Kai norsi Sočios, Bet greitai parušiamo ir Nebrangios vakarienės, Vištiena – Vienas Populiariausių Variantų. Todėl Nieko Keisto, Kad Pagal Pardavimus ŠVIEŽOS MėSOS SkyriuJe Ji NUSILEIDIJIA Tik KAIULIENAI, SAKO GINtarė Kitovė, PrekyBos Tinklo „IKI“ KomunikaciaS Vadovė. Dažnuose namuose devara, virta, troškinina ar gripta vištiiena repertuare sukasi sulenktas Kelis kartusas per Savaitę, tad jei idėjų aruoodai tuštėja – štai šūs naujų receptų.
„Vištiena dėl Savo Universalumo, Kainos ir nesunkaus parušimo Visuomet Yra pirkėjų Labai Mėgstama. Ši mėsa Parinka Daugiui, Ji daŽnas SveIKO Gievenimo Būddo Šenininkų, Vaiikus Auginancicicecių ŪMEMEMO PARINKIMO, VAIKANA, VAIKAS Auginanių AGINIMO, PAKIMA, VAIKAS, VAIKAS AUGNA. į, galima derinti DARBO “, – Sako G. Kitovė.
Tai, Ką BŪLINA ŽINOTI VISIEMS, RUSUŠIANTIEMS Vištienos Patiekalus
Jai Antrina „Iki“ MėSOS Technologas Vitold Fedaravičius – Vištieną Lengva parušti, Skiringi Prieskoniai ir Marinatai Ją Gali tskleisti vis Kitaip. Būk į, Ji aprūdins organizacija ą baltymais, taipp pat Turi Majiau Sočiciųjų Riebalų Nei Raudona Mėsa, Ją Mėgsta ir Turinty Jautresnę Virškinimo sistema, NES Ji Yra Lengvai Virškinama. Žinoma, Jeigu Tinkamai Ją Paruišite.
Pradža – Dar parduotuvėje. „Rinkitės ŠViežią, Vietinės Kilmės Vištieną ez lietuvos ūdių. UŽRAIKO, Kad PAUKŠIDINIAI AUGINTI AUGINTI ANTIBIOKIJOS. MUSų Vitrinose, o Savitarnos lenennose parduoodama su „iki“ prekės ženklu. „, – Pataria V. Fedaravičius.
Atpraskite plauti vištieną. Nuo Seno Daugelis Mokiti Priaš Ruašiantas Patiekalą, Vištieną nuplauti Po užkandauupu. Tačiiau Tyrimai Parodę, Kad Tai Klaida – BakterioS nuo ŽALIOS MėSOS SU BESIKKANIU VANDENIU PASKLINDINDA ŽYMAI PLAICAI.TODėL VIšTIENOS NEPLAUKITE, TAICAIU BUTIMA UŽTIKRINTI ĖN. KRUOPSHIAI PLAUKITE RANKAS TIEK PriEIS, TIEK IR SHKART Po DARBO Su Žalia Vištiena. Neplautomis Rankomis nelieskite Kitų Produktų, Jiems nenaudokite to Paties Peilio, Lentelės. Taipt išvensite Kryžminės Taršos.
ŽAISKITE Su Prieskoniai. Vištiena pati savavaime nėra sšreškingo skonio, todėl Ji prašyte prašosi prireskonių. Jei esate minimalistas arba naudojate Kittus Skoniu Rezkius ingredientas, Pakaks Bent Druskos, Pipirų, Sako „Iki“ Kulinarijos ŠEFė Elvyra Semška.
„Jei Mėgstate ViduržeMio JūRos Dvelksmą, Naudokite Rozmariną, ČioBrelius, Baziliką, Raudonėlius, Citrinos Sultis, Česnaką. Rytiomenkam PosūdiUi – TiKS Ciberolė, Imbieras, Kuminas, Kuminas, Kuminas. Šie prieskoniai ne tik puteikia egzotiško skonio, lažink palieka gramią auksinę spalvą. Ypač pasaulyje populiarus pasInkiMas yra ir medus ar klevų sirupas kartu su garstyčiomi ir trupučišu česnako – Tobulas Balansas Tarp Saldumo ir pikantišKUMO “, – idėjomis Dalijasi Maisto GamyBos and.
Keepuvėje arrkaitėje – Aukso Viduriukas. Vištiena, prišingai nei antiena ar jautiena, Privalo būti visiškai iškepusi. Vidinė Jos Temperatūra turi pasAekti ~ 74 ° C – Tuomet Ji Saugi Valgyi IR Dar Sultinga, Pabrėžia E. Semaška. PERNELYG ILGAI KEPANT, Vištiena Praranda Sultis, Todėl Tampa Sausa. Jei vis nepavyksta tobulai iškepti krūtinėlės – tuomet rinkitės Šlaunelių mėsą. Ji turi turi Daugiau ribalų, Todėl „Atlaidesnė“ Klaidoms. „Iškepus“, „Vištieną“ verta palkti Kelioms minutėms ramiai pagulėti, kad sultys „perskirstytųsi“ po visą mėsą ir tik tuomet pjauti.
Panašumas – Vertybė. Norint iškepusios, lažybos neperkepusios mėsos, svarbu ir gabalėlių dydis. Jeigu Ji jie Vienodi, Jiems tuomet Prireiks Vienodo baiko buduvėje ar orkaitėje. Stenkitės Vištieną Supjaustyti Panašaus dydžio Gabalėliais, Priez Tai Galite Trumpam įdėti Mėsą į Šaldiklį – JIS Bus TVIRTSNė IR LENGVIU PJASTYtis. O Jei Kepsnelii Gavosi neiienodo, Galite ir paploninti mėsą muštuku.
„Vienos Jos parušiantinis sodrų, kvapnų, šaltajam metų baikui ideali tinkantį čli troškinį. Vakarienę “, – NAUJų receptų Shbandyti Kviečija E. Semaška.
Rudeniška Vištiena Su obuooli ir spanguolėmis
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 30 min.
Reikės:
Gaminame:
- Obuolius Nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustkite Majais kubeliais. ĮKaitinkite Didelę KeveVę Su 1 Šaukštu alyvuoogių AleJaus ir 1 ŠauKštu SVIESTO, SUBERKite OBUOLIUS, Pagardinkite CinamOnu IR Kepkite Apie 5 minutės, KOL OBUOLAIAI SUMINKSINSTė IR SULSKIRS SULTIS SULTIS. Įmaišykite medų ir spanguoles, Kad Susidarytų Lipni, Sirupo Konsistencijos Glazūra.
- Krūtinėles Padalinkite į Kelis Plonnius Kepsnelius ir Pabarstykite Druska, Pipirais, Tada Apvoliokite Miltais. „Shkepkite“ budvevėje su Šlakeliu alieejausas Patiekdami, Vištieną Apipilkite obuolių, Spanguolių, Cinamono ir Medaus Padažu Bei Su Mėgstamu Garnyru.
Šildantis baltisis čli Troškinys su vištiena
Porcijos: 6
Gaminimo laikai: 50 min.
Reikės: Baltų Pupelių, 350 G KonserVuotų Kukurūzų, 2 (Arba Majiau, Jei Nenorite Labai Aštriai) KonserVuotų Aitriųjų Paprikų, Druskos, Pipirų, Aliejaus, 1/2 Puodelio Grietinės. PatieKimui: Avokado, Grininės, Šviežios Kalendros Arba Petražolių, Trupintų Kukurūkeų Taškučių, Tarkuoto fermentinio Sūrrio.
Gaminame:
- Puode įKaitinkite Aliejų, Sudėkite smulkintą Svogūną, Pjaustytą Chalapos Papriką IR Maišydami Kepinkite, Kol Suminkštės (APIE 8 minutės). Įdėkite išspaustą česnaką, raudonėlio, kumino ir kepinkite, maišydami, koledsiskirs aromatos (Apie 1 Minutę).
- Krūtinėles supjaustKite į Tris Dalis ir Sudėkite į KeveVę, Supilkite Sultinį IR AitriąSiS Paprikas, Pagardinkite druska ir pipirais. UŽVIRINKITE, TADA SUMAKIKITE UGNį IR Troškinkite be Dangčio, Kol Vištiena BUS SUSVIRIRI, 10–12 MINUčių. Vištieną perkelkite į lėkštę ir Suplėšykite DViem ŠAKUTėMIS.
- Į Puodą Sudėkite mokiniai ir uži virlinkite. Kepinkite, Mediniu Šaukštu Dalį Pupelių patanty, Kol Troškinys ŠieK TIEK Sutirštės, Apie 10 Minučių. Sudėkite Kukurūzus ir Suplėšytą Vištieną IR DAR APIE MINUTę patrošKinkite Maišant. Nuimkite nuo ugnies ir įMaišykite Gritinę.
- Čili supilkite į dubenėlius. Papuoškitė PLONONIS AVOKADO RIEKELėMIS, ŠVIEŽA SMULKINTA KALENDRA, KUKURUZų TRaškučiais ir SūriU.
Vienos Skardos Magija – Vištiena Su Moliužgu ir Kitomis Daržovėmis
Porcijos: 6
Gaminimo laikai: 60 min.
Reikės: Garstyčių, 2 Šaukštų Medaus, 2 Šaukštų Balzamino Acto, 2 ŠaukšTelių SmUlkintų ŠViežių ČioBrelių.
Gaminame:
- Dubenyje sumaišykitai sšspaustą česnaką, garstyčias, medų, balzaminį actą, 3 šaukštus alyvuoogių aliejaus, 1 šaukšštelį druskos, ¼ pašaukšTelio pipirų ir yniežius quibreli. Sudėkite viščiukeKų Blauzdeles, Gerai ShmaišiKite ir liskite pasimarinuoti Bent 20 min.
- MoliUGą NULUPKITE IR SupjaustKite 1-1,5 cm dydžio kubeliais. Briuselio kopalistus Perpjaukite Pusiau. Atskirkitas Kalafioro Žendinas ir Didernius pomulkinkite. SvogūnUną Nulupkite ir supjaustKite griežinėliais. Jei norite, naudokite ir Kitokių Daržovių – kubeliais pjaustytų Bulvių, Morkų IR Pan. Sudėkite Daržoves į Skardą, Apšlakstykite 2 Šaukštais ALYVUGIų ALEJAIS, Pagardinkite Druska, Pipirais, Jei NORITE – Ir Kitais mėgstamai Prieskoniais, GerAiSHmaikite.
- Skardoje Tolygiu SluoksniU SHDėliokite Vištieną ir Daržoves, Aliekite LikusiU Marinatus ir Šaukite į IKI 220 LAIPSNIų įKaitintą Orkaitę. Kepkite 40-50 Minučių, Kol Vištiena autobusas Visiškai Iškepusi. Jei norite, Pabaigoje Kelioms minutėms įjunkite Grilio funkciją, kad Vištiena apsKrustų. Skanaus!
ATOSTOGAS Prie Viduržemio JūRos Primenanti Vištiena Su Makaronais ir feta
Porcijos: 4
Gaminimo laikai: 30 min.
Reikės: Česnako Skiltelių, 150 g ŠVIEŽų Špinatų, 170 g fetos, Aliejaus, 3 Šaukštų ŠVieži spaustų Citrinos Sulčių.
Gaminame:
- „SŠiKite Makaronus Pagal“ instrukcija ir Nusausinkitas.
- Kol Verda, SupjaustKite krūtinėlę Juostelėmis, Pagardinkite Rūrkyta Paprika, Itališkomis Žolelėmis, Druska, Pipirais. „Sškepkite“ budvevėje su ŠieK tiek alieejaus ir Atidėkite.
- Į tą pačią, dabar Jau tuščigane buvuvę Sudėkite perpus perpjatus vynuoginius pomidorus, Susmulkintą česnaką, ¼ ¼ ¼ ūriskštulio druskos ir 1 ŠauKštą ALYVUOGIų ALIEJAUS. Pakepkite pomidorus vidutinėje temperatūros apie 2 minutės, Kol jie suminkstės ir sšskirs sultis. Įmaišykite šViežius špinatus ir pakepkite, Kol Ji jie suminkštės.
- Į Keepuvę Su DaržovėMis Sudėkite shvirtus ir Nusausintus Makaronus. Įpilkite 3 Šaukštus ŠVIEŽIAI SPAUSTų CITRINOS SULICIų IR SUBERKite Trupintą Fetos Sūrį. Pakepkite vidutinėje temperatūra, viską maišydami, 1 minutę. Jei noRite, įpilkite Dar 1 Šaukštą ALYVUGIų ALIEJaus. Įdėkite iškeptą Vištieną, Švelniai Pašildykite ir pariekite. Skanaus!
„Bns Spaudos centras“ Skelbiami įvairių Organizacijų Pranešimai Žiniasklaidai. Už pranešimų Turinį Atsako Juos Paskelbę Asmenys Bei Jų Atstovaujamos Organizacijos.