Ąsočio variantas: Norėdami pagaminti ananasų margaritos ąsotį, kuriame yra 8, sumaišykite ąsotyje: 1 ½ puodelio tekilos, 2 puodeliai ananasų sulčių, ¾ puodelio Cointreau ir ¾ puodelio laimo sulčių. Įdėkite 3 saujas ledo ir maišykite, kol atvės. Supilstykite į taures ir patiekite!
Dėl saldžios margaritos: Įpilkite paprasto sirupo arba agavų sirupo pagal skonį, pradedant nuo 1 arbatinio šaukštelio ir palaipsniui didinant.
Aštriai margaritai: Į kokteilių plaktuvą įdėkite 3–4 jalapeno pipirų griežinėlius arba eikite į Pineapple Jalapeno Margarita arba Spicy Pineapple Margarita.
Ratlankių variantai: Išbandykite margaritos druską arba Tajín ratlankį – meksikietišką čili pipirų, laimo ir druskos mišinį, kuris suteikia aštraus, aštraus skonio.