Rudenį – Pats Slyvų Pikas, Kai Jos Jos ir Ypač Sultingos, Skanios, Ir Pigios. Desertai Su Jomis – Amžina Klasika, Tačinau ši Mėlynskruostė Gamtos dovana galii į Kitą Lygį Pakylėti ir Pikantiškus užkandžius. Sparčiiai populiarėjančios „Instagramo Paskyros“ „Lina Gamina“ AUTORė Pasidalijo Savo ATRADUMU – Jau Kelerius Metus Gaminama Slyvų Uogiene, Kurri Tampa neramainomu priedu Skanaujant Sūdrius, Rašomos preKlo
Kad dabar Visi Ieško, Ką Dar Skanaus pasigaminti su Slyvomis, Rodo neak Gausybė Sociiniuose TINKLUOSE BESIPILANIKELų Reeptų, BET IR Šių Kaulaisių Pardavimai. Pasak „iki“ Komunikacijos Vadovės Gintarės Kitovės, iš ryšiaių Slyvos Šiuo Metų Baiku Tampa Vienu Populiarausių Vaisių.
„Kai orai Vis dažniau niaikstosi, šviežumo norini Ypač. Pirkėjai ieško Tiek Gerų Kainų, TiK įVairovės ir KokyBės. KRUOPSHIOS Vienos, lažybos ir Ieško, KAIP KIRYBIKAI JAS PANADOTI VORVENT. PUIKUS PAGRINDAS “, – SAKO G. Kitovė.
Slyvų Uogienė ir Sūris – Tobulas Derinys
Slyvas dėl Natūralaus Jų Saldumo Vertina ir Instagramo Paskyros @lina_gamina Autorė. EksperimentUoti Viruvėje mėgstanti Lina Sako, Kad Jai ne Tas Pats, Ką Valgyti – nORI NE Tik Skanaus, Sveiko, Kokybiško, Bet Dar ir Nebrangausas Bei Greitai pagaminamo Maisto.
„Šią Slyvų Uogienę Verdu Specialiai Prie Sūrio – Bri, Kamambero ar Ožkos. NorėJau, Kad Ji Buritų Švelniai Saldi, Su Žolelių Ir Prieskonių Aromatu, BE BE DIDELIO CUKRAUS KIEKIO. Saldumo Visiškai Pakanka “, – šios uogienės Privalumus Vardija Lina.
Pasak Tinklaraštininkės, Kadangi Jos Recepte Labai Majai Cukraus, Uogienė Laikso dėl Acto Rūdšies ir Tinkamos Pastizacijos.
„ Kelis Mėnesius kambario temperatūra, o Atidarius – apie Tris Savaites Šaldiuve „, – Patarimais Dalijasi Lina.
Nors skanauti šios uogienės neabejotinai noRėsis SHKART, KANTRYBė ČIA ApDovanos. Recepto autorė us paritties Sako – Po Kelių Savaičių Skonis dar pagerėja.
„Čiobrelis ir pipirai Susilija su Slyvų Saldumu, Ir Uogienė Tampa Tobula Prie Švelnaus Sūrio. PatieKalų, Net KAIP GLAZURA KAIULIENOS KUMPIUI. „Lina Gamina“ Autorė.
Slyvų Uogienė Su ČioBreliais ir Juodaisais pipirais
Porcijos: 3 Stiklainiai PO 250 ml
Reikės: Š. Kokybiško Vyno Acto.
Gaminame:
- Slyvas Nuploviau, Perpjoviau Pusiau ir išėmiau Kauliukus.
- Sudėjau į Puodą, subėriau cukrų ir Palikau, Kad Cukrus sštilptų ir Atsirastų Sulčių.
- Puodą Kaitinau Ant Vidutinės Ugnies, Kol UŽVIRė, TADA įDėJau čIOBRELIUS, Pipirus, įpyliau AcTo ir ViriaU skruzdėlyno Majos Kaitros, Kol sutirštėjo. Vis Pamaišant, Kad Neprisviltų.
- SUSėMIU ČIOBRELIO ŠAKELę, SU PIPIRAIS NEVARGAU.
- Karštą Uogienę Supyliau į Karštus, Sterilius Stiklainius, Užsukau Sandariai.
- Stiklainius Pasterizavau – dėjau į 85 ° C Vandenį IR KAITINAU Dar 15 MINUZIų.
- ATVėSinkite, Padėkite į Spintelę ir Pabandykite išlaukti Kelias Savaites. Tuomet mėgaukitės uogienės ir sūrrių deriniais!
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.