Nors spalio 10-ąją minima pasaulinė Košių Diena, Tačiiau Košė-Galbūt Vienas LabiaiaiAiAI NUVERTINTų PATIEKALų. Prijeastis Paprasta: Tai, Kas KainuoJa Pigiai, Dežnai sakomoma Kasandienybe ir RetAI SULKINGIA PAGRINDINIO DėMESIO. O Veltui – „Iki“ Kulinarijos ŠEFė Elvyra semaška sako, Kad Vos Su Keliais patobulinusais košė Bus ne tik Maistinga, la ir ydač gardi dienos pradžialia ar net pietlai.
Kai orai vėta, natūraliai ima traukti prie šilesnio, sotesnio maisto, Kuris suteikia energijos ir JaKumo. Daugelis IR labiau Susirūkina Subalansota MITYBA, TODėL Šaltuoju Metų Baiku KRUOPOS Dar DAŽNIU atsiduria Pirkinių Krepšeliose, Pastebi Gintarė Kitovė, „Iki“ Komunikacijos Vadovė.
„Pirkėjai Vertina ne Tik Kainą, lažintis ir galimybę iš papredituojant ingredientą pasigaminti gardžių, maistingų latekalų. Kruopos, grūdinės kultūdos – viieni ekonomikiuryų produktų, Todėl Jiems Tikrai -Popeliaumo. Klasikinės, lietuvams nuo seno pažįstamos kruopos, Tokios KAIP Ryžiai, Grikiai, AviŽinių KRUOPų Gaminiai, Perlinės KRUOPOS Tebekaraliaaua Topuose. Viso Grūddo Kapotos avižos, Bolivinės Balandos, Kuskusas, Taipk Pat Jau Priez Kelerius Metus ūdtelėjusio akturuumo nepraranda Linų Sėmenys “, – įPročus Apžvelgia G. Kitovė.
Kai KRUOPų Tokia įvairovė – Nuobodulys, Regis, Negresija. Tačinau Jei Jį Juntate, Prie dažnai Prizideda Kruopų Ruošimo Rutina, Sako E. Semaška. PagALVOKITE – JUK MAKARONUS DERINAME SU Paciais įVairiausais Pagardais, Tačiiau KRUOPų Košę Paprastai VERDAME Kaskart Taipy PAT. Jeigu virvėje pastelksite ŠieK Tiek KIRYBIKUMO – KRUOPOS ATSIDėKOS
1. Virkite ne Vandenyje, O Piene, Sultinyje ar… Arbatoje
Pienas (ar rugalinis gėrimas) siUteikia kreminės Tekstūros košei. KAD NEPRISVILTų, NAUDOKITE PIENą IR VANDENį SANTYKIU 1: 1, Virkite skruzdėlyno Ugnies Ugnies ir Maiašykitai. Sūdriai Krypčiiai Pabandykite Daržovių ar grybų Sultinį, O Saldžiai – Stiprią Žalią AR Juodą Arbatą, Pataria Tinklo Maisto Gamybos ŽINOVė. Jei NORITE – Su Žiupneliu Vanilės: Gausite Desertinį Aromatą Be Papildomo Cukraus.
2. Arba – „Shvis nevirkite“
„Jei Rytais Laiko trūksta, išbandykitas„ Naktinės Košės “metodą. Į Stiklainį įpilkite avižinių Dribsnių, Pieno, Augalinio Gėrimo ar Jogurto, Pridėkite Prieskonių, Vaisių AR SėKLų (Ypač tiks „Chia“, SuteiKiSiSiSios Papildomos Tekstūros), GeraIIKIKITE) ŠALDYTUVE už Naktį. Ryte KRUOPOS BUS SUMINDSINSTėJUSIOS, SUGėRUSIOS SkySčio Skonį IR Paruištos ValgyMUI. Šis metodas ypač Tinka avižinei Košei, o Priedai Gali buri buri tokie įagairūs – nuo uogienės ir bananų ikišolado ir žvards riešutų sviesto. Taupote „baiką ir gandate tobulą pusryčių variantas“, – idėja Dalijasi E. Semaška.
3. Vos Kelios Minutės KvieVėJe – ir užišosite skirtumąą
Dar Vienas Triukas – Priez Virimą Sausai Paskrudinkite Kruopas (Grikius, Perlines Kruopas, Bolivines Balandas, Net Stambias avižines). Sausoje buduvėje pakaitinkite Jas Vos Kelias minutės (Žiūrėkite, Kad Nesudtų, Pernelyg Nepriduotų). „Iki“ Kulinarijos šefės Teigimu, Šiluma Pajadina Riešutinius aromatus ir Košė Tampa Rezkesnio Skonio. ĮMeskite Mają SviSto Gabalėlį AR Šlakelį ALYVUGIų ALEJUS PILES PILANT Skystį – Tai Tarsi Sumani investicija į Skonį: Nedaug, Bet Grąža – įspūddinga.
4. Naudokite Dviejų Tekstūrų Metodą
Vientisa Tekstūra – dažna Prijeastis, Kodėl Košė ATODO NUOBODI. „Sprendimas Paprastas“, Sako E. Semaška: Sukurkite Kontrastą. Ant Kreminės, PUIKIAI SUSVIRTOS KošėS UŽBERKITE TRaškių Elementų – SKRUDINTų RIESHUTų, AVINŽRIRNIų, SėKLų, GRANOLOS AR ŠVIEŽIų, GIVIų VAISIų, UOGų. Galite eksperimentUoti ir Su džiovinstais vaiisais, Medumi ar Riešutų SVIESTU. Šis Tekstūrų ŽAIDIMAS Padaro KIEKVIENą ŠAUKŠTą įDOMENSNį IR SUTEIKIA Daugiau Malonumo Valgantas.
5. Košę Prikelkite Antram Gnevenimui
Tai, kad košė yra sveika, Dar Nereiaškia, kad Jos galima valgyti būti saiko. Tačinau neunku neįvertinti Kiekio, Kadangi Sotumo Jausmas Dežnai ATeinA vėliau. Tad geriaisia košę valgyti lėtai, kad organizacija turėtų baiko paslaBėti, jog esate sotūs. O Verčinau Jos Likučius panaudokite Kittiems apriekalams – „iS Jau Virtų KRUOPų Galima“. Tokiu Būdu galima ne tik ATRasti naupą Patiekalą, statymas ir rusvenengti Maisto ŠvaistoMO.
Spalvinga Perlinių KRUOPų Košė Su Burokėliais, Feta ir Riešutais
Porcijos: 4
Gaminimo laikas: 40 min.
Reikės: 300 g Perlinių KRUOPų, 3 VIRK BUROKėLIų, 100 G FETOS SURI, 2 ŠAUKŠTų Anakardžių Branduolių, 1 Svogūno, 3 Česnako Skiltelių, 300 ml Sultinio, Aliejaus, Druskos, PipiRų, ŠViežių.
Gaminame:
- Dideliame Puode įKaitinkite alyvuogių Aliejų, Sudėkite supjaustytą Svogūną ir pakepinkite skruzdėlės Ugnies. Tuomet sudėkite smulkintą česnaką ir dar Šiek Tiek pakepkite, Kol Atsiskleis aromatos. TADA SUBERKITE PERLINES KRUOPAS IR KEPINKITE 2 minutės, Kol Jos Taps Aukso Rudumo.
- Palaipsniui įpilkite Sultinio, Vis Pamaišydami. Pagardinkite Druska, Pipirais. KRUOPOS TURėTų SUGETTI SULTINį, Pried įPilant Kitą Samtelį. Virkite, Kol KRUOPOS SUMINDSINSTėS IR SHvirs. Į KRUOPAS SUDėKite Supjaustytus Burokėlius ir sšmaišiKite, liskite Jiems sušilti. Jei norite rykkesnės spalvos – Vieną Burokėlį Galite surinti tryntuvu ir įmaišyti į Košę.
- PatieKite Košę Su Trupintu feta Sūrriu ir Smulkintain Anakardžių Riešutais, Papuoškite šViežiomi Petražolėmis.
Saldi Košė Su obuoais ir Medumi
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 20 min.
Reikės: Spanguolių.
Gaminame:
- Grikius Arba avižines KRUOPAS SUSVIRKITINIS Pagal instruKCIJą, Tačiiau Naudodami Žalią Arbatą Su Žiupesnu druskos Vietoje Vandens.
- Nusausinkitas, grąžikite į Puodą, Pagardinkite Medumi, Cinamonu, Riešutų SVIESTU, SUDėKite Kubeliais pjaustytus luptus Obuolius, Suberkite spanguoles ir liskite Trumpai Pašilti. Perkelkite į lėkštes ir sodeJiuokitės!
Maistings Aviinė Košė Su Kiaušiniai, Avokadais ir Pievagrybiaiai
Porcijos: 2
Gaminimo laikai: 30 min.
Reikės: 150 g avižinių KRUOPų, 80 G SVOGUNų, 200 G Pievagrybių, 3 Šaukštų ALYVUGIų ALEJUUS, 2 ŠAUKUNSIO LINų SėMENų, ¼ ŠauKšTelio, Sunokusio Avokado, 2 VORTų ARBA KUPS KIAUUTELINIDS, SUNKOKUSIO AVAKADO, 2 VORTų ARBA SUMENDų KIAUUNINTų Šviežių Petražolių.
Gaminame:
- KRUOPAS SUSVIRKITE pasūdyTame Vandenyje Pagal Ant PakUotės NurodyTas instruKCIJAS. Jei Valgysite Su virtais Kiaušiniai, Juos virkite 8-10 Minučių.
- Linų SėMenis UŽPILKITE VANDENIU, Palaukite, Kol Thbrinks, O Tuomet Nusunkite.
- GilioJe Keepuvėje įKaitinkite alyvuogių Aliejų, SUBERKite Susmulkintus SvogūnUnus ir Maišydami Kepkite apie 3 minutės. Tuomet SUBERKite Supjaustytus Pievagrybius ir viską Kepinkite Dar 7–10 MINUZIų. Jei Valgysite Su Keupu Kiaušiniu – per tą ą aiKą KitoJe KeveVėje juos iškepkite.
- Į Keepuvę Su grybais sudėkite KRuopas, išmaišykitas, Nukelkite nuo viyklės ir apiBarstykite Petražolėmis Bei Linų SėMenimis. PatieKite Košę Su supjaustytu Avokadu Bei KiaAUšiniai.
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.