Draugai, pasiruoškite su šiais muffino žaidimais išlyginti ATSAKYMAS veganas ir be glitimo Citrinų aguonų sėklų bandelės! Jie yra visiškai mieli, švelnūs, pūkuoti ir sprogsta ryškiu, citrinos gerumu.
Pagaminta tiesiog 1 dubuojiems taip pat smagu gaminti, kaip ir valgyti! Gaukite kepimą!
Kaip pasigaminti veganiškus citrinų aguonų sėklų bandeles
Šie super Pūkuotas Buffai prasideda nuo elektrinio maišytuvo, kad būtų galima kremuoti veganišką sviestą, cukranendrių cukrų ir citrinos žievelę. Tai prideda orą (kad būtų sukurtas pūkas) ir sviestą užpilama dideliu citrinos skoniu.
Kitas ateina „Applesauce“ drėgmei ir dideliam citrinos sulčių kiekiui, nes mes nesikišame, kai sakome Didelis citrinos skonis! Tai tiesiog nebūtų citrinų aguonų keksas be jo. Vanilės ekstraktas taip pat yra svarbus esminiam bandelių skoniui!
Tada atėjo laikas sausoms ingredientams: migdolų miltai palaiko šiuos bandeles Šviesa ir cakeymūsų mišinys be glitimo prideda struktūros, kepimo miltelių ir kepimo sodos suteikia jiems didelę pakilimą, jūros druska suteikia skonio, o aguonos suteikia malonų traškumą.
Paskutinis žingsnis: padalinkite tešlą tarp muffino įdėklų ir kepkite iki pūkuotas su lengvai auksiniais kraštais. O geriausios tekstūros, prieš pradėdami kasti, pabandykite palaukti, kol jūsų bandelės atvės! Mes žinome – sunku. Bet tai verta laukti!
Tikimės, kad jums patinka šie citrinų aguonų sėklų bandelės! Jie:
Pūkuotas
Ryškus
Švelnus
Super citrinas
& Nepanaudotai veganai + be glitimo!
Mėgaukitės jais priešpiečiams, užkandžiams ar desertui, arba nuvežkite į susibūrimus, kad pamatytumėte, ar galite padaryti įspūdį net savo glitimui mėgstantiems draugams (mes manome, kad padarysite)!
Daugiau citrinų receptų
Jei išbandysite šį receptą, praneškite mums! Palikite komentarą, įvertinkite jį ir nepamirškite pažymėti nuotraukos @minimalistbaker „Instagram“. Džiaugsmas, draugai!
Porcijos 12 (Bandelės)
Neleiskite savo ekranui tamsėti
- 2/3 puodelis cukranendrių cukrus* (Užtikrinkite ekologišką veganams draugišką)
- 1/3 puodelis Minkštintas veganiškas sviestas (Mes naudojome „Miyoko“)
- 3 Kasas Citrinos žievė (4-5 citrinos
- 1/4 puodelis obuoliai (nesaldinta)
- 1/4 puodelis Citrinų sultys
- 1 TSP Vanilės ekstraktas
- 1 puodelis Migdolų miltai (Mums patinka „Wellbee“)
- 1/2 puodelis Pienas be pieno (paprastas, nesaldintas // Mes naudojome migdolų pieną)
- 1 ¼ puodelis MB 1: 1 GF mišinys (Arba universalūs miltai, jei ne GF // Žr. Pastabas apie kitas parinktis)
- 1 ½ TSP Kepimo milteliai
- 1/4 TSP Kepimo soda
- 1/4 TSP Jūros druska
- 1 ½ Kasas Aguonos sėklos
- Įkaitinkite savo orkaitę iki 350 laipsnių F (176 C) ir ištieskite standartinę muffino skardą su 12 muffino įdėklų (mums patinka šie) arba lengvai sutepkite.
- Į vidutinį maišymo dubenį (arba stovo maišytuvo dubenį) įpilkite cukranendriaus cukraus, suminkštinto veganiško sviesto ir citrinos žievelės. Sumaišykite su elektriniu stendo maišytuvu arba nešiojamu maišytuvu iki lengvos ir purios, maždaug 2 minutes.
Tada pridėkite obuolių, citrinos sulčių ir vanilės ekstrakto ir plakite ant terpės, kol gerai sujungtos ir šiek tiek pūkuotos. Mišinys gali atrodyti užkluptas, o tai yra gerai. Tai išsiaiškins kitą žingsnį!
Dabar įpilkite migdolų miltų ir plakite, kol bus lygus ir gerai įterptas. Tada įpilkite pieno ir sumaišykite žemai, kol visiškai susimaišys. Galiausiai įpilkite miltų be glitimo, kepimo miltelių, kepimo sodos, jūros druskos ir aguonų sėklų. Sumaišykite ant terpės iki šviesos ir purios su aguonomis, kurios tolygiai pasiskirsto.
Tešlą tolygiai padalinkite tarp 12 muffino įdėklų ir kepkite 30–34 minutes, kol kraštuose lengvai auksini. Įkišus dantų krapštuką į bandelę, jis turėtų pasirodyti beveik švarus, kai liko tik trupinėlis ar du. Norėdami gauti geriausią įmanomą tekstūrą, prieš mėgaudamiesi leiskite bandelėms visiškai atvėsti.
Geriausia, kai švieži, tačiau juos galima laikyti kambario temperatūroje hermetiškame inde iki 3 dienų arba šaldiklyje iki 1 mėnesio.
*Jei naudojate mūsų originalą Pasidaryk pats Miltų mišinys be glitimo arba panašus parduotuvėje pirktas prekės ženklas, pavyzdžiui, „Bob's Red Mill 1: 1“ kepimo miltai, siūlome naudoti šiek tiek daugiau. Rezultatai skirsis.
*Informacija apie mitybą yra apytikslis įvertinimas.
Tarnavimas: 1 muffin Kalorijos: 207 Angliavandeniai: 27,9 g Baltymas: 3.5 g Riebumas: 10 g Sočiųjų riebalų: 4 g Polinesočiųjų riebalų: 1.5 g Mononesočiųjų riebalų: 3.1 g Trans riebalai: 0 g Cholesterolis: 0 mg Natris: 177 mg Kalis: 114 mg Pluoštas: 1.9 g Cukrus: 12.6 g Vitaminas A: 14 Iu Vitaminas C: 4 mg Kalcis: 95 mg Geležis: 0,8 mg