Mitas, kad sutaupyti, reikia norint gauti produktų ar skonio – tereikia tik apsipirkti sumaniai. Plačiu kokybiškų prekių asortimentu garsėjančiose „Iki“ parduotuvėse galima rinktis iš akcijų net 5 tūkstančiams, o artėjant savaitgaliui nuolaidos ypač gilios. Užsinorėjote lašišos? Prašom – jai „Iki“ akcija. Ruošiatės kepti kotletus? Naudokitės nuolaida „Iki“ mėsai. Įsibėgėjant kepinių sezonui pigiau „Iki“ įsigykite ir miltų. O šviežios bulvės, be kurių daug neįsivaizduoja savo raciono, šį savaitgalį „Iki“ tikrai pigiau grybo – vos 15 ct/kg. Jei trūksta idėjų, ką naujo iš jų paruošti – tinklas siūlo ir 3 idėjos.
Kokybiškiems produktams – kokybiškos ir nuolaidos
„Dėl savo pirkėjų ir daug dėmesio kreipiamės į jų poreikius. kokybiškų produktų maisto ruošimui namuose, ar laiką ir pinigus taupyti padedančių jau paruoštų ir už vertinamų „IKI Šefai“ patiekalų, gardžiųjų „Su meile IKI“ kepinių. Besiruošiantys Helovinui parduotuvėse ras ne tik pigių gražuolių moliūgųbet ir gausybę dekoracijų, aksesuarų ir teminių skanėstų su nuolaidomis, kurie leis iškart sukurti nuotaikingą atmosferą“, – pasakoja Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.
Ji pastebi, kad laiką branginantys pirkėjai su kasdieniais pirkiniais jau pasirūpina ir kapų žvakėmis, dirbtinėmis gėlėmismat šioms prekėms „Iki“ taiko tinklas 50 proc. nuolaidą. Dėl patrauklių kainų ir spalvų įvairovės dėmesio sulaukia ir tokie rudens simboliai kaip viržiai,daug puošiami tiek artimųjų kapai, tiek ir namai, taip pat stambiažiedės bei smulkiažiedės chrizantemos.
„Turime plačiausią parduotuvių tinklą tarp didžiųjų prekybininkų Lietuvoje, todėl dažnai į „Iki“ patogu užsukti nors ir kasdien. Pastebime, kad pirkėjai išties pamėgo apsipirkimą penktadieniais, nes būtent tądien skelbiame ypač geras, išskirtines nuolaidas dideliam skaičiui prekių. šį penktadienį net 40 proc. nuolaida galioja patiems galiems guminukams, kramtomiems saldainiams, prieskoniams, konditeriniams kepimo priedams ir atrinktoms pasaulio virtuvės prekėms. 35 proc. sutaupys ir perkantys vaisvandenius“, – priduria G. Kitovė.
O savaitgalį, pradedant jau ketvirtadieniu, „Iki“ galios ir tradicinės itin plačios, net ištisos kategorijos apima nuolaidas – nuo nuolaidų įvairioms kavos pupelėms ir kapsulėms iki šeimoms sutaupyti padedaiančios 25 proc. akcija kūdikių maistui ir priežiūros priemonėms (išskyrus pradinio ir specializuoto maitinimo pieno mišiniams).
Visas naudingas „Iki“ akcijas maistui, pagal kurį planuoti meniu, ir geriausius pasiūlymus kitoms lengvamoms rasite čia: www.iki.lt/leidiniai. Pirkėjų patogumui, „Iki“ dalijasi ir skanių, paprastų receptų idėjas, kurios jau pritaikytos prie akcijų, galiojančių iki sekmadienio, spalio 26 dienos. Teliks susidaryti pirkinių sąrašą ir kasoje panaudoti „Iki“ programėlę ar lojalumo informaciją.
Sušildys žvarbią dieną: suomiška bulvių ir lašišos sriuba
šį savaitgalį – metas pasilepinti, nes net 30 proc. nuolaida galioja pirkėjų ypač mėgstamai lašišai, jos pjausniams, filė. 3 širdelių „Iki“ parduotuvėse su ledo vitrina, pasinaudokite akcija ir be galo skanią vakarienę paruošite vos iš kelių produktų.
Reikės: 400 g lašišos, 1 kg CLEVER bulvių, 1 CLEVER svogūnas, 2 porų, 900 ml žuvies ar daržovių sultinio, 2 lauro lapų, 2 šviežių pomidorų, 200 g mažųjų špinatų, 120 ml IKI grietinėlės, IKI sviesto, šviežių krapų.
Žaidimas:
- Puode ištirpinkite sviestą ir pakepkite susmulkintus svogūnus, porus, kol suminkštės. Sudėk nuluptas ir kubeliais receptas bulves ir maišydami kepkite 6-8 minutes.
- Supilkite žuvies sultinį, lauro lapus ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir sudėkite smulkintus pomidorus. Švelniai troškinkite iš dalies uždengę 10 minučių, kol bulvės išvirs ir suminkštės.
- Sudėtais lašišą (be odos ir kaulų, stambokais gabalėliu), špinatus ir dar 5 min. virkite, kol lašiša bus išvirusi. Pagal pagardinkite druska ir pipirais, tada atsargiai įdėkite grietinėlę ir krapus. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir papuoškite krapų šakelėmis.
Itin paprasta ir sotu: bulvių ir maltos mėsos apkepas
Jeigu visgi savaitgalio neįsivaizduojate be mėsos, verta suskubti išnaudoti gali sutaupyti – lojalūs „Iki“ klientai ketvirtadienį-sekmadienį visą pirkėjų mėgstamą „Iki“ šviežią fasuotą mėsą pirks su 20 proc. nuolaida. Net nedvejo – pats metas išbandyti itin receptą apkepu, kurį kartosite vėl ir vėl.
Reikės: 500 g CLEVER bulvių, 1 kg maltos šviežios IKI kiaulienos, 2 cukinijų BON VIA, 2 skardinių (800 g) konservuotų pomidorų BILLA BIO, 100 ml aliejaus, 300 g CLEVER mocarelos, druskos, pipirų, maltos aitriosios paprikos, „garam“ masala“ prieskonių.
Žaidimas:
- Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Tuomet į Keepuvę sudėkite mėsą, pagardinkite druska, pipirais, „garam masala“ ir aitriąja paprika, kepkite 5-6 min. Supilkite konservuotus pomidorus ir uždengę troškinkite 20 minučių.
- Cukiniją supjaustykite griežinėliais, pagardinkite druska ir pipirais. Labai karštoje keptuvėje apkepkite cukiniją, kol lengvai paruduos.
- Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Juos sudėkite į orkaitės indą ir užpilkite maltos mėsos padažu. Ant viršaus uždėto sluoksnį cukinijų ir padažo, tada vėl cukinijų. Viršų apibarstykite mocarela. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Su pasigardžiavimu kirs ne tik vegetarai: bulvių ir ryžių kotletukai
„Iki“ parduotuvėse sutaupys ir tie, kurie vengia mėsiškų patiekalų savo racione. Spalio 23-26 dienomis įvairių rūšių ryžių, kruopų, miltų galima įsigyti net adaliu pigiau – jiems su „Iki“ programale ar lojalumo kortele taikoma 25 proc. nuolaida. Tad išleidus visai mažai, laiko daug nesugaišite ir virtuvėje – „Iki“ kulinarai siūlo pasiruošti kiek kitokių kotletukų iš bulvių ir ryžių.
Reikės: 250 g CLEVER bulvių, 250 g BILLA ryžių, 1 CLEVER morkos, 1 CLEVER svogūno, 1 kiaušinio, 50 g IKI miltų, druskos, pipirų.
- Nuplaukite ryžius šaltame vandenyje, supilkite į puodą, užpilkite šviežiu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Tuo tarpu nulupkite bulves ir taip pat isvirkite. Išvirusius ryžius ir bulves nusausinkite ir leiskite šiek tiek tiek atvėsti.
- Morką nulupkite, sutarkuokite ir apkepkite keptuvėje su smulkintu svogūnu. Bulves sutrinkite, į jas sudėkite ryžius ir tarkuotą morką. Viską su, į masę kiaušinį, suberkite prieskonius ir miltus. Vėl išvis irkite mažus kotletukus. Kepkite iš abiejų pusių keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Patiekite su mėgstamais priedais, skanaukite!
G. Kitovė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – naudingos akcijos, įvairios nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje pirkėjai ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks tašką, kurį galėsiu išmainyti į vertimą prizus ar nuolaidas.
„BNS Spaudos centras“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai žiniasklaidai. Už pranešimų pranešimą atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
