintų pagal autentiškus receptus.
Renginio organizatorė Eimantė Skaisgirytė iš „Festivus“ teigia, kad mugėje kiekvienas atras kažką sau: „Dalyviai ne tik pasiūlys platų asortimentą gėrybių, bet ir pasidalins gamybos subtilybėmis bei pakvies degustuoti. Turėsime produktų, tinkančių vaikams, suaugusiems ir sveikuoliams.“
„Kaunas FOOD“ laukia jūsų gegužės 16-17 dienomis, nuo 10 iki 21 valandos, Kauno „Akropolyje“ (Griunvaldo alėja, II aukštas). Nepraleiskite progos susipažinti su naujausiomis maisto tendencijomis ir pasimėgauti gardžiais atradimais!